Jump to content
Dogomania

Wystawy: wyniki, stawki i zdjecia (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Gratki dla Wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to trzymamy kciuki :)

dziekuje, niestety za mało trzymaliście.. 1 miejsce samojed forumowej koleżanki, 2 miejsce jakiś mały biały bądź kremowy szpic, 3 jakieś małe łyse cóś.. nie pamietam co to za rasa:oops: :oops:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
dziekuje, niestety za mało trzymaliście.. 1 miejsce samojed forumowej koleżanki, 2 miejsce jakiś mały biały bądź kremowy szpic, 3 jakieś małe łyse cóś.. nie pamietam co to za rasa:oops: :oops:

No proszę to jednak na podium w Polsce stają małe psy:) - pewnie chodzi o nagiego psa meksykańskiego

Posted

ktrebor napisał(a):
No proszę to jednak na podium w Polsce stają małe psy:) - pewnie chodzi o nagiego psa meksykańskiego

mam meksykanke średnią w sąsiedztwie, ale ten co stał na podium był mniejszy i wydaje mi sie ze włosów zadnych nie miał (na ogonie i grzywie), ale to nie na 100% bo tylko rzuciałm na niego okiem:oops:

Posted

Chcialysmy sie pochwalic, ze od dzisiaj Oshi jest Mlodziezowym Championem Polski !!!!!!!!! :multi:

Mala otrzymala 3x Zwyciestwo Mlodziezy i 3x NJwR na swoich trzech kolejnych wystawach - Ml.Ch.PL zrobila w 3 tygodnie!!! :multi:

Posted

GRATULACJE dla wszystkich dzisiejszych wystawców i ich czworonogów :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Tak, Koisia postanowiła się rozebrać - i rozebrała się do rosołu :evil_lol:

Posted

Lady_m - gratulacje dla Oshi - na własne oczy widziałam ten wyczyn!!!!!!!!!

Pozostałym akitom jap. również gratuluję wygranych tych większych i tych mniejszych.
Pzdr

Posted

może zaczne tak powolutku.

Psy
Pośrednia
INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze - oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR
PARYS Puchate Kreple - oc.bardzo dobra, lokata II
SHIRO Dąbrowskie Samuraje - dyskwalifikacja
SUBARASHI Co Ty Na To - oc.bardzo dobra, lokata III

Posted

Agappe, tak mnie to zaintrygowało, ze az zapytam.:roll:
A co ten Subarashi jest taki rudzielec?
Czy to może tylko tak na zdjęciach?
Tak byc może?

Lady_m - Wielkie Gratulacje również i ode mnie:multi:

Posted

[quote name='lady_m']Chcialysmy sie pochwalic, ze od dzisiaj Oshi jest Mlodziezowym Championem Polski !!!!!!!!! :multi:

Mala otrzymala 3x Zwyciestwo Mlodziezy i 3x NJwR na swoich trzech kolejnych wystawach - Ml.Ch.PL zrobila w 3 tygodnie!!! :multi:

Lady_M a Ciebie nie widziałem ... dlaczego nie wystawiałas swojej suni?

Posted

sylwekw napisał(a):
Lady_M a Ciebie nie widziałem ... dlaczego nie wystawiałas swojej suni?

W szkole mam ostatni weekend zajec i same zaliczenia dlatego nie moglam pojechac do Warszawy...

Posted

[quote name='lady_m']Chcialysmy sie pochwalic, ze od dzisiaj Oshi jest Mlodziezowym Championem Polski !!!!!!!!! :multi:

nAPRAWDę PIEKNY WYNIK! GRATULACJE!!!
[quote name='donya']GRATULACJE dla wszystkich dzisiejszych wystawców i ich czworonogów :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Tak, Koisia postanowiła się rozebrać - i rozebrała się do rosołu :evil_lol:
Widocznie tak musiało być. Koiska tak zdecydowała i już. Nie martw się, jeszcze nie na jednej wystawie pokażesz Koiśkę w pięknym futrze!
I tak Wam gratuluję!:lol:

Agappe - Ruda pięknie powalczyła. BRAWO!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Widocznie tak musiało być. Koiska tak zdecydowała i już. Nie martw się, jeszcze nie na jednej wystawie pokażesz Koiśkę w pięknym futrze!
I tak Wam gratuluję!:lol:
Pzdr.

Nie zamierzam się martwić - każdego to czeka :diabloti:
Bimbo w tym wieku tak samo wyglądał a może jeszcze gorzej :evil_lol:

Posted

donya napisał(a):
Nie zamierzam się martwić - każdego to czeka :diabloti:
Bimbo w tym wieku tak samo wyglądał a może jeszcze gorzej :evil_lol:

a o Anacie w tym wieku lepiej nie wspominać :evil_lol: :evil_lol:

Posted

no to lecę z kolejną klasą..

Otwarta
FOKUS Roal - oc.bardzo dobra, lokata II

FUKURO Yamamoto - oc.bardzo dobra (bez lokaty)

Posted

Wiecie może dlaczego FUKURO Yamamoto dostał bardzo dobrą ??
Jaki miał opis ??
Mi się ten piesek podoba, nie wiem co się nie podobało z nim Sędziemu.

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Wiecie może dlaczego FUKURO Yamamoto dostał bardzo dobrą ??
Jaki miał opis ??
Mi się ten piesek podoba, nie wiem co się nie podobało z nim Sędziemu.

Asiunia jak pisałam przy wynikach to była jego pierwsza wystawa i był mocno zestresowany.. wtedy gdy sedzia go oceniał stał z opuszczonym ogonkiem, biagał z brzuszkiem przy ziemi.. dopiero potem jak sędzia oceniał następne psy się odstresował i stał sam, ładnie (jak widać na zdjęciach)

opis czytałam.. generalny wyraz opisu był taki, że głowa typowa i nieokiełznany w ringu.. reszty nie pamietam, ale nie było w tam wiele wiecej.. zresztą Rudej opis tez bardzo skromny.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...