dorka1403 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 ona sciezek sie nigdy nie trzyma zawsze musi po jakis krzakach i zaroslach lazic a im gestsze i wysokie tym lepiej...najbardziej sie boje jak zawsze w jakies szuwary wlazi i ani jej nie widac...a pozniej nagle do wody wpada przyplywa i znowu tam lezie... Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ogólnie to macie bardzo ładne tereny na spacerki, a mała ślicznie sie w nie wkomponowuje:loveu:, az mnie zazdrość bierze bo u nas chciaż wieś to takich atrakcji po prostu brak:-(A gdzie kupiłaś te obróżki dla Saszy, bardzo mi się podobają. Czy da sie je zamówić przez internet? Quote
dorka1403 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 u nas nie moge narzekac bo oklice sa piekne za plotem mam las a tak wszedzie laki i pola..a jezioro jest 10 min samochodem od nas..drugie jakies 30 min a nastepne robia i tez bedziemy miale jakies 10 min :) obroze kupuje na [URL]http://furkidz.eu/[/URL] albo na [URL]http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=90070&us_id=22651556[/URL] Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Dziękuję bardzo za namiary:lol:I wiesz co, tak zachwalasz te swoje tereny, że chyba musze gdzieś tam u was szukać sobie lokum, tak mnie kuszą te lasy, pola, łąki i WODA:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Wpisane mam Wrocław, ale dokładniejsza kokalizacja to wieś pod Boagtynią (możesz kojarzyc miejscowość, głośno było o nas po powodzi), a wpisałam właśnie Wro, żeby było jaśniej skąd jesteśmy;) Quote
dorka1403 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 no do wroca z bogatyni to niezły kawał jest z tego co wiem to jakies chyba 200 km !! to tak jakbym napisala ze ja z poznania jestem ale jechac tam musze ponad 2,5 godziny :D do wroca mam 55-60 km :) Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Chodziło ogólnie o Dolny Śląsk, taka ogólna lokalizacja, wiem, że spory kawał, ale to mi jako pierwsze do głowy przyszło, więc nie gniewaj się:lol: Quote
dorka1403 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 spoko...tylko troche mylne to to....co do lokum to szukaj :) jest duzo miszkan na sprzedaz bo dzialki budowlane to u nas drogie jak szlag.. Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Kiedyś się pewnie skuszę;)W końcu czego się nie robi dla szczęcia naszych futrzaków, troche im się od życia należy, a takie spacery to wiem, że by się mojemu spodobały, no i jeszcze taka ładna koleżanka Sasza za sąsiadke, to już szczyt marzęn:lol: Quote
Kaaasia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Taka koleżanka uwielbiająca zabawy to skarb dla każdego psa :cool3: A im większe zarośla tym większa zabawa ;). Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Tak calkowicie się zgadzam, ale trzeba jeszcze dodać, że im większe zarośla tym większe wysiłki musi włożyć Pańcia, żeby piesa wyciągnąć, bo jak się bawić to na całego:evil_lol:Też nieraz mam te problem, bo niestety mój diabeł (a to dziwne) nigdy nie ma ochoty wracać do domu:oops: Quote
dorka1403 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 nie no sasza raczej zawsze przylatuje jak ja wolam wiec z wyciaganiem nie mam problemu :) Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nie no mój to tak specjalnie nie ucieka, ale że jest mieszańcem jamnika to wiecznie ryje w ziemi i sama musze po niego wchodzić, bo jest tak zajęty polowaniem na gryzonie, no i nie wiem jak już mam do niego dotrzeć:angryy: Quote
Kaaasia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Mój jak sam biega to nie ma problemów ale jak ma koleżankę to różnie bywa :mad: Quote
Leokadia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ah te kobiety zawsze omamią facetów:evil_lol:My to właśnie mamy koleżankę bokserkę, więc czasem z koleżanką jak idą razem na łąkę to idą razem na jednej dlugiej smyczy, ona juz starsza suczka nauczona posłuszeństwa więc mojego małego ciągnie za sobą, młody nie ma wyboru, a i ja zadowolona jestem hehe:lol: Quote
dorka1403 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 a dlaczego ty blogu ni emasz hee? ja bym sobie poogladala ;) Quote
Leokadia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Wszystko w swoim czasie, na razie muszę tu jeszcze wszystko ogarnąc;)Ale obiecuje, że kiedyś na pewno pooglądasz:lol: Quote
dorka1403 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 wczoraj z racji ze moja hrabianka zaczyna mi przy drugim worku agilu wybrzydzac zaczelam szukac nowej karmy...podoba mi sie ogolnie malo zwlaszcza ze wszedzie na pierwszych miejscach sa zboza, kukurydza a dalej maczka z kurczaka (i co to jest w ogole?- nie ma napisane czy ta maczka jest z miesa czy z odpadow czy z calego kuraka-razem z piorami :crazyeye:) i to mnie przeraza...i to w karmach ktore wydawaly mi sie w miare ok zawsze...a juz padlam kiedy wet polecil mi oczywiscie standardowo rc lub happy dog-gdzie pierwsza jest kukurydza oczywiscie dalej ta maczka z kurczaka a dopiero gdzies dalej maczka Z MIESA jagniecego. wybralam dwa worki 2,5 kg karmy sam's field - nie wiem czy dobrze czy nie ale jakos najbardziej przekonal mnie ich sklad-jedna z kurakiem a jedna z jagniecina i bedziemy probowac..troche szkoda ze nigdzie ni emoglam znalezc jak wygladaja granulki albo ogolnie jakis konkretnych opini..znalazlam kilka i to bardzo pozytywnych...wiec bedziemy probowac :) Quote
gops Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 sam's field skarmiłam koło 2 kg , karma według mnie bardzo dobra tylko droga jak na karmę zbożową , są tańsze bez zbożówki . ale moja suka po 2 kg nie chciała już tego jeść . Quote
Leokadia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Halo, halo! Co tu taka cisza, gdzie foty naszej ślicznoty?!:loveu: Quote
dorka1403 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 moja po czysto miesnych i po czystym miesie np udzie..ma takie baki ze sie wytrzymac nie da...chce zeby byo duzo miesa ale znowu nie samo....a tez z drugiej strony nie zeby glownym skladnikiem byla kukurydza czy zboze.. foty sa ale nie ma kiedy dodac...a i tak nikt nie chce ogladac oprocz was ;) Quote
Leokadia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 To chociaż dodaj, żebu zaspokoić tych co chcą:pStrata tych, którzy was nie oglądają:mad: Quote
dorka1403 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 foty beda jutro jak bede miala czas :) dopiero je zrzucilam a musze je jeszcze przejzec...a na dzisiaj moge zaproponowac dwa filmiki o wszystkim i o niczym :) glupawka z moim tz [video=youtube_share;dnP3OBvMaMM]http://youtu.be/dnP3OBvMaMM[/video] Quote
Recommended Posts