Agappe Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Asiunia02 napisał(a):Gratki dla Wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to trzymamy kciuki :) dziekuje, niestety za mało trzymaliście.. 1 miejsce samojed forumowej koleżanki, 2 miejsce jakiś mały biały bądź kremowy szpic, 3 jakieś małe łyse cóś.. nie pamietam co to za rasa:oops: :oops:
ktrebor Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agappe napisał(a):dziekuje, niestety za mało trzymaliście.. 1 miejsce samojed forumowej koleżanki, 2 miejsce jakiś mały biały bądź kremowy szpic, 3 jakieś małe łyse cóś.. nie pamietam co to za rasa:oops: :oops: No proszę to jednak na podium w Polsce stają małe psy:) - pewnie chodzi o nagiego psa meksykańskiego
Agappe Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 ktrebor napisał(a):No proszę to jednak na podium w Polsce stają małe psy:) - pewnie chodzi o nagiego psa meksykańskiego mam meksykanke średnią w sąsiedztwie, ale ten co stał na podium był mniejszy i wydaje mi sie ze włosów zadnych nie miał (na ogonie i grzywie), ale to nie na 100% bo tylko rzuciałm na niego okiem:oops:
lady_m Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Chcialysmy sie pochwalic, ze od dzisiaj Oshi jest Mlodziezowym Championem Polski !!!!!!!!! :multi: Mala otrzymala 3x Zwyciestwo Mlodziezy i 3x NJwR na swoich trzech kolejnych wystawach - Ml.Ch.PL zrobila w 3 tygodnie!!! :multi:
donya Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 GRATULACJE dla wszystkich dzisiejszych wystawców i ich czworonogów :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tak, Koisia postanowiła się rozebrać - i rozebrała się do rosołu :evil_lol:
bety Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Lady_m - gratulacje dla Oshi - na własne oczy widziałam ten wyczyn!!!!!!!!! Pozostałym akitom jap. również gratuluję wygranych tych większych i tych mniejszych. Pzdr
Agappe Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 może zaczne tak powolutku. Psy Pośrednia INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR PARYS Puchate Kreple - oc.bardzo dobra, lokata II SHIRO Dąbrowskie Samuraje - dyskwalifikacja SUBARASHI Co Ty Na To - oc.bardzo dobra, lokata III
Iwona&Wiki Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agappe, tak mnie to zaintrygowało, ze az zapytam.:roll: A co ten Subarashi jest taki rudzielec? Czy to może tylko tak na zdjęciach? Tak byc może? Lady_m - Wielkie Gratulacje również i ode mnie:multi:
sylwekw Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='lady_m']Chcialysmy sie pochwalic, ze od dzisiaj Oshi jest Mlodziezowym Championem Polski !!!!!!!!! :multi: Mala otrzymala 3x Zwyciestwo Mlodziezy i 3x NJwR na swoich trzech kolejnych wystawach - Ml.Ch.PL zrobila w 3 tygodnie!!! :multi: Lady_M a Ciebie nie widziałem ... dlaczego nie wystawiałas swojej suni?
lady_m Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 sylwekw napisał(a):Lady_M a Ciebie nie widziałem ... dlaczego nie wystawiałas swojej suni? W szkole mam ostatni weekend zajec i same zaliczenia dlatego nie moglam pojechac do Warszawy...
ineczka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 my również dołączamy się do gratulacji!!!! :multi::multi::multi:
Asiaczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='lady_m']Chcialysmy sie pochwalic, ze od dzisiaj Oshi jest Mlodziezowym Championem Polski !!!!!!!!! :multi: Mala otrzymala 3x Zwyciestwo Mlodziezy i 3x NJwR na swoich trzech kolejnych wystawach - Ml.Ch.PL zrobila w 3 tygodnie!!! :multi: nAPRAWDę PIEKNY WYNIK! GRATULACJE!!! [quote name='donya']GRATULACJE dla wszystkich dzisiejszych wystawców i ich czworonogów :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Tak, Koisia postanowiła się rozebrać - i rozebrała się do rosołu :evil_lol: Widocznie tak musiało być. Koiska tak zdecydowała i już. Nie martw się, jeszcze nie na jednej wystawie pokażesz Koiśkę w pięknym futrze! I tak Wam gratuluję!:lol: Agappe - Ruda pięknie powalczyła. BRAWO!!! Pzdr.
donya Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asiaczek napisał(a): Widocznie tak musiało być. Koiska tak zdecydowała i już. Nie martw się, jeszcze nie na jednej wystawie pokażesz Koiśkę w pięknym futrze! I tak Wam gratuluję!:lol: Pzdr. Nie zamierzam się martwić - każdego to czeka :diabloti: Bimbo w tym wieku tak samo wyglądał a może jeszcze gorzej :evil_lol:
Agappe Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 donya napisał(a):Nie zamierzam się martwić - każdego to czeka :diabloti: Bimbo w tym wieku tak samo wyglądał a może jeszcze gorzej :evil_lol: a o Anacie w tym wieku lepiej nie wspominać :evil_lol: :evil_lol:
Agappe Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 no to lecę z kolejną klasą.. Otwarta FOKUS Roal - oc.bardzo dobra, lokata II FUKURO Yamamoto - oc.bardzo dobra (bez lokaty)
Agappe Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Fukuro cd. ISSUN BOSHI Halne Wzgórze - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, res.CACIB
Agappe Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 OMOSHIROI Co Ty na To - oc.bardzo dobra, lokata IV Akita u Izis (FCI) YORITO - oc.bardzo dobra, lokata III
Agappe Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 porównanie o CACIB koniec psów.. suczki zaczne jutro..
Asiunia02 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wiecie może dlaczego FUKURO Yamamoto dostał bardzo dobrą ?? Jaki miał opis ?? Mi się ten piesek podoba, nie wiem co się nie podobało z nim Sędziemu.
Agappe Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Asiunia02 napisał(a):Wiecie może dlaczego FUKURO Yamamoto dostał bardzo dobrą ?? Jaki miał opis ?? Mi się ten piesek podoba, nie wiem co się nie podobało z nim Sędziemu. Asiunia jak pisałam przy wynikach to była jego pierwsza wystawa i był mocno zestresowany.. wtedy gdy sedzia go oceniał stał z opuszczonym ogonkiem, biagał z brzuszkiem przy ziemi.. dopiero potem jak sędzia oceniał następne psy się odstresował i stał sam, ładnie (jak widać na zdjęciach) opis czytałam.. generalny wyraz opisu był taki, że głowa typowa i nieokiełznany w ringu.. reszty nie pamietam, ale nie było w tam wiele wiecej.. zresztą Rudej opis tez bardzo skromny.
Asiunia02 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 To ja miałam taka samą sytuację na wystawie w Bydgoszczy na tej Walentynkowej. Trzymam kciuki za tego pieska !!!!
Recommended Posts