Jump to content
Dogomania

KRAKÓW NAJLEPSZE DOMY JUŻ SĄ!!! Dosia i Mimi i Ramzes Z LIGOTY juz w domach!

Recommended Posts

Posted

[quote name='kiwi']Bo wczoraj wszystko bylo przewidziane na szukanie ramzesowi domku, byl pokazany na spacerku, nawet pan realizator przyszedl po programie i mowil ze tak go pokazywal dlugo i duzo ze juz musi pojsc :D

a domki cztene sa nie tylko 3 ale nawet 4!![/quote]

Dominika w niepołomicach został jeden(oprócz suczek i szczeniaków) z psiaków,który miał być przerobiony na smalec - Skoczek ,fajny malutki i młody psiaczek tylko ,że jest dużo jaśniejszy.

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie się ciesze,że jest tyle chętnych.Nareszcie Ramzesio będzie miał swój domek:multi:.Ze szczęscia aż sie popłakałam.Czekam na waszą decyzje.

Posted

Dziewczyny mam propozycje - moze jestescie chetne na etat w Ligocie? W takim tempie domki znajdujecie... po co macie kursowac w te i z powrotem :evil_lol:

Posted

[url]http://ww2.tvp.pl/7400,20070322475950.strona[/url]

tak sie prezentowal ramzes w programie w piatek :D
i jeszcze pod koniec byl material o pracy wolontariuszy w hotelu i ramzesk biegał ze mna po łaczce i maszerowal merdajac ogonkiem :loveu:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Dominika w niepołomicach został jeden(oprócz suczek i szczeniaków) z psiaków,który miał być przerobiony na smalec - Skoczek ,fajny malutki i młody psiaczek tylko ,że jest dużo jaśniejszy.[/quote]
[IMG]http://stud.wsi.edu.pl/%7Ewebber/czarny/psy/modlniczka/psiaki%20082_resize_resize.jpg[/IMG]

Posted

Ramzio wypadł świetnie, właśnie przed chwilą obejrzałam. szkoda tylko, że po poszukiwany, poszukiwana nagranie jest ucięte. nie widziałam materiału o Wodniku :-( trzymam cały czas kciuki za nowy ramzesowy dom i mam nadzieję, że jakaś inna bida jeszcze skorzysta, ale Ty Kiwi to chyba żadnej szansy nieprzepuścisz;)
a skoro tak dobrze idzie to kiedy wybieracie się po kolejne :lol: ?? ja zamawiam psa w budzie...tak mi z głowy wyjść nie może, choć trochę się boję, ale...

Posted

gibon bedziemy musialy jakiegosvana skołowac ;)

a ramzesik dzisiaj idzie do nowego domu :loveu:
wybralam dom w biezanowie, niestety majac wodnika nie mam czasu jechac ani do tarnowa ani do zakopanego sprawdzac domow, a bez sprawdzenia nie wydam.
biezanow jest na miejscu, w razie klopotow wszystko mozna zalatwic :)

Posted

no to super...a może Ty ten dom w Bieżanowie wybrałaś bo liczysz na dalsze spotkania z Ramzesem...zawrócił Ci chłopak w głowie, co ;) ??

a co do vana, to ile ty tych psów zabierzesz teraz? no chyba, że faktycznie jako stała klientka do każdego wziętego dostaniesz gratisa...albo dwa :lol: i chcesz się odpowiednio przygotować.
zdecydowałaś się już? wiesz kiedy jedziecie?

Posted

Badz grzeczny Ramzio!! :loveu: Powodzenia w nowym domku. Nie sadzilam ze Ramzio pojdzie do domku juz dzisiaj, myslalam ze go jeszcze zobacze :lol:, ale to super ze idzie do domku, w koncu wczoraj go widzialam ;)

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ramziu - bądź grzeczny. Bo przecież potrafisz być grzeczny. Strasznie cię polubiłam i mam nadzieje, ze nowi właściciele też cię tak mocno pokochają. Należy ci się już nowy domek i miłość ludzka i w ogóle!!!!! Niech ci sie super wiedzie!!! :cool2:

Posted

Ramzesik juz w raju :loveu:
ma cudowny domek, malutkie mieszkanko ale ludzie pelni milosci, juz jest nazywany synusiem, przygotowany koszyczek,
pomaranczowy kocyk i zabaweczki,
wołowinka i ludzie ktorzy caly czas sa w domu :loveu:
To juz nasz 3 psiak wyadoptowany na tej ulicy w krakowie :)
Badz szczesliwy malenki!!!! :loveu:
:loveu:
:loveu:

Tym samym cala trojka z pierwszej tury Ligoty w nowych domach :loveu:

jak Patia dojedzie do domku to wstawi zdjecia :-)

Posted

tak w sumei to mało mamy juz z ligoty - jedynie migotka i hamlecik, przydaloby sie cos jeszcze :lol:
jak jest tak malo to nie ma adrenaliny :lol:

Posted

prawda?
bedzie brakowac tych ligociaków kochanych :)
szczegolnie ramzesika, co to w srodku nocy musial jezdzic do weta na rozpruwanko :chainsaw:
;)

Posted

dlaczego ja nie mieszkam w Krakowie:angryy: o ileż łatwiej idzie wam szukanie domków dla psów...
Wszystkie wasze ligociaki zabrane później niż Mamba i Togo, w domu....a one wciąż szukają domów i każdy chyba zapomniał,że one w ogóle istnieją...

sorry za offa,ale jestem wk..a na maxa - u nas psów na pęczki, żadnego domu, ciągle nowe, maluchy musiały trafić do schronu - no załamka:-(