Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Ovolinka, co "Oni" tobie zrobili:):):):):):)[/QUOTE]

Cioteczko, a się zarzekała, że pajaca ze mnie robić nie będzie .... niesłowna baba i tyle.
Jednakowoż nie jest już tak dziwnie, bo ciepło ... ;)
Buziole. Ovka:)

Posted

Kubraczek okazał się najlepszym nauczycielem spokojnego chodzenia;)
Co prawda śmiejemy się, że jak kubraczek przestanie być potrzebny, to Ovka odbije sobie tak, że popamiętamy ruski miesiąc;)
Dzisiaj rano zobaczywszy, że zdejmuję odzienie z półeczki sama podeszła i pozwoliła bez problemu się ubrać.
Dobra inwestycja i o ile tańsza od np. szkolenia;)

Posted

Na prośbę Przyjaciółki:

[COLOR=#444444][FONT=Verdana]"Witam, z poniedziałku na [/FONT][/COLOR][COLOR=#444444][FONT=Verdana]wtorek w nocy ktoś wrzucił go do nas na działkę,skazując go na walkę o [/FONT][/COLOR][COLOR=#444444][FONT=Verdana]przetrwanie, pierwszej nocy wygrał walkę o życie, weterynarz jego wiek[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Verdana]ocenił na 7 -8 tygodni, piesek jest zdrowym wesołym lekko podpalanym[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Verdana]szczeniakiem, ma wiele chęci do zabawy i figlowania, dostał pierwszą dawkę[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Verdana]odrobaczenia i pierwsza dawkę odpchlenia, kolejne ma umówione na 2 stycznia [/FONT][/COLOR][COLOR=#444444][FONT=Verdana]wraz z szczepieniami. [/FONT][/COLOR][COLOR=#444444][FONT=Verdana]Nie wiemy kto go porzucił, jeśli ktoś chciałby się nim zaopiekować i [/FONT][/COLOR][COLOR=#444444][FONT=Verdana]stworzyć mu ciepły dom, to chętnie przekażemy go w odpowiednie ręce, sami [/FONT][/COLOR][COLOR=#444444][FONT=Verdana]nie bardzo widzimy się w roli odpowiednich opiekunów.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#444444][FONT=Verdana]W imieniu Motka bardzo prosimy o dom"

Kontakt z Nutusią lub ze mną na pw.

[/FONT][/COLOR][IMG]http://images43.fotosik.pl/1675/a1f52f3149fce747.jpg[/IMG]
[COLOR=#444444][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][IMG]http://images47.fotosik.pl/1661/1550a6419e6f9229.jpg[/IMG]
Jest przesłodki[/FONT][/COLOR]:loveu:
Czy ludzka bezduszność nie ma granic? :-(

[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Ellig']Gusia, zrobilam ogloszenia i wstawilam na FB, podobno Gosia B. zrobila wydarzenie ale ja go nie widzę....[/QUOTE]

Niestety nie mam fb, więc nie mogę podpatrzeć ...

Posted

To nie Gosia zrobiła wydarzenie, tylko dziewczyna, u której jest Motek. Chyba na święta wezmę szkraba do siebie, bo siedzi cały czas w wiatrołapie ze względu na alergię córeczek tych ludzi. Może u mnie zostać tydzień - do Nowego Roku. Potem wracam do pracy, czyli nie będzie nas w domu po 11 godzin, a w domowym areszcie zamkniętych 6 psów. Tego gnoja, który skazał malucha na pewną śmierć... ech, no właśnie, co mu można zrobić? :(

Posted

No to nie ciekawie bo wydarzenia trwalo 1 dzien, bez zdjec Motka, nic nie mozna zrobic bo ta Pani co ma obecnie Motka nie odpisuje na zapytania, do ogloszenia na tablicy wstawilam teraz Twoj nr tel.Madzia...

Posted

GUSIACZKU PRZYJMIJ SERDECZNE ZYCZENIA WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM W ATMOSFERZE WZAJEMNEJ MIŁOŚCI ZAUFANIA I SPOKOJU
[IMG]http://kartki4u.eu//kartki/47/3/d/3155.gif[/IMG]

Posted

[quote name='anica']GUSIACZKU PRZYJMIJ SERDECZNE ZYCZENIA WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM W ATMOSFERZE WZAJEMNEJ MIŁOŚCI ZAUFANIA I SPOKOJU
[IMG]http://kartki4u.eu//kartki/47/3/d/3155.gif[/IMG][/QUOTE]

Z całego serca dziękuję.
Wigilię mieliśmy piękną, magiczną ...
Dobrych, spokojnych Świąt dla Ciebie i Twoich Bliskich.

Posted

[quote name='Nutusia']I oby ta magia trwała przez cały kolejny rok...[/QUOTE]

oby ... ;)
niestey, jak co roku, poza magią w domu był szpital - Siwy w charakterze zezwłoka śpi, ja wzięłam wolne ... i żeby nam smutno nie było suka też galantnie się porzygała ...

Posted

Życzę szczerze, aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.

[IMG]http://kartki4u.eu//kartki/274/3/d/3217.gif[/IMG]

Posted

[IMG]http://images10.fotosik.pl/3115/8e725747c8f3a613gen.jpg[/IMG]

[h=5][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial]Niech Nowy Czas będzie jak Wiosna. Niech się Wam dobrze plecie, rozmyśla, piękni, bogaci i szczęści![/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial]

Niech będzie z Wami czułość.
Niech patrzą na Was oczy, które kochają.
Niech dotykają dobre palce i dobre myśli.
Niech na strunach świtów rozpina się wciąż nowe Słońce.
Niech wszystko będzie lekko dziwne, a prawdziwe Piękno tylko na rubieżach.
Niech Końce będą Początkami.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/h]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#0000cd][FONT=comic sans ms][SIZE=4]W[/SIZE]szelakiego dobra[SIZE=4],[/SIZE] [SIZE=4]miłości[/SIZE], dobrych i [SIZE=4]mądrych[/SIZE] ludzi wokół[SIZE=4] o sercach[/SIZE] otwart[SIZE=4]ych [/SIZE]dla [SIZE=4]W[/SIZE]as i [SIZE=4]B[/SIZE]raci [SIZE=4]M[/SIZE]niejszych[SIZE=4],[/SIZE] którym życzę kochających domków.
[SIZE=4]Ż[/SIZE]yczmy sobie[SIZE=4], by świat się opamiętał, by okrucieństwo
i bezduszność nie miał[SIZE=4]y[/SIZE] udziału [SIZE=4]w naszym życi[SIZE=4]u.
[SIZE=4][SIZE=4]Z[/SIZE]ostańcie w zdrowiu.
Cieszę się ogromnie, że mogę być [SIZE=4]w tym miejscu, z [SIZE=4]W[/SIZE]ami[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Przed północą, nim wyłączę kompa, donoszę: na Bemowie tłuką petardy i inne zarazy - Ovo nawet łebka już nie przekrzywia, w ogóle nie reaguje. Co innego gdyby kolumna karetek na sygnale przejechała - wtedy byłaby zainteresowana, ale nie zestresowana;)
O północy zawsze wychodzimy na balkon, by podziwiać sztuczne ognie - ciekawa jestem jak zareaguje - pewnie będzie się chciała
bawić z Siwym i co jakiś tam NR obchodzić ją może? :)