Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki tu spokóóóóóój na na na naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nic się nie dzieje na na na naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nikt się nie bawiiiii na na na naaaaaaaaaa, wszyscy sie nudzą na na na naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........:siara:

no niechże ktoś tu zaluka pozachwyca sie achy i ochy napisze..bo normalnie :mad:

Posted

z miło nam miło jakże cudnie poczytać jakieś komplementy :) u saszki - wynudziła się dzisiaj ogółem jak skunks...masakra ja dopiero skończyłam robić a od 6 rana siedzialam nad tymi protezami i to tak widzicie..chciałam ją oddać na wychowanie jaxa :) ale jakoś temat został pominiety...
sasza właśnie znosi pokolei wszystkie zabawki szarpak, paducha właśnie biegnie...

Posted

dorka1403 napisał(a):
z miło nam miło jakże cudnie poczytać jakieś komplementy :) u saszki - wynudziła się dzisiaj ogółem jak skunks...masakra ja dopiero skończyłam robić a od 6 rana siedzialam nad tymi protezami i to tak widzicie..chciałam ją oddać na wychowanie jaxa :) ale jakoś temat został pominiety...
sasza właśnie znosi pokolei wszystkie zabawki szarpak, paducha właśnie biegnie...

Hihi, nie pominięty, broń borze szumiący - jak chcesz, to dawaj, za efekty nie ręczę... :diabloti:

Posted

a dzisiaj w końcu po ciężkim, ba bardzo ciężkim tygodniu..gdy nie mam już w ogóle siły na nic :grab: zachciało mi się urządzać saszowe SPA...najpierw czesanie, czesanie i czesanie, później stwierdziłam że jak tak ładnie ją wyczesałam to może ją wykąpię... :cool3: no to jak juz ją wykąpałam to może jeszcze wyczyścimy uchole i zębiska...i tak zamiast siąść na dupsku i odpoczywac to ja wymyślam...a oto efekty

wykąpana sasza

spuszony tyłek :diabloti:

wymoczek

próbuje udowodnić ze jest bardziej podobna do mamy :)