Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorka1403 napisał(a):
nie no troche inna nie?

No, uszy ma większe :lol:

Dorka, kup drugą taką samą piłkę i rzucaj na zmianę, wtedy sucz powinien zakumać, że opłaca się przynosić i oddawać ;)

Posted

ja jej rzucam frisbee..jej pierwsze to takie gumowe czerwone z trixie chyba a teraz na dcdc we wrocu kupilam jej 3 plastikowe normalne..ale ja jakos nie kreca w ogole..nie wiem czemu..pokaze jej to gumowe to sie nakreca jak bak a te to jej lataja kolo dup..
wlasnie wrocilam z lasu i powiem ze bylo lepiej... przez 30 min przynosila za kazdym razem i byla bardzo zadowolona-nie wiem czy to zalezy od dnia...
mam tylko jeden problem..kiedy rzucam z naprzeciwka niej blisko i wysoko to potrafi wyskoczyc i zlapac w powietrzy (pilke tez) a jak rzuce jej dalej i dosc nisko to leci jak oszolom ale nie sledzi gdzie jest frisbee tylko leci gdzie popadnie i naraz sie zatrzymuje jak wryta i sie rozglada jak glupek gdzie to polecialo...i dopiero teraz spada na ziemie...

mam wrazenie ze oprocz waszej trojki nikt tu nie luka...

Posted

Witajcie! :)
Ileeee zdjęć, istne szaleństwo :razz: Saszka jest słodziutka i ma takie spojrzenie, że ja bym jej chyba pozwalała na wszystko :loveu:
Ale to spojrzenie z pod byka jest najlepsze:http://img685.imageshack.us/img685/4729/1004801001.jpg

PS. Co do ilości zaglądających osób, uzbrój się w cierpliwość, z czasem będzie więcej. A i tak masz szczęście, bo najfajniejsze osoby już tu są :razz: :diabloti:

Posted (edited)

wczoraj poszłam z nią na ten spacer..bo tak mi się teraz przypomniało.. :D przełaziłam właśnie przez ten rów http://img521.imageshack.us/img521/9430/sasza9czerwca2012030001.jpg jak zwykle bo za polaną jest rów tory rów i pola gdzie sasza rzuca się jak dzik w zboże :stupid: tam dostje jakiejś głupawy ogółem..a że padało ostatnio więc w ziemia była mokra w rowie woda..a ja w białych podgumowanych trampkach..jak walnęłam w sam środek tej wody to nawet we włosach miałam błoto.. :angryy: na co sasza łaskawie się wróciła staneła na torach (wyżej) szczeknęła i obróciła się dupa i pobiegła zostawiając mnie w tym gnoju...:mad: na plecach miałam powbijane gałęzie od akacji czy belberysu (to takie z kolcami) a na nogach jeżyny i osty :-?

Edited by dorka1403
Posted

Pod tym linkiem jest zdjęcie psa, chyba, że go nazywacie "rowem" :)

Ja raz się z mężem i Miśkiem przeprawiałam przez rzeczkę, była przerzucona gałąź, ale nie starczała na całą drogę, więc na koniec trzeba było trochę wpaść w błoto, ja szybko z tamtąd wyskakiwałam, a że miałam japonki, to pięknie mi się do nich nabrało i błotem sobie bryzgnęłam na całe plecy :)

Posted

daguerrotype napisał(a):
Pod tym linkiem jest zdjęcie psa, chyba, że go nazywacie "rowem" :)

Ja raz się z mężem i Miśkiem przeprawiałam przez rzeczkę, była przerzucona gałąź, ale nie starczała na całą drogę, więc na koniec trzeba było trochę wpaść w błoto, ja szybko z tamtąd wyskakiwałam, a że miałam japonki, to pięknie mi się do nich nabrało i błotem sobie bryzgnęłam na całe plecy :)

oj tam oj tam już poprawione - ciesz się że nie zobaczyłaś innego "rowa":evil_lol:

LadyS napisał(a):
Hyhyhy, pogratulowała pomysłu na kąpiel błotną :diabloti:

miałam ochotę kopnąć ją w żyć

Posted

więc żeby nie było mi smutno walnełam sobie nowy fryz :D a sasza wczoraj wieczorem udawala ze nic si enie stalo oczywiscie [video=youtube_share;-OjC5xmUQ5M]http://youtu.be/-OjC5xmUQ5M[/video]