Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='keakea']My mamy, ale oprócz serca trzeba mieć jeszcze konkret w portfelu i z tym u nas gorzej :( :( :([/QUOTE]

Wszystkim niestety nie da się pomóc, ale trzeba spróbować jak największej ilości :(
Nie dostałam od Ciebie danych do przelewu za moje wylicytowane naszyjniki :)

Posted

Jutro ciotuchna, jutro - jutro muszę się wyprawić na pocztę, sprawdzić koszta i porozsyłać wszystkim pw - tak zresztą zapowiedziałam na wątku bazarkowym :)

Posted

[quote name='keakea']Jutro ciotuchna, jutro - jutro muszę się wyprawić na pocztę, sprawdzić koszta i porozsyłać wszystkim pw - tak zresztą zapowiedziałam na wątku bazarkowym :)[/QUOTE]

Tylko kurczę właśnie sobie go skasowałam przez przypadek jak kasowałam inne :(
w takim razie cierpliwie czekam ;)

Posted

[quote name='keakea']Link do niego jest w moim podpisie przeca :)[/QUOTE]

Aaaa, daj spokój, ja już nie wyrabiam i nie kontaktuje :p
Cały czas tylko nauka, a w między czasie odwiedzanie wątków na dogo i robienie kolejnego bazarku :(

Posted

[quote name='keakea']No a co Ty byś jeszcze chciała robić??? :D[/QUOTE]

pewnie chodzić na potupanki do krakowskiej Gorączki czy tam innego discolandu:cunao:i zażywać życia studenckiego :eviltong:

Posted

[quote name='MTD']pewnie chodzić na potupanki do krakowskiej Gorączki czy tam innego discolandu:cunao:i zażywać życia studenckiego :eviltong:[/QUOTE]

Tak, Gorączka to zdecydowanie mój ulubiony klub ;) Ja tam wolę domóweczki czy grille w gronie przyjaciół, a nie techniawową łupankę ;)

Posted

[quote name='paula_t']Tak, Gorączka to zdecydowanie mój ulubiony klub ;) Ja tam wolę domóweczki czy grille w gronie przyjaciół, a nie techniawową łupankę ;)[/QUOTE]

Sesja! :mad: Uczyć się, a nie tańce i swawole w głowie. ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Sesja! :mad: Uczyć się, a nie tańce i swawole w głowie. ;)[/QUOTE]

Hahaha, właśnie się uczę, a na tańce i swawole jojcze...że ich nie ma ;)

Posted

[quote name='MTD']pewnie chodzić na potupanki do krakowskiej Gorączki czy tam innego discolandu:cunao:i zażywać życia studenckiego :eviltong:[/QUOTE]

Witaj Marianku:)
ja tam strasznie tęsknię za życiem studenckim ale teraz już tylko praca i praca została:(:( a do tego jeszcze dziś poniedziałek...:(

Posted

dostałam pierwszą odpowiedz na ogłoszenie amantowe: 'ogłoszenie tak głupie, że nie wiadomo o co pani chodzi, czego pani szuka dla tego psa?'
i od tej samej osoby odpowiedz dot. ogłoszenia szczeniaków:
'Pies , to pies, a ludzie to ludzie. nie ulega to dyskusji. chcecie państwo znaleść dom dla tych psów, czy zamek królewski. schroniska sa przepełnione podobno, a tutaj czytam same warunki z panstwa strony, nie do budy , wizyty, sterylizacja i co jeszcze??? przeglądam ogloszenia, ale widze ,ze kawałek podwórka i miska jedzenia to psu nie wystarcza, musi mieć wygody i łóżko. myslę, że takich osób jak ja , które w tej chwili rezygnują z możliwości przyjęcia psa jest mnóstwo i sami państwo nas zniechęcacie tymi wymaganiami. a co zapewnić dziecku człowieka, skoro pies ma pieć tyle wygód???'
nie chce mi się komentować

Posted

odpisałam kolejno:
mądry by się domyslił :roll:
na szczęscie psy mają już zarezerwowane zamki królewskie:roll:
bo czasem to już kusi żeby coś palnąć

Posted

[quote name='MTD']dostałam pierwszą odpowiedz na ogłoszenie amantowe: 'ogłoszenie tak głupie, że nie wiadomo o co pani chodzi, czego pani szuka dla tego psa?'
i od tej samej osoby odpowiedz dot. ogłoszenia szczeniaków:
'Pies , to pies, a ludzie to ludzie. nie ulega to dyskusji. chcecie państwo znaleść dom dla tych psów, czy zamek królewski. schroniska sa przepełnione podobno, a tutaj czytam same warunki z panstwa strony, nie do budy , wizyty, sterylizacja i co jeszcze??? przeglądam ogloszenia, ale widze ,ze kawałek podwórka i miska jedzenia to psu nie wystarcza, musi mieć wygody i łóżko. myslę, że takich osób jak ja , które w tej chwili rezygnują z możliwości przyjęcia psa jest mnóstwo i sami państwo nas zniechęcacie tymi wymaganiami. a co zapewnić dziecku człowieka, skoro pies ma pieć tyle wygód???'
nie chce mi się komentować[/QUOTE]

Co do pierwszego ogłoszenia, skoro ktoś pisze, że nie wiadomo o co chodzi i czego się szuka dla psa, to świadczy tylko o jego inteligencji...i na tym poprzestanę.
Co do drugiego, to na miejscu tego Pana szkoda byłoby mi czasu na pisanie takich wiadomości. A skoro go zniechęciłaś tym ogłoszeniem, to tym lepiej, bo takich właścicieli, dla których 3 warunki do spełnienia (w dodatku ROZSĄDNE warunki) są ponad ich możliwości fizyczne i intelektualne NIE CHCEMY!

Posted

[quote name='paula_t']Co do pierwszego ogłoszenia, skoro ktoś pisze, że nie wiadomo o co chodzi i czego się szuka dla psa, to świadczy tylko o jego inteligencji...i na tym poprzestanę.
Co do drugiego, to na miejscu tego Pana szkoda byłoby mi czasu na pisanie takich wiadomości. A skoro go zniechęciłaś tym ogłoszeniem, to tym lepiej, bo takich właścicieli, dla których 3 warunki do spełnienia (w dodatku ROZSĄDNE warunki) są ponad ich możliwości fizyczne i intelektualne NIE CHCEMY![/QUOTE]

są ludzie i ludziska... dla Mańka tylko dobry ludek potrzebny

Posted

Zgadzam się, że Maniek potrzebuje wyjątkowego ludzia, bo to wyjątkowy pies, pomimo swojej małej ułomności jest bardzo sprawnym i ruchliwym psem, że o inteligencji nie wspomnę. Wczoraj popołudniu rozpadało sie na dobre i co delikatniejsze psiaki od razu do domu uciekły, te bardziej harde musiałam zaganiać, a co zrobił Maniek?? Wlazł do stodoły i leżakował na słomie, dopiero na moje głośne pokrzykiwania wyszedł ze źdźbłami w sierści :)