dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 i chyba zwykly pozacisk wezme...bo lancuszkiem mi pozniej nad ranem dyndoli... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nieładnie tak wykorzystywać moje słowa i to przeciwko mnie, wstydź się:p No ja tez jestem za błękitem, jakoś Saszy w tym rózu nie widze:evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 no tez tak mysle ona wszystkie obroze ma z blekitem...chociazby akcent byl..mam fiola na tym punkcie...pracownie tez mam w blekitach i zieleni... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ja tylko mówie jaka mi się bardziej widzi, ale jeśli dużo masz juz błękitów to może czas spróbować coś nowego. Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 błękitu nigdy dość :razz: on mi sie kojarzy wlasnie z wakacjami, orzezwieniem, z lazurem.. :cool1: maly marzyciel mi sie wlaczyl Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 To znak, że w końcu trzeba zabrać faceta i psa i wyjechać na dłuuugie wakacje:p Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 jedziemy za tydzien :razz: ale bez saszy :placz: tz nie chce jej zabrac :angryy: a juz nie mam sily sie klocic i psuc sobie wyczekanego urlopu....trudno zostaje w domu z moim tata...krzywda jej sie bie bedzie dziala... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Kurcze no szkoda, będzie tęksnić, ale jakoś musi wytrzymać, a czemu jej nie chce zabrać i gdzie wybywacie jeśli można wiedzieć? Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 nasze kochane miedzyzdroje... czemu nie chce zabrac? bo ON jedzie na urlop i sie zrelaksowac a nie zeby sie jeszcze o nia martwic ze jej goraco niewygodnie albo ze ja w tlumie ktos nadepnie...takie wiesz...jak sie nie odwrocisz zawsze dupa z tylu i koniec... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No ale przecież z psem to przynajmniej dla mnie najbardziej relaksujące wakacje na świecie, oglądać nadmorski zachód słońca w otoczeniu dwóch kochanych istot, no ale nie każdy jest takim dogomaniakiem jak ja, szybko zleci:p Tylko co ja pocznę bez świeżych zdjęć Saszowatej?:-( Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 przezyjesz :) wiekszosc ludzi jakos bez nich zyje tutaj.. bo przyznajmy szczerze ze malo kto tu zaglada Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ich strata, ja się jednak przyznam, że mam słabość do czarnych psów od razu tu zajrzałam, jak zobaczyłam twój awatarek i juz was nie opuszczę;)Poczekaj jeszcze trochę, rozkręcicie się i nie będziesz nadążać w odpowiadaniu na posty:evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 jaaaaaaaaaaaaaasne.... no do saszy wszyscy maja slabosc.... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No a ja na pewno, chyba, że jeszcze nie zauważyłaś jak was tu bombarduje, żeby dawać nowe foty:loveu:. I co na jaką w końcu się obróżkę zdecydowałaś? Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 widze widze :) obroza i norwegi beda w niebieskie sowy :) ale chowam sie tu zamowieniem przed tz bo jak to zobaczy to mnie nogi z tylka powyrywa :D w szafie 3 obroze plus ta na saszy, 3 smycze, szele i cala szafa jedzenia (smaczki gryzaczki karmy itp itd) :evil_lol: ale to juz choroba jest Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No choroba, i to jeszcze w szafie pochowane, żeby nie zobaczył ile tak właściwie tego jest?:lol:Sama mam taką manie całymi dniami mogę te akcesoria przeglądać tylko funduszy na to wszystko często brak, a pies i tak ma w tyłku w czym na dwór wychodzi hehe:eviltong: Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 mi z jednej strony szkoda a z drugiej tak mi sie podoba no i jak mozna tak zostawic...ehh mowilam ze to choroba... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No kobieto trzeba się na odwyk wybrać, tylko nie wiem czy to uleczalne:diabloti: Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 jedyne uleczenie? pozbycie sie pieseczka :diabloti: Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Boję się, że sam by znalazł drogę do domu choćby z Warszawy, więc z leczenia raczej by nic nie wyszło:evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 myslisz? ciekawa jestem.. :diabloti: wlasnie patrze jak moj tz z saszina sobie spia tacy przytuleni..no i serce mi sie rozplywa... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Piękny widok, to się nie zdziw jeśli ci TZ wypali dzień przed wyjadzem, że jednak można by małą zabrać, teraz pewnie jeszcze nie myśli, że może się z nią rozstać, ale jeśli sobie uzmysłowi, że będzie tęsknil na peno zmięknie:evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 oj nie wiem on w niektorych sprawach jest nie do przegadania...uparciuch taki...ja wiem kiedy moge zrobic cos zeby sie zgodzil i tak zakabinuje...a kiedy poprostu można moje gadanie o dupe roztrzaść..w tym przypadku niestety ale bylo to już tyle wałkowane...że aż mi nie dobrze...powiedział że nie bo za dlugo jej bedzie w samochodzie, ze w domu jej lepiej ze co jak na plaze pojedziemy ze jej goraco ze on nie bedzie szedl 10 km na plaze dzika albo dla psow ze on po to tyle pieniedzy daje za pokoj (a pokoj u gospodarzy ktorzy pozwalaja na psiaki nawet duze :wallbash: ) zeby tyle km ciagnac gdzies ze co z nia wieczorem..a i ze on nie chce saszowego swiadka przy tymmm...no wiesz o co chodzi :evil_lol: i ze co on ma ja z pokoju na ten czas wypraszaccz czy co :D hehehe...no i gadaj tu z takim..zadne argumenty w ogole nie przemawiaja... Quote
Leokadia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 OOO matko, ale ten twój chłop to maruda niesamowita:crazyeye:Może zazdrosny, że to psu byś poświęcała więcej uwagi niż jemu, że tak wymyśla, ale z drugiej strony odpoczniecie oboje. Quote
dorka1403 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ale kochany jest jak nie wiem co :loveu: Quote
Recommended Posts