Taishi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 no my się też zabieramy do ćwiczeń...ale nie wiem czy to coś da... :) jak nasz bandyta zobaczy tyle kitek do zabawy to na 100% nie będzie chciał paradować na ringu.
Agappe Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ćwiczcie, ćwiczcie :mad::mad: i bez żadnych wymówek!!! :mad::mad:
Taishi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 a jak sie nauczymy to ciocia pobiega ? ;) Daria a zdjęcia maluchów gdzie? Wani-mnie jakoś ten 13 przeraża...
wani Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bo wy z Taszikiem bedziecie pierwszy raz, czyz nie? ;) I na dodatek na calkiem sporej wystawie... nie tam jakiejs krajowce.
Agappe Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Taishi napisał(a):a jak sie nauczymy to ciocia pobiega ? ;) Daria a zdjęcia maluchów gdzie? Wani-mnie jakoś ten 13 przeraża... rany mówisz o szczeniaczkach?? właśnie do domu wróciłam ;) daj złapać oddech ;) zresztą przyznam szczerze, że nie robiłam dziś dużo zdjęć :oops::oops: Asiaczek ma więcej jak się nauczycie to zobaczymy.. ale najpierw się nauczcie ładnie stać, ze szczególną uwagą wiesz na co.. no i o ząbkach też nie zapominajcie..niby Taszkowi da sie zobaczyć zęby, ale nie zawsze ma ochote współpracować :shake:
Agappe Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 wracam do porządków Agappe napisał(a):[SIZE="4"]Racibórz - 15.06.2008 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Maria Zasada (PL) PSY Klasa młodzieży - 1 474 - 474 E'FORUSHIKI Halne Wzgórze Klasa pośrednia - 1 475 - 475 DENSHI Yamamoto SUKI Klasa młodzieży - 2 476 - 477 KIREI Halne Wzgórze U'KOI-NI MOREU Halne Wzgórze Klasa pośrednia - 1 478 - 478 BIKI Akita u Izis FCI Klasa otwarta - 2 479 - 480 AIKJO z Hrabovskeho Dvora KAJKO Jamni Jar nadal nikt nic nie wie o tej wystawie????:roll::shake:
anko Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witaj Dario Bardzo dziękujemy za gratulacje:loveu:. Nie bardzo śledziłam co kto zdobył, ponieważ bardzo śpieszyliśmy się do domu,nawet nie zostaliśmy na grupie, w domku zostały ledwo urodzone kociątka, także bardzo się denerwowałam, że zostały same. Nie było na wystawie jednej suczki KATSUMI Akita pod Łyską,bo dostała cieczkę. Także nasz występ był w Ustroniu pod tytułem " wpadł-wypadł", i do domu. Nawet jak sędzia nas ustawiał, to myślami byłam w domu. Na dniach będę w naszym związku i jak nikt wcześniej nie poda wyników pozostałych akitek, to zamieszczę. Pozdrawiamy Ania i Adam
Asiunia02 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To gdzie teraz się spotykamy ?? Oczywiście oprócz Sopotu bo nam w tym roku nie pasuje (kolejne wesele) :( Może Wrocław lub Toruń ?? Myślał ktoś nad tymi wystawami ??
Recommended Posts