Franka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 anko napisał(a):Bety trzymamy za słowo i czekamy:lol: 01.07. wystawa w Ustroniu. Organizuje ją nasz zwiazek w Bielsku i wstyd się przyznać, ale nie wiemy jaka stawka akit będzie. Coś mi się zdaje, że cały tłok to my będziemy robić hihi :evil_lol: Pozdrawiamy To fakt zwiazek w Bielsku nie spisal sie -nie podal jeszcze stawki /ale to jest do przezycia /a do wystawy zostalo 4 dni i potwierdzenia tez jeszcze nie otrzymalam:cool3: Pzdr
Tomonari Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='anko']Bety trzymamy za słowo i czekamy:lol: 01.07. wystawa w Ustroniu. Organizuje ją nasz zwiazek w Bielsku i wstyd się przyznać, ale nie wiemy jaka stawka akit będzie. Coś mi się zdaje, że cały tłok to my będziemy robić hihi :evil_lol: Pozdrawiamy My też będziemy - toż to już tłum akit! ;)
bety Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Tu jest kilka fotek z wystawy w Brukseli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6241005#post6241005 Pzdr
anko Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dzisiaj dostałam potwierdzenie przyjęcia naszych psów do Ustronia. Mamy numer katalogowy 471 i 477 z tego wynika że 7 akitek licząc od psów w pośredniej do naszej suczki w klasie pośredniej. Może uzbiera sie trochę akitek w Ustroniu. Aga miło będzie się znowu spotkać :lol: Pozdrawiam
Agappe Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 anko napisał(a):Dzisiaj dostałam potwierdzenie przyjęcia naszych psów do Ustronia. Mamy numer katalogowy 471 i 477 z tego wynika że 7 akitek licząc od psów w pośredniej do naszej suczki w klasie pośredniej. Może uzbiera sie trochę akitek w Ustroniu. Aga miło będzie się znowu spotkać :lol: Pozdrawiam wow jak dużo!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak ja byłam w Ustroniu 3 lata temu to były tylko 2 akitki!!!
Tomonari Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 anko napisał(a):Dzisiaj dostałam potwierdzenie przyjęcia naszych psów do Ustronia. Mamy numer katalogowy 471 i 477 z tego wynika że 7 akitek licząc od psów w pośredniej do naszej suczki w klasie pośredniej. Może uzbiera sie trochę akitek w Ustroniu. Aga miło będzie się znowu spotkać :lol: Pozdrawiam Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia, czekam dalej. Fajnie, że będzie trochę akitek. Do miłego zobaczenia. pozdrawiam:lol: :lol:
Franka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 anko napisał(a):Dzisiaj dostałam potwierdzenie przyjęcia naszych psów do Ustronia. Mamy numer katalogowy 471 i 477 z tego wynika że 7 akitek licząc od psów w pośredniej do naszej suczki w klasie pośredniej. Może uzbiera sie trochę akitek w Ustroniu. Aga miło będzie się znowu spotkać :lol: Pozdrawiam Oj cos z tymi numerkami to im sie chyba pomieszalo bo widze ze masz nr471 i 477 a ja natomiast mam nr.474 i 480 a moje akity to amerykance:evil_lol: cos mi tu nie gra.Pzdr.
Izis Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Chciałam prosić osoby podpisujące zdjęcia moich psów aby robiły to prawidłowo. Na przykład w Krakowie. Prawidłowa nazwa psa z mojej hodowli to Akita u Izis FCI YORITO - mój przydomek pisany jest z przodu, czyli przed nazwą psa. Z góry dziękuję. A przy okazji chciałam podzielić się radosną nowiną iż piesek na zdjęciu czyli własnie YORITO (zdjecie jest z wystawy Krakowskiej, Copyright: Piotr Topolewicz) wolny jest od chorób oczu - ze stosownym certyfikatem oczywiście :-)
Izis Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Moze jakis mod to usunac? Zdublowal mi sie post bo NET sie zawiesil :-(
Tomonari Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Izis']Chciałam prosić osoby podpisujące zdjęcia moich psów aby robiły to prawidłowo. Na przykład w Krakowie. Prawidłowa nazwa psa z mojej hodowli to Akita u Izis FCI YORITO - mój przydomek pisany jest z przodu, czyli przed nazwą psa. Z góry dziękuję. A przy okazji chciałam podzielić się radosną nowiną iż piesek na zdjęciu czyli własnie YORITO (zdjecie jest z wystawy Krakowskiej, Copyright: Piotr Topolewicz) wolny jest od chorób oczu - ze stosownym certyfikatem oczywiście :-) Podpis do zdjęcia już jest prawidłowy. Zwykłe przeoczenie, przepraszamy. pozdrawiam
Izis Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):Podpis do zdjęcia już jest prawidłowy. Zwykłe przeoczenie, przepraszamy. pozdrawiam Ślicznie dziekuję :-)
bety Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Kilka fotek z wystawy w Jeleniej Górze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6248607#post6248607 Pzdr
Izis Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='bety']Kilka fotek z wystawy w Jeleniej Górze A nawiązując do wystawy w Jeleniej Górze to mam zdjęcie swojej suni stamtąd: Akita u Izis FCI BIKI - Best Puppy :-) z Jeleniej Góry :-)
Agappe Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 wyniki dodane później [SIZE="4"]Ustroń - 01.07.2007 Krajowa Wystawa Psów (CWC) [SIZE="3"]sędzia: Magdalena Musiał (PL) Psy Klasa pośrednia 471. KOFUKU Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDPwR, Zw.Rasy czerwone, 20.08.2005, 9281/V/05, PKR.V-12941 (YUU GO SHUN'YOU KENSHA-Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl. SAYONARA Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks 472. SHIRO Dąbrowskie Samuraje - oc.doskonała, lokata II białe, 08.02.2006, 9050/XVI/06, PKR.V-13158 (Ch.Pl. GRANIT Puchate Kreple-SODA Jamni Jar), hod. Michał Marszałek, wł. Jacek Boguwolski Klasa otwarta 473. BAKINORI-BASHIR Lisia Przełęcz - oc.doskonała, lokata I, CWC czerwone, 02.02.2005, 793/XLI/05, PKR.V-12676 (Ch.Pl. MASAN Husaruvka-KAYUMI YOKO Halne Wzgórze), hod. Renata Sznajder, wł. Jacek Leżała Suki Klasa młodzieży 475. HANIKO Czandoria - oc.doskonała lokata II czerwone, 12.02.2006, 25798/II/06, PKR.V-13202 (Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl. RENGOKU DE LA VALLEE DES GRAGOS SACRES-FOSA Pętkowskie Wzgórza), hod. Waldemar Wiśniewski, wł. Anna Okarmus 476. KINGYO Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR czerwone, 08.09.2006, 22942/III/06, PKR.V-13528 (BIMBO Yamamoto-MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Agnieszka Gaborek Klasa pośrednia 477. ICHIBUSA Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR czerwone, 23.08.2005, 9282/V/05, PKR.V-12938 (Int.Ch. KAJITSU NO DAIICHI-GO-Ch.Pl. MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks Klasa weteranów 478. KALLIDIKE Imaginacja - oc.doskonała, lokata I, Najlepszy Weteran w Rasie czerwone, 03.05.1999, 19588/III/99, PKR.V-6919 (AKEBONO z Bambusoveho haje-C-ASUMI z Bambusoveho haje), hod. Magdalena Czernik, wł. Maria Wrona Powodzenia wszystkim :)
donya Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 MWPR w Warszawie [SIZE=2]Ring: 5 [SIZE=2]Sędzia: Henryk Stępka (PL) Psy Pośrednia INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze PARYS Puchate Kreple SHIRO Dąbrowskie Samuraje SUBARASHI Co Ty Na To Otwarta FOKUS Roal FUKURO Yamamoto ISSUN BOSHI Halne Wzgórze OMOSHIROI Co Ty na To Akita u Izis (FCI) YORITO Suki Szczeniąt DOKU Yamamoto YURI Matagiinu PL Młodzieży AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti SHOJO Dąbrowskie Samuraje Pośrednia KAYO GO Yamamoto KOICHIKARA Shun’You Kensha NIAGARA MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze Otwarta FUJIN Yamamoto REN'AI SABI Halne Wzgórze (FCI) Championów ANATA Yamamoto
ineczka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 i tu też niestety,tak w skrócie bardzo serdecznie gratulujemy tym mniejszym i tym większym wygranym!!!!! ukończonych championatów dla Ushi i Arashi!!! bravo dziewczyny!!! :multi::multi::multi:
Agappe Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 "nieco" zaległe wyniki Neumünster (D) - 03.06.2007 wystawa Int. Rassehundausstellung :roll: sędzia: Gabriela Richard (D) PSY: kl.młodzieży Musashi Go Miyagi Kozaki Kensha - oc.doskonała, lokata I, Anw. Dt. Jug. Ch. VDH:roll: , Anw. Dt. Jug. Ch. AC:roll: , Best Junior ZB-Nr.: AKIHO 06–980 (Mine No Hikari Go Niigata Daiichi Kensha x Misatohime Go Miyagi Kozaki Kensha) hod: Keiichiro Kozaki Miyagiken, wł: Knut–F. Weidauer Kambei - nieobecny ZB-Nr.: DKK 05999/2006 (L'Shogun of Amayadori Ken x Tattoi go Yamatosow) hod: D. Hansen, wł: Dan Hansen kl.otwarta Katjitsu No Nikkotoshi Go - oc.doskonała, lokata I, Anw. Dt. Ch. VDH, CAC, NPwR, CACIB, Zw.Rasy ZB-Nr.: LOI 05/122668 (Yoshimitsu go x Sayakahime go Kuban Okugawasow) hod: Brutti/Rossi, wł: S. Rother u. A. Hartmann Rother Shinzou - nieobecny ZB-Nr.: DKK 07523/2005 (Kitsui's Sui–Chu Nagusami Go x Tattoi Go Yamatosow) hod: D. Hansen, wł: Dan Hansen kl.championów Fujin Akita Inu of Cacic - oc.bardzo dobra, lokata I ZB-Nr.: AC 02/02201425 (Kakusui Go Tezuka Kensha x Nikki Akita Inu of Cacic) hod: L&D. Cacic, wł: Martina Echterhoff SUKI kl.szczeniąt Akikohime go Kenshinsou - oc.wybietnie obiecująca ZB-Nr.: LOE 1658232 (Goushi Go Yahata Kensha x Masayume Go Shun'You Kensha) hod: Jun Yi, wł: S. Rother u. A. Hartmann–Rother Kayui Go Yo' Yoi Tomodachi - oc.wybitnie obiecująca ZB-Nr.: LOE 1648400 (Goushi Go Yahata Kensha x Seiryoume Go Iinogawa Itou Kensha) hod: R. Martinez, wł: Martina Echterhoff kl.młodzieży Texa Kagawa - oc.doskonała, lokata I, Anw. Dt. Jug. Ch. VDH, Anw. Dt. Jugend.Ch. AC ZB-Nr.: PKR.V–13302 (Czanaj Roal x Bashi Roal) hod: M. Zychla, wł: Adalbert Türling kl.otwarta Joshiki of Amayadori Ken - oc.doskonała, lokata II, Res.CAC, Res. Anw. Dt. Ch. VDH, Res.CACIB ZB-Nr.: AC 04/02201607 (Kajitsu No Esashigun–Go x Mary go Shue) hod: G. Richard, wł: Anke Letje Rikki Akita Inu of Cacic - nieobcena ZB-Nr.: AC 99/02201052 (Antai Erito Shiiku x Ira Akita Inu of Cacic) hod: L. u. D. Cacic, wł: Renate u. Erich Feldt Daiichi–Ni go KiYama - oc.doskonała, lokata I, CAC, Anw. Dt. Ch. VDH, NSwR, CACIB ZB-Nr.: AC 04/02201680 (Seiryuu go Ryuuhou Yamagami x Akira go KiYama) hod: S. Rother, wł: Manuela Rickhoff
Agappe Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 powodzenia w Olsztynie i na innych jutrzejszych wystawach.. dzis sie wszystko sprzysięgło przeciwko mnie i nie jade do Olsztyna.. pociągiem rodzice mi nie pozwolili jechać (wyjazd z wwy przed 3, dojazd do Olsztyna przed 7 /późniejszy pociąg był już za późno), na pks biletu nie dostałam, fryzjer Rudej (Anata strasznie linije i mama nie chciała, żebym ją "prała" w domu, bo przez jakis tydzień włosy by po mieszkaniu latały) zamknięty i jeszcze miałam stresującą sytuacje z alarmem samochodowym (od ok 2tyg mam samochod,ale jeszcze nie odwazyłabym się sama jechać do Olsztyna, a mój TZ nie ma prawka w polsce), więc generalnie udany dzień.. :shake: :cool1: poza tym Ruda jeszcze kuleje co jakiś czas :shake: Ruda za to zamiast u fryzjera i na wystawie wylądowała w lesie, wiec mysle, że chociaż jej się podobalo ;)
lady_m Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Olsztyn - 01.07.2007 Krajowa Wystawa Psów (CWC) [SIZE=3]sędzia: Elżbieta Chwalibóg PSY kl.szczeniąt - 1 BUSHI Akita u Izis (FCI) - oc. wybitnie obiecująca kl.otwarta - 1 YORITO Akita u Izis (FCI) - oc. doskonala, lokata I SUKI kl.młodzieży - 2 AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - oc. doskonała, lokata I, medal złoty, Zw. Mł, NJwR, BOB KAYO GO Yamamoto - oc. doskonała, lokata II kl.otwarta - 1 TATEMITSU GO Dogutti - oc. doskonała, lokata I, medal złoty, CWC kl.championów - 1 ANATA Yamamoto - nieobecna Dodam tylko, ze Oshi zdobyla dzisiaj swojego pierwszego w zyciu BOBa! :multi: A Mala dopiero w nastepna sobote konczy 11 miesiecy... Mam tez troche fotek... Wrzuce je jak tylko je obrobie, ale to chwile potrwa, bo tylko komputer rodzicow ma jak narazie w nowym domu internet :roll:
Izis Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='lady_m']Dodam tylko, ze Oshi zdobyla dzisiaj swojego pierwszego w zyciu BOBa! :multi: A Mala dopiero w nastepna sobote konczy 11 miesiecy... Mam tez troche fotek... Wrzuce je jak tylko je obrobie, ale to chwile potrwa, bo tylko komputer rodzicow ma jak narazie w nowym domu internet :roll: Gratulacje
Izis Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Bushi miał na tej wystawie swój debiut. Jak tylko dotrą do mnie zdjęcia to wstawię. No i Akita u Izis FCI BUSHI BEST PUPPY YORITO jak zwykle u naszych sędziów doskonała bez CWC ;-) ale nic to ;-) nie zbrzydnie od tego ;-)
Kasia_i_Łukasz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ineczka napisał(a):i tu też niestety,tak w skrócie bardzo serdecznie gratulujemy tym mniejszym i tym większym wygranym!!!!! ukończonych championatów dla Ushi i Arashi!!! bravo dziewczyny!!! :multi::multi::multi: Dziękujemy bardzo w imieniu swoim i naszej Championki :loveu:
Kasia_i_Łukasz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Agappe']Ustroń - 01.07.2007 Krajowa Wystawa Psów (CWC) sędzia: Magdalena Musiał (PL) Psy Klasa pośrednia 471. KOFUKU Halne Wzgórze, czerwone, 20.08.2005, 9281/V/05, PKR.V-12941 (YUU GO SHUN'YOU KENSHA-Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl. SAYONARA Halne Wzgórze), - oc.dosk., lok.I, CWC, NDPwR, BOB!!! hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks 472. SHIRO Dąbrowskie Samuraje, białe, 08.02.2006, 9050/XVI/06, PKR.V-13158 (Ch.Pl. GRANIT Puchate Kreple-SODA Jamni Jar), hod. Michał Marszałek, wł. Jacek Boguwolski Klasa otwarta 473. BAKINORI-BASHIR Lisia Przełęcz, czerwone, 02.02.2005, 793/XLI/05, PKR.V-12676 (Ch.Pl. MASAN Husaruvka-KAYUMI YOKO Halne Wzgórze), hod. Renata Sznajder, wł. Jacek Leżała Suki Klasa młodzieży 475. HANIKO Czandoria, czerwone, 12.02.2006, 25798/II/06, PKR.V-13202 (Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl. RENGOKU DE LA VALLEE DES GRAGOS SACRES-FOSA Pętkowskie Wzgórza), - oc.dosk., lok.II hod. Waldemar Wiśniewski, wł. Anna Okarmus 476. KINGYO Halne Wzgórze, czerwone, 08.09.2006, 22942/III/06, PKR.V-13528 (BIMBO Yamamoto-MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Agnieszka Gaborek - oc. dosk., lok.I, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia 477. ICHIBUSA Halne Wzgórze, czerwone, 23.08.2005, 9282/V/05, PKR.V-12938 (Int.Ch. KAJITSU NO DAIICHI-GO-Ch.Pl. MOMIJI Halne Wzgórze), hod. Jolanta Talaga, wł. Anna Marks - oc.dosk., lok.I, CWC, NDSwR Klasa weteranów 478. KALLIDIKE Imaginacja, czerwone, 03.05.1999, 19588/III/99, PKR.V-6919 (AKEBONO z Bambusoveho haje-C-ASUMI z Bambusoveho haje), hod. Magdalena Czernik, wł. Maria Wrona Powodzenia wszystkim :) Ogromne gratulacje dla Kofuczka, Ichibuski i Kingyo :BIG:
Kasia_i_Łukasz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='lady_m']Dodam tylko, ze Oshi zdobyla dzisiaj swojego pierwszego w zyciu BOBa! :multi: A Mala dopiero w nastepna sobote konczy 11 miesiecy... Piękny wynik Oshi! Gratulujemy serdecznie :klacz:
Agappe Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='lady_m']Dodam tylko, ze Oshi zdobyla dzisiaj swojego pierwszego w zyciu BOBa! :multi: A Mala dopiero w nastepna sobote konczy 11 miesiecy... Mam tez troche fotek... Wrzuce je jak tylko je obrobie, ale to chwile potrwa, bo tylko komputer rodzicow ma jak narazie w nowym domu internet :roll: [SIZE="4"]ogromne gratulacje!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :))
Recommended Posts