Gusiaczek Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Nutusia']A Nutusia była u tego na d... czy s... w środę i... nic nie zapłaciła! Jakoweś chody ma widać nie tylko u naszych psich doktorów, ale i u tych ludzikowych. Tylko na ortopedę, co by jej biodro naprawił już ponad 10 lat trafić nie może :( Kreśka zdrowa jak rydz[/QUOTE] Może ortopedzi po prostu każą sobie płacić i nie ma to tamto ? ;) Quote
anica Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Prawda, że Dziadek De Bomba ?! :) Gusiak już ochłonęła, ale i tak ma gulę w postaci debetu pod nieboskłon :( Okna ..... tego już nie ogarną, jednakowoż za czas jakiś - MUS ! Ale co tam! - są ważniejsze sprawy ;) Ovo wyluzowana[/QUOTE]... Dziadek[B] DeBumba[/B] i [B]Superowy :) [/B]a okna.... nie zając! nie uciekną!... mojej Andzi już dwa-trzy lata temu sąsiad, zauważył..." że chyba tylko u was, okna zostały stare"... Andzia na to ... że "Dobrych na lepsze nie będzie wymieniała! ... bo wszyscy mają?:cool3:...są rzeczy ważniejsze:p" Nutusiu, współczuję! bo słyszałam ,że biodro ... to wielka bolączka:-(!.. Jasia współczująca Quote
Ziutka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Nutusia']A płacę, płacę - i to słono! I też nic :([/QUOTE] A u Tomka Derwinisa była ? ;) Quote
Isadora7 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Nutusia']A Nutusia była u tego na d... czy s... w środę i... nic nie zapłaciła! Jakoweś chody ma widać nie tylko u naszych psich doktorów, ale i u tych ludzikowych. Tylko na ortopedę, co by jej biodro naprawił już ponad 10 lat trafić nie może :( Kreśka zdrowa jak rydz[/QUOTE] To może Biessenik pomoże? :loveu: Dorota jak miała tylną łapę po gipsie i miała problemy to jej podpowiedział wet mojego nięzyjacego poprzednika co ma zrobić i pomogło. Rambo doradca. Quote
Ellig Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Isadora7']To może Biessenik pomoże? :loveu: Dorota jak miała tylną łapę po gipsie i miała problemy to jej podpowiedział wet mojego nięzyjacego poprzednika co ma zrobić i pomogło. Rambo doradca.[/QUOTE] Nie ma to jak "nieludzcy lekarze", lecza najlepiej:) Quote
Mattilu Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Dziekujemy za uznanie dla naszego Dziadka :loveu: i tez poprosimy o namiary na nieludzkich lekarzy co potrafia leczyc popsute biodra :( hopsajaca Hopka i popsuta Mattilu Quote
Ellig Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Mattilu'] :loveu: i tez poprosimy o namiary na nieludzkich lekarzy co potrafia leczyc popsute biodra :( hopsajaca Hopka i popsuta Mattilu[/QUOTE] Namiary wyslemy:) Quote
Nutusia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Mattilu - wybierzmy się razem, może dostaniemy rabat ;) :) Quote
Mattilu Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Nutusia']Mattilu - wybierzmy się razem, może dostaniemy rabat ;) :)[/QUOTE] Ja na to jak a lato ;) Ovo, nie zalalo Cie? Quote
Gusiaczek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='Mattilu']Ja na to jak a lato ;) Ovo, nie zalalo Cie?[/QUOTE] Bałam się, że dach przeciekać będzie, ale nie ;) Lało niesamowicie ... teraz słoneczko wychynęło, ale na jak długo ? ... W takich sytuacjach mieszkanie w blokowisku na ostatnim piętrze ma swoje plusy;) Dobrego tygodnia Ovo z VII Quote
anica Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ... i Tu masz rację;)... jak tylko .. zaczyna się pora deszczowa( o ulewnej nie wspomnę) to zaraz łapiemy sztresssa:cool3: Jasia z pierwszego Quote
Mattilu Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='anica']... i Tu masz rację;)... jak tylko .. zaczyna się pora deszczowa( o ulewnej nie wspomnę) to zaraz łapiemy sztresssa:cool3: Jasia z pierwszego[/QUOTE] Ale sie stresujcie tylko w poblizu rzeki, strumyka, kanalku, w przeciwnym razie pierwsze pietro jest ok:) Hopka z pierwszego na plaskowyzu :) Quote
anica Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ... mieszkamy przy Ostrowie Tumskim, bliziutko Odry... pocieszające to, to że tutaj jest Katedra i inne zabytki klasy O... i cały Wrocław w razie... W walczy jak o swoje:eviltong:!... Jasia trochęspokojniejsza Quote
Ellig Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']Bałam się, że dach przeciekać będzie, ale nie ;) Lało niesamowicie ... teraz słoneczko wychynęło, ale na jak długo ? ... W takich sytuacjach mieszkanie w blokowisku na ostatnim piętrze ma swoje plusy;) Dobrego tygodnia Ovo z VII[/QUOTE] U nas padal grad wielkosci kurzych jajek rozmiar M, huk byl straszny jak uderzal w dach, oczko wodne zamienilo sie w staw / Ovka mialabys wiecej wody do plywania niz ostatnio/. Potem "wisialy" nad domem helikoptery, bo non-stop do calkowitego zmroku krecili zdjecia zatopionych samochodow na Trasie Toruńskiej... W nocy przyszla kolejna burza... Quote
Mattilu Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='anica']... mieszkamy przy Ostrowie Tumskim, bliziutko Odry... pocieszające to, to że tutaj jest Katedra i inne zabytki klasy O... i cały Wrocław w razie... W walczy jak o swoje:eviltong:!... Jasia trochęspokojniejsza[/QUOTE] [quote name='Ellig']U nas padal grad wielkosci kurzych jajek rozmiar M, huk byl straszny jak uderzal w dach, oczko wodne zamienilo sie w staw / Ovka mialabys wiecej wody do plywania niz ostatnio/. Potem "wisialy" nad domem helikoptery, bo non-stop do calkowitego zmroku krecili zdjecia zatopionych samochodow na Trasie Toruńskiej... W nocy przyszla kolejna burza...[/QUOTE] W pieknych miejscach Ciotki mieszkacie, ale faktycznie emocje moga byc mocne! Burzom juz dziekujemy! Quote
Gusiaczek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 To było naprawdę traumatyczne .... Niestety sprawdza się prognoza amerykańskich speców .... a to dopiero początek ... Cóż, nie ma wyjścia, trzeba przetrwać Quote
barb Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [INDENT][B][COLOR=#ff8c00][SIZE=4][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000]Zapraszam - link w moim podpisie[/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff8c00][SIZE=4][SIZE=2] :lol: wybieramy najpiękniejszy psi [URL="http://tiny.pl/hs73c"][COLOR=#4444ff]jęzorek[/COLOR][/URL] - [U]głosować może każdy i to nic nie kosztuje[/U], aż 21 kandydatur[/SIZE]! [/SIZE][/COLOR][/B] [/INDENT] Quote
anica Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Gusiaczek']To było naprawdę traumatyczne .... Niestety sprawdza się prognoza amerykańskich speców .... a to dopiero początek ... Cóż, nie ma wyjścia, trzeba przetrwać[/QUOTE]... nie brzmi to dobrze!... nie podoba mi się:shake:!... a dzisiaj we Wrocławiu, od samego rana świeci słoneczko:multi: może się nie sprawdzą... te amerykańskie prognozy:cool3: Jasia z nadzieją Quote
barb Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 U mnie rano było słonko ale już pada i grzmi....:stormy-sad: Quote
Gusiaczek Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Witam wszystkich Miłych Gości:) Gusiak zakręcona, jak ruski termos, kończy bazarek, stresuje się nadchodzącym remontem i na dodatek ma za tydzień na jakoweś weselicho jechać .... klnie na czym świat stoi, bo nienawidzi całom sobom takowych dżamprez ... Żeby odwrócić jej uwagę od niemiłych dla niej spraw łyknęłam na spacerku takie coś, po czym galantnie obrzygałam pół przedpokoju i bardzo źle się poczułam na 2dni ... dobre i tyle ;) Miłego słonecznego dnia Ovo pomysłowa Quote
Isadora7 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witam wszystkich Miłych Gości:) Gusiak zakręcona, jak ruski termos, kończy bazarek, stresuje się nadchodzącym remontem i na dodatek ma za tydzień na jakoweś weselicho jechać .... klnie na czym świat stoi, bo nienawidzi całom sobom takowych dżamprez ... Żeby odwrócić jej uwagę od niemiłych dla niej spraw łyknęłam na spacerku takie coś, po czym galantnie obrzygałam pół przedpokoju i bardzo źle się poczułam na 2dni ... dobre i tyle ;) Miłego słonecznego dnia Ovo pomysłowa[/QUOTE] fajoski numer, ja to tylko ze szczaniem przeginam Rambo szczoch Quote
Celina12 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 No pomysłowa to jesteś....ale po co Ci ból brzuszka był???? U nas dziś słonko ale parno okropnie,bo dużo wilgoci.Mój dach niestety remontu wymaga...wrrrrrrrr-już mam zacieki na sufitach.:shake: Quote
Mattilu Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ovo, pomyslowa to Ty jestes, nie ma co:roll: Wydobrzalas juz przynajmniej? Juz widze Gusiaka jak pracujac ogarnia kwestie remontowe i sprawdza co 5 minut czy juz rzygasz czy za chwile...Po prostu sie kobieta roz-ry-wa. A z drugiej strony Cie rozumiem, jak sie znajdzie cos wyjatkowo smierdzacego to trudno sie powstrzymac przed zjedzeniem :evil_lol: Hopka rozdwojona Quote
Recommended Posts