Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona sciezek sie nigdy nie trzyma zawsze musi po jakis krzakach i zaroslach lazic a im gestsze i wysokie tym lepiej...najbardziej sie boje jak zawsze w jakies szuwary wlazi i ani jej nie widac...a pozniej nagle do wody wpada przyplywa i znowu tam lezie...

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie to macie bardzo ładne tereny na spacerki, a mała ślicznie sie w nie wkomponowuje:loveu:, az mnie zazdrość bierze bo u nas chciaż wieś to takich atrakcji po prostu brak:-(A gdzie kupiłaś te obróżki dla Saszy, bardzo mi się podobają. Czy da sie je zamówić przez internet?

Posted

u nas nie moge narzekac bo oklice sa piekne za plotem mam las a tak wszedzie laki i pola..a jezioro jest 10 min samochodem od nas..drugie jakies 30 min a nastepne robia i tez bedziemy miale jakies 10 min :) obroze kupuje na [URL]http://furkidz.eu/[/URL] albo na [URL]http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=90070&us_id=22651556[/URL]

Posted

Dziękuję bardzo za namiary:lol:I wiesz co, tak zachwalasz te swoje tereny, że chyba musze gdzieś tam u was szukać sobie lokum, tak mnie kuszą te lasy, pola, łąki i WODA:evil_lol:

Posted

Wpisane mam Wrocław, ale dokładniejsza kokalizacja to wieś pod Boagtynią (możesz kojarzyc miejscowość, głośno było o nas po powodzi), a wpisałam właśnie Wro, żeby było jaśniej skąd jesteśmy;)

Posted

no do wroca z bogatyni to niezły kawał jest z tego co wiem to jakies chyba 200 km !! to tak jakbym napisala ze ja z poznania jestem ale jechac tam musze ponad 2,5 godziny :D do wroca mam 55-60 km :)

Posted

Kiedyś się pewnie skuszę;)W końcu czego się nie robi dla szczęcia naszych futrzaków, troche im się od życia należy, a takie spacery to wiem, że by się mojemu spodobały, no i jeszcze taka ładna koleżanka Sasza za sąsiadke, to już szczyt marzęn:lol:

Posted

Tak calkowicie się zgadzam, ale trzeba jeszcze dodać, że im większe zarośla tym większe wysiłki musi włożyć Pańcia, żeby piesa wyciągnąć, bo jak się bawić to na całego:evil_lol:Też nieraz mam te problem, bo niestety mój diabeł (a to dziwne) nigdy nie ma ochoty wracać do domu:oops:

Posted

Nie no mój to tak specjalnie nie ucieka, ale że jest mieszańcem jamnika to wiecznie ryje w ziemi i sama musze po niego wchodzić, bo jest tak zajęty polowaniem na gryzonie, no i nie wiem jak już mam do niego dotrzeć:angryy:

Posted

Ah te kobiety zawsze omamią facetów:evil_lol:My to właśnie mamy koleżankę bokserkę, więc czasem z koleżanką jak idą razem na łąkę to idą razem na jednej dlugiej smyczy, ona juz starsza suczka nauczona posłuszeństwa więc mojego małego ciągnie za sobą, młody nie ma wyboru, a i ja zadowolona jestem hehe:lol:

Posted

wczoraj z racji ze moja hrabianka zaczyna mi przy drugim worku agilu wybrzydzac zaczelam szukac nowej karmy...podoba mi sie ogolnie malo zwlaszcza ze wszedzie na pierwszych miejscach sa zboza, kukurydza a dalej maczka z kurczaka (i co to jest w ogole?- nie ma napisane czy ta maczka jest z miesa czy z odpadow czy z calego kuraka-razem z piorami :crazyeye:) i to mnie przeraza...i to w karmach ktore wydawaly mi sie w miare ok zawsze...a juz padlam kiedy wet polecil mi oczywiscie standardowo rc lub happy dog-gdzie pierwsza jest kukurydza oczywiscie dalej ta maczka z kurczaka a dopiero gdzies dalej maczka Z MIESA jagniecego. wybralam dwa worki 2,5 kg karmy sam's field - nie wiem czy dobrze czy nie ale jakos najbardziej przekonal mnie ich sklad-jedna z kurakiem a jedna z jagniecina i bedziemy probowac..troche szkoda ze nigdzie ni emoglam znalezc jak wygladaja granulki albo ogolnie jakis konkretnych opini..znalazlam kilka i to bardzo pozytywnych...wiec bedziemy probowac :)

Posted

sam's field skarmiłam koło 2 kg , karma według mnie bardzo dobra tylko droga jak na karmę zbożową , są tańsze bez zbożówki .
ale moja suka po 2 kg nie chciała już tego jeść .

Posted

moja po czysto miesnych i po czystym miesie np udzie..ma takie baki ze sie wytrzymac nie da...chce zeby byo duzo miesa ale znowu nie samo....a tez z drugiej strony nie zeby glownym skladnikiem byla kukurydza czy zboze..

foty sa ale nie ma kiedy dodac...a i tak nikt nie chce ogladac oprocz was ;)

Posted

foty beda jutro jak bede miala czas :) dopiero je zrzucilam a musze je jeszcze przejzec...a na dzisiaj moge zaproponowac dwa filmiki o wszystkim i o niczym :)
glupawka z moim tz
[video=youtube_share;dnP3OBvMaMM]http://youtu.be/dnP3OBvMaMM[/video]