Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedziemy za tydzien :razz: ale bez saszy :placz: tz nie chce jej zabrac :angryy: a juz nie mam sily sie klocic i psuc sobie wyczekanego urlopu....trudno zostaje w domu z moim tata...krzywda jej sie bie bedzie dziala...

Posted

nasze kochane miedzyzdroje...
czemu nie chce zabrac? bo ON jedzie na urlop i sie zrelaksowac a nie zeby sie jeszcze o nia martwic ze jej goraco niewygodnie albo ze ja w tlumie ktos nadepnie...takie wiesz...jak sie nie odwrocisz zawsze dupa z tylu i koniec...

Posted

No ale przecież z psem to przynajmniej dla mnie najbardziej relaksujące wakacje na świecie, oglądać nadmorski zachód słońca w otoczeniu dwóch kochanych istot, no ale nie każdy jest takim dogomaniakiem jak ja, szybko zleci:p Tylko co ja pocznę bez świeżych zdjęć Saszowatej?:-(

Posted

Ich strata, ja się jednak przyznam, że mam słabość do czarnych psów od razu tu zajrzałam, jak zobaczyłam twój awatarek i juz was nie opuszczę;)Poczekaj jeszcze trochę, rozkręcicie się i nie będziesz nadążać w odpowiadaniu na posty:evil_lol:

Posted

widze widze :) obroza i norwegi beda w niebieskie sowy :) ale chowam sie tu zamowieniem przed tz bo jak to zobaczy to mnie nogi z tylka powyrywa :D w szafie 3 obroze plus ta na saszy, 3 smycze, szele i cala szafa jedzenia (smaczki gryzaczki karmy itp itd) :evil_lol: ale to juz choroba jest

Posted

No choroba, i to jeszcze w szafie pochowane, żeby nie zobaczył ile tak właściwie tego jest?:lol:Sama mam taką manie całymi dniami mogę te akcesoria przeglądać tylko funduszy na to wszystko często brak, a pies i tak ma w tyłku w czym na dwór wychodzi hehe:eviltong:

Posted

Piękny widok, to się nie zdziw jeśli ci TZ wypali dzień przed wyjadzem, że jednak można by małą zabrać, teraz pewnie jeszcze nie myśli, że może się z nią rozstać, ale jeśli sobie uzmysłowi, że będzie tęsknil na peno zmięknie:evil_lol:

Posted

oj nie wiem on w niektorych sprawach jest nie do przegadania...uparciuch taki...ja wiem kiedy moge zrobic cos zeby sie zgodzil i tak zakabinuje...a kiedy poprostu można moje gadanie o dupe roztrzaść..w tym przypadku niestety ale bylo to już tyle wałkowane...że aż mi nie dobrze...powiedział że nie bo za dlugo jej bedzie w samochodzie, ze w domu jej lepiej ze co jak na plaze pojedziemy ze jej goraco ze on nie bedzie szedl 10 km na plaze dzika albo dla psow ze on po to tyle pieniedzy daje za pokoj (a pokoj u gospodarzy ktorzy pozwalaja na psiaki nawet duze :wallbash: ) zeby tyle km ciagnac gdzies ze co z nia wieczorem..a i ze on nie chce saszowego swiadka przy tymmm...no wiesz o co chodzi :evil_lol: i ze co on ma ja z pokoju na ten czas wypraszaccz czy co :D hehehe...no i gadaj tu z takim..zadne argumenty w ogole nie przemawiaja...

Posted

OOO matko, ale ten twój chłop to maruda niesamowita:crazyeye:Może zazdrosny, że to psu byś poświęcała więcej uwagi niż jemu, że tak wymyśla, ale z drugiej strony odpoczniecie oboje.