Gusiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Ellig']Witajcie, zagladam ,zeby zobaczyc czy moze jest relacja a tu prosze jaka niespodzianka, kochana , dobra, sliczna psinka, Ovolinka:)[/QUOTE] Witaj Cioteczko:) Quote
Nutusia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Też miałam prać te moje dwie śmierdzioszki, ale się trochę boję, żeby się nie poprzeziębiały, bo się tyle wymarzły. Jeszcze chwilę poczekam. Dziś je pewnie Doktor pchlo-kleszczowo potraktuje, to odczekamy ile trzeba i wypierzemy... na Święta :) Krzywulce - BOSKIE!!!! Pierdołowatość siedzenia godna Lesława :) Quote
edyseja Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) Pipi zanim śnieżek pozasypywał ślady szukała Ovki [IMG]http://images46.fotosik.pl/1887/a6a17686c6c57840.jpg[/IMG] nie znalazła nawet kawalątka ulubionej piłeczki... :( Edited December 10, 2012 by edyseja Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='edyseja']Pipi zanim śnieżek pozasypywał ślady szukała Ovki nie znalazła nawet kawalątka ulubionej piłeczki... :([/QUOTE] rzut beretem miałyście do domofonu - poszukałyby razem;) Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Edysejo zmniejsz zdjęcie, proszę:) Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 dziwne .... zniknęło trochę zdjęć ... nie rozumiem .... Quote
Nutusia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Twoich czy tych wstawianych przez Eluszkę?... Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='Nutusia']Twoich czy tych wstawianych przez Eluszkę?...[/QUOTE] moich .... Quote
edyseja Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Gusiaczek']Edysejo zmniejsz zdjęcie, proszę:)[/QUOTE] Ok, zmniejszyłam. Wydawało mi się, że wstawiłam stosownej wielkości... Quote
Nutusia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Gusiaczek']moich ....[/QUOTE] A nie skasowałaś w fotosiku? Albo nie dostałaś maila, że jakiś tam limit przekroczyłaś? Sprawdź ;) Quote
anica Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Zaglądamy... Pozdrawiamy.... [IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/43.gif[/IMG] Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='anica']Zaglądamy... Pozdrawiamy.... [IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/43.gif[/IMG][/QUOTE] Witam bardzo serdecznie i również pozdrawiam:) Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Nutusia']A nie skasowałaś w fotosiku? Albo nie dostałaś maila, że jakiś tam limit przekroczyłaś? Sprawdź ;)[/QUOTE] Sprawdziłam - nie ma albumu z aniołami, a w nim zapisałam też kilka innych zdjęć. Wszystko jasne, ale szkoda, że nie pamiętałam, by je zapisać gdziekolwiek indziej. Olga będzie niepocieszona:( Quote
Nutusia Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Chyba jak się tam coś wpłaci, to odblokują zdjęcia... Tak zrozumiałam. Quote
Ellig Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Gusiaczek']Sprawdziłam - nie ma albumu z aniołami, a w nim zapisałam też kilka innych zdjęć. Wszystko jasne, ale szkoda, że nie pamiętałam, by je zapisać gdziekolwiek indziej. Olga będzie niepocieszona:([/QUOTE] Musi byc, wyslij namiary, sprawdze:) Quote
edyseja Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Gusiaczek'] Suk biegała, szalała, tarzała się w śniegu, gdy podbiegała do mnie kopnęłam w śnieg, by ją obsnieżyć i .... podwinęła ogon, uciekła! Była kopana:([/QUOTE] U Pipi identyczna reakcja - jak kopnęłam śnieg w jej kierunku nie uznała tego za zabawę, odbiegła z podkulonym ogonem. :( Quote
Gusiaczek Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='edyseja']U Pipi identyczna reakcja - jak kopnęłam śnieg w jej kierunku nie uznała tego za zabawę, odbiegła z podkulonym ogonem. :([/QUOTE] ehhhhhhhhhhh :( Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Moja Myszka też uciekla gdy kopnęłam śnieg :( Quote
edyseja Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Pozornie wydaje się, że już wszystko ok - zadbane, pewne siebie psiaki, a tu zupełnie przypadkiem odzywają się demony z przeszłości... Na naszą jak ludzie patrzą nie wierzą, że ktoś ją mógł wyrzucić. Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='obraczus87']Moja Myszka też uciekla gdy kopnęłam śnieg :([/QUOTE] Ileż ciepła i miłości trzeba dać, by uwierzyły ? [quote name='edyseja']Pozornie wydaje się, że już wszystko ok - zadbane, pewne siebie psiaki, a tu zupełnie przypadkiem odzywają się demony z przeszłości... Na naszą jak ludzie patrzą nie wierzą, że ktoś ją mógł wyrzucić.[/QUOTE] Prawda, demony chyba pozostają w nich na zasze :( [quote name='Ziutka']Dobranoc kochana Ovolinko :)[/QUOTE] No to my DzieńDoberek cioteczce:) Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Tak musiałam pozować (nie było łatwo), by Gusiak zrobiła zdjęcie dla cioteczki, która uszyje mi ubranko;) [IMG]http://images40.fotosik.pl/1881/04a78d938b7893ee.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Jak pięknie łepek przekręciła, ktoś tam chyba coś do niej zagadywał ? ;) Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Ziutka']Jak pięknie łepek przekręciła, ktoś tam chyba coś do niej zagadywał ? ;)[/QUOTE] Siwy rzucał zabaweczkę - to moment oczekiwania na rzut. Inaczej nie można było zmusić do bezruchu;) Głowę zawsze tak przechyla, by widzieć i zabaweczkę i rzucającego jednocześnie - wystarczy tylko łypnąć okiem:evil_lol: Quote
Recommended Posts