Isadora7 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Dziękujemy za troskę :) U mnie z łapami, jak u Gusiaka z zaliczaniem gleby .... Tak mam i już Nie potrafię spacerować emerytalnie, nie rozumiem: "nie ciągnij!", "spokojnie!", "nie mam piłeczki" W domu podłoga śliska, krzywulce nie nadążają za mną i się "wywijają", na spacerkach też różniste przeszkody czyhają na kończyny No, wpisane mam czasami okuleć ;) Pozdrawiam Ovo Siemka Ovcia Ja mam tak samo, wiesz podskoki, a i laseczki poderwać by się chciało. Coś tam kumam, nie bardzo wiem co mam robić ale fikam. Młody 13 letni (w czerwcu) Rambo 1 Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Siemka Ovcia Ja mam tak samo, wiesz podskoki, a i laseczki poderwać by się chciało. Coś tam kumam, nie bardzo wiem co mam robić ale fikam. Młody 13 letni (w czerwcu) Rambo Rambo, małolacie, ja ci dam laski ! 10 lat różnicy między nami uważam w sam raz, no i oboje nie bardzo wiemy co robić ... zatem fikajmy ile wlezie! 1 Quote
inka33 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Wczoraj mało mi ręki nie urwała, fruwała na smyczy tak była podekscytowana spotkaniem z Leną Każdy gość, czy w domu, czy w plenerze jest potencjalnym rzucaczem piłek ;) :( Psieplasiam, Guś... :wacko: Ovka, fajowsza jesteś niż na wszystkich zdjęciach, wiesz...? :wub: Dali Ci potem tego małego smakołyczka ode mnie? Nie zaszkodził? Brzuszek zdrów? (mentalnie - nieco mniej) daleka ciotka Quote
Gusiaczek Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Daleka Ciociu, nie dali, bo mnie obesrywa po prawie wszystkim, ale Guś dała innemu co tak nie ma jak ja - smakowało i dziękuje ;) Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Lazło i przylazło ! Foci i foci zaraza jedna ! Gdzie mam to, to widać ... w pióropuszu nadogoniastym A ja sympatycznie i publicznie opierniczam to, co ku upierniczaniu przeznaczone w poziomie: W pionie? żadna sztuka! please, czy jakoś tam po amerykansku Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 padłam, jak zobaczyłam niepomalowane końcówki odnóży Guś ... powiedziała, że do WS czas i zdąży .... co by to nie miało znaczyć obietnicą, trzymam za słowo Quote
Isadora7 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ja tam uciekam albo żądam konkretnej stawki za foty. Rambo spryciarz Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Moje też ma pomalować (OBIECAŁA) i będziem szpanować jajcarsko ;) Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 dubel, ale nie dziwota, mnie nigdy za mało Wasza Ovka ;) Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Ja tam uciekam albo żądam konkretnej stawki za foty. Rambo spryciarz Rambo, my sobie pomalujemy co i jak nam się chce za darmo, za kasę - nasza sprawa i ew. frasunek i co innym do tego ? ;) Merd i Buziol dla Ciebie Dośki ;) :) Quote
Ellig Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 dubel, ale nie dziwota, mnie nigdy za mało Wasza Ovka ;) Ovka, opalasz się, mądra psinka :) Quote
Mattilu Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ovka, zdecydowalas sie juz na kolor? Hopka zainteresowana Quote
Gusiaczek Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 O 4 jest widno, o 5 jeszcze bardziej, tak? dzień się zaczął, tak ? zatem DLACZEGO mój prezent jest mi popaprankiem zabierany i ląduje w miejscu dla mnie niedostępnym ? np na lodówce? czy innym stoliku :( mój słonik w kolorze prosiaczka, piszczący i taki koooochanyyyyy Quote
Gusiaczek Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Ovka, opalasz się, mądra psinka :) Ciociu, kremów z filtrem używam, jestem świadoma zagrożenia ;) Ovka, zdecydowalas sie juz na kolor? Hopka zainteresowana Hopencjo, każdy pazurek w innym kolorze (mam być jedynym akcentem pisankowych świąt) , a że mam ich sporo Guś musi dokupić jeszcze kilka lakierów (poza czarnym :)) Quote
Isadora7 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Ovka muszę ciebie zobaczyć jak się wylaszczysz. Rambo podrywacz. 1 Quote
Gusiaczek Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Rambo, jak będę gotova zaszczekam i polecim na Gibalak ;) Quote
Isadora7 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Rambo, jak będę gotova zaszczekam i polecim na Gibalak ;) To ja czekam z utęsknieniem. Rambo podrywacz Quote
Mattilu Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Kazdy pazur w innym kolorze! Ja tez chce!!! Hopka zazdraszczajaca tego i rozowego slonika wkolorze prosiaczka Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 To ja czekam z utęsknieniem. Rambo podrywacz Rambo, docz/sz/eksz mówię Ci ;) Kazdy pazur w innym kolorze! Ja tez chce!!! Hopka zazdraszczajaca tego i rozowego slonika wkolorze prosiaczka Siostra, w sierpniu mogę pomalować Ci nawet wszystko ;) w tym sezonie siedzimy na tzw. doopie doma i Zwierzyniec musi na mnie poczekać ... Ovo czekająca Quote
anica Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Taaaak! ... słonik jest odjazdowy!!!! :) ... ja mam ,duuuużo zabawek... ale słonika... piszczącego! ... też kcem! Taksunia ,maleńka Quote
Gusiaczek Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Dziękujemy za życzenia :) Życzymy odpoczynku przy świątecznym stole Życzymy pamięci i refleksji nad cierpieniem wpisanym w nasze bytowanie ... tym, którym nie po drodze z tą pamięcią, a Wam, Kochani Zwierzolubni, zupełnie bez powodu świątecznego lub pomimo tego, życzę wytrwałości w miłości ... wszelakiej .... Stworzył nas na swe podobieństwo, skazał Syna na cierpienie - ja to chrzanię , bo pojąć nie potrafię i w związku z tym,albo bez związku, od lat nie świętuję i podobna być zamiaru nie mam Szanuję i może zazdroszczę bezkrytycznego świętowania, trzeba w coś wierzyć, ja wierzę zgoła w coś innego - tu i teraz reszta mnie nie interere święta .... ? dziękuję, jestem na diecie .... Wesołych Świąt!!!!!!! Quote
Recommended Posts