Foksia i Dżekuś Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='kiwi']Bo wczoraj wszystko bylo przewidziane na szukanie ramzesowi domku, byl pokazany na spacerku, nawet pan realizator przyszedl po programie i mowil ze tak go pokazywal dlugo i duzo ze juz musi pojsc :D a domki cztene sa nie tylko 3 ale nawet 4!![/quote] Dominika w niepołomicach został jeden(oprócz suczek i szczeniaków) z psiaków,który miał być przerobiony na smalec - Skoczek ,fajny malutki i młody psiaczek tylko ,że jest dużo jaśniejszy. Quote
.Ania. Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hurra :-)! Ramzio może wreszcie doczeka się się domku. Najwyższy czas! Ja jeszcze na wszelki wypadek trzymam mocno kciuki. Quote
AniaB Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hehe, no takie wiadomości to lubie!!:multi: czyli rozumiem, ze domek jeszcze nie wybrany? Quote
dona20 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Strasznie się ciesze,że jest tyle chętnych.Nareszcie Ramzesio będzie miał swój domek:multi:.Ze szczęscia aż sie popłakałam.Czekam na waszą decyzje. Quote
AMIGA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ramzuniu - ale mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj się zobaczymy, że dasz mi buzi :multi: Quote
dziuba Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dziewczyny mam propozycje - moze jestescie chetne na etat w Ligocie? W takim tempie domki znajdujecie... po co macie kursowac w te i z powrotem :evil_lol: Quote
kiwi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 bo zbieramy punkty w programie lojalnosciowym "salony sobanskiej" :D moze sie uzbiera na suszarke :D :D Quote
kiwi Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [url]http://ww2.tvp.pl/7400,20070322475950.strona[/url] tak sie prezentowal ramzes w programie w piatek :D i jeszcze pod koniec byl material o pracy wolontariuszy w hotelu i ramzesk biegał ze mna po łaczce i maszerowal merdajac ogonkiem :loveu: Quote
Jagienka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Foksia i Dżekuś']Dominika w niepołomicach został jeden(oprócz suczek i szczeniaków) z psiaków,który miał być przerobiony na smalec - Skoczek ,fajny malutki i młody psiaczek tylko ,że jest dużo jaśniejszy.[/quote] [IMG]http://stud.wsi.edu.pl/%7Ewebber/czarny/psy/modlniczka/psiaki%20082_resize_resize.jpg[/IMG] Quote
gibon301 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ramzio wypadł świetnie, właśnie przed chwilą obejrzałam. szkoda tylko, że po poszukiwany, poszukiwana nagranie jest ucięte. nie widziałam materiału o Wodniku :-( trzymam cały czas kciuki za nowy ramzesowy dom i mam nadzieję, że jakaś inna bida jeszcze skorzysta, ale Ty Kiwi to chyba żadnej szansy nieprzepuścisz;) a skoro tak dobrze idzie to kiedy wybieracie się po kolejne :lol: ?? ja zamawiam psa w budzie...tak mi z głowy wyjść nie może, choć trochę się boję, ale... Quote
kiwi Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 gibon bedziemy musialy jakiegosvana skołowac ;) a ramzesik dzisiaj idzie do nowego domu :loveu: wybralam dom w biezanowie, niestety majac wodnika nie mam czasu jechac ani do tarnowa ani do zakopanego sprawdzac domow, a bez sprawdzenia nie wydam. biezanow jest na miejscu, w razie klopotow wszystko mozna zalatwic :) Quote
gibon301 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 no to super...a może Ty ten dom w Bieżanowie wybrałaś bo liczysz na dalsze spotkania z Ramzesem...zawrócił Ci chłopak w głowie, co ;) ?? a co do vana, to ile ty tych psów zabierzesz teraz? no chyba, że faktycznie jako stała klientka do każdego wziętego dostaniesz gratisa...albo dwa :lol: i chcesz się odpowiednio przygotować. zdecydowałaś się już? wiesz kiedy jedziecie? Quote
Kropcia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Badz grzeczny Ramzio!! :loveu: Powodzenia w nowym domku. Nie sadzilam ze Ramzio pojdzie do domku juz dzisiaj, myslalam ze go jeszcze zobacze :lol:, ale to super ze idzie do domku, w koncu wczoraj go widzialam ;) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ramziu - bądź grzeczny. Bo przecież potrafisz być grzeczny. Strasznie cię polubiłam i mam nadzieje, ze nowi właściciele też cię tak mocno pokochają. Należy ci się już nowy domek i miłość ludzka i w ogóle!!!!! Niech ci sie super wiedzie!!! :cool2: Quote
kiwi Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Ramzesik juz w raju :loveu: ma cudowny domek, malutkie mieszkanko ale ludzie pelni milosci, juz jest nazywany synusiem, przygotowany koszyczek, pomaranczowy kocyk i zabaweczki, wołowinka i ludzie ktorzy caly czas sa w domu :loveu: To juz nasz 3 psiak wyadoptowany na tej ulicy w krakowie :) Badz szczesliwy malenki!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Tym samym cala trojka z pierwszej tury Ligoty w nowych domach :loveu: jak Patia dojedzie do domku to wstawi zdjecia :-) Quote
kiwi Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: ale fajnie, mowie Wam :cunao: Quote
gibon301 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no to można Wam tylko pogratulować tak sprawnego działania!!! Quote
wtatara Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Gratulacje -Kiwi.[COLOR=Red][SIZE=3]dobra ręka[/SIZE][/COLOR] Quote
kiwi Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 tak w sumei to mało mamy juz z ligoty - jedynie migotka i hamlecik, przydaloby sie cos jeszcze :lol: jak jest tak malo to nie ma adrenaliny :lol: Quote
weszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :laola::laola: Będę tęsknić :roll: Quote
kiwi Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 prawda? bedzie brakowac tych ligociaków kochanych :) szczegolnie ramzesika, co to w srodku nocy musial jezdzic do weta na rozpruwanko :chainsaw: ;) Quote
andzia69 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dlaczego ja nie mieszkam w Krakowie:angryy: o ileż łatwiej idzie wam szukanie domków dla psów... Wszystkie wasze ligociaki zabrane później niż Mamba i Togo, w domu....a one wciąż szukają domów i każdy chyba zapomniał,że one w ogóle istnieją... sorry za offa,ale jestem wk..a na maxa - u nas psów na pęczki, żadnego domu, ciągle nowe, maluchy musiały trafić do schronu - no załamka:-( Quote
Recommended Posts