Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zapisuję się u cudnego chłopaka :) cieszę się że Maniuś już w drodze do hoteliku :)
Powodzenia kochany chłopaku :*
I nie martwcie się cioteczki wszystko będzie dobrze :)[/QUOTE]
My się nie martwimy, my się tylko trzęsiemy jak galarety :shocked!:

[quote name='paula_t']Cioteczki, zbieram się powoli na egzamin, ale wrócę do Maniusia jak najszybciej, żeby się dowiedzieć jak tam poszło :)[/QUOTE]
oblałaś? :drinking:
[quote name='Gosiapk']Porąbane? Eeee, nie ... słodkie są i zakręcone jak dżem truskawkowy wysokosłodzony:evil_lol:
:stupid::stupid::stupid:

Kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera :eviltong:[/QUOTE]
nie wiem co by Twoje trzy maluszki powiedziały na kolejnego mieszkańca :hmmmm:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maniek zbadal już teren i poznal ostatnich dwóch domownikow Casha i Bastka,lekko się najeżyl, ale obylo sie bez scysji,dostal juz dwie male porcje jedzenia-chrupki z puszką mięsną, pierwszą zjadl co do okruszka, w drugiej zostalo troszkę jedzenia, zrobil dwa razy kupę, pierwsza ok, druga już trochę rzadsza ( szkoda,że nie dostal troszkę poprzedniej karmy, tak dla lagodniejszego przejścia) ale damy radę, obsikal chyba wszystkie krzaczki i trawkę; gdy spaceruje lapke stawia na podlozu, gdy biegnie podnosi ją do góry;
Na chwilę obecną nie ma dodatkowych kosztow, mój wet za obejrzenie psiaka nie bierze kasy :)

Posted

Racja, mogłam dać, człowiek mądry po szkodzie.. jadł u mnie Purine Pro Plan Adult tą z kurczakiem.
Michelle, czy potrzebujesz dla niego czegoś?

Posted (edited)

[quote name='MTD'](...) oblałaś? :drinking:

nie wiem co by Twoje trzy maluszki powiedziały na kolejnego mieszkańca :hmmmm:[/QUOTE]

Paula, zdałaś? bo my chcemy już oblewać :drink1:

Trzy maluszki... lubią ludziów, to i pewnie nic nie miałyby przeciw, zawsze miałby kto im ciacho zrobić :D reszta szarańczy też by się ucieszyła z rarytasów, nie wiem tylko czy mąż by się ucieszył :hmmmm:

Edited by Gosiapk
spelling
Posted

[quote name='michelle04'](...) Na chwilę obecną nie ma dodatkowych kosztow, mój wet za obejrzenie psiaka nie bierze kasy :)[/QUOTE]

Nie mogę wyjść z podziwu dla tego weta :loveu:

Posted (edited)

[quote name='MTD']dzisiaj miał być chyba wynik badania krwi, paula, przekażą telefonicznie co i jak czy trzeba jechać? [/QUOTE]

Przekażą mi telefonicznie. Dzisiaj miałam tak zakręcony dzień, że zapomniałam zadzwonić, ale jutro rano od razu to zrobię :)

[quote name='keakea']Sioo jeszcze Maniutkowi trzeba by zbadać...[/QUOTE]

No to chyba trzeba będzie poprosić michelle04, żeby z pojemniczkiem za Mańkiem polatała jak ja ostatnio :D
[quote name='Gosiapk']Paula, zdałaś? bo my chcemy już oblewać :drink1:[/QUOTE]

Nie pytaj... Maniutkowa sprawa skutecznie mi to uniemożliwiła :p
Smutno trochę, bo po wakacjach mam, no ale są rzeczy ważne i ważniejsze jak to mówią :p

Edited by paula_t
Posted

[quote name='paula_t'](...) Nie pytaj... Maniutkowa sprawa skutecznie mi to uniemożliwiła :p
Smutno trochę, bo po wakacjach, no ale są rzeczy ważne i ważniejsze jak to mówią :p[/QUOTE]

Co się odwlecze, to nie uciecze jak mawiają starzy Indianie ;) Uchlamy się po wakacjach.

Posted

[quote name='Gosiapk']Co się odwlecze, to nie uciecze jak mawiają starzy Indianie ;) Uchlamy się po wakacjach.[/QUOTE]
pijaczka :chlup: a niby tylko na herbatkę i kawkę zaprasza, resztę dla siebie trzyma :roll:

Posted

[quote name='Gosiapk']Co się odwlecze, to nie uciecze jak mawiają starzy Indianie ;) Uchlamy się po wakacjach.[/QUOTE]

Normalnie bym siedziała i rozpaczała, bo generalnie jest nieciekawie, ale jakoś bardziej absorbuje mnie Maniek i to mam teraz tylko w głowie:p
Trzymam za słowo! ;)
Maniusiątko już pewnie śpi, ciekawe co sobie wybrał jako łóżeczko :)

Posted

[quote name='MTD']paula, ucz się ucz, nigdy nie wiadomo kiedy będziemy potrzebować prawnika ;)[/QUOTE]

Już teraz się wszystko w miarę ustabilizowało, nie ma takiego zamieszania i szukania jakichkolwiek, a potem najlepszych rozwiązań, więc spoko, spoko, zaraz siadam z powrotem do książek :) Tak dla odmiany:eviltong:
Ciekawe jak tam Maniutek, dzisiaj ładna pogoda, to się będzie cieszył, że może po trawce pobiegać :p

Posted

[quote name='keakea']Co z wynikami badania krwi Maniuchny?

Znowu zniknął link z pierwszego postu do drugiego bazarku Mańka, także nie ma linku do wydarzenia na fb.[/QUOTE]

Kurczę, nie wiem czemu, już pisałam w tej sprawie do moderatora i nic, na razie cisza :/
Dzwoniłam do schroniska i wyniki badań krwi są dobre, wszystko ok:multi:

Posted

[quote name='paula_t']
Dzwoniłam do schroniska i wyniki badań krwi są dobre, wszystko ok:multi:[/QUOTE]
ooooo no to bomba :bigcool:czyli może ten guz to faktycznie tylko odczyn, oby oby oby :modla:

Posted

[quote name='MTD']ooooo no to bomba :bigcool:czyli może ten guz to faktycznie tylko odczyn, oby oby oby :modla:[/QUOTE]

Okaże się w piątek, ale jestem dobrej mysli po tych dzisiejszych wynikach :)
Tylko Pan Doktor kazał zrobić badanie moczu, bo akurat trafiłam na tego, który badał Marianka w sobotę :)

Posted

[quote name='MTD']pijaczka :chlup: a niby tylko na herbatkę i kawkę zaprasza, resztę dla siebie trzyma :roll:[/QUOTE]

:siara: ... to ja już muszę iść :painting:

[quote name='keakea']Za Maniutka będzie Ci podwójnie w niebie policzone, co tam jakiś egzamin :)[/QUOTE]

Prawdę rzekała, howgh.

Posted

Witam Cioteczki,
noc minęla spokojnie,Maniek byl bardzo grzeczny, nie narozrabial ani żadnej ze swoich potrzeb nie zalatwil w pokoju,poczekal do porannego spaceru :) Pierwszy posilek wyczyścil do cna, a i kupa wcale nie jest zla, więc problemow z brzuszkiem raczej nie ma; tabletki przemycone w kawalku piersi z kurczaka między chrupkami rowniez zostaly skonsumowane; na dworze dalej poznaje teren i ciagle go monitorujemy czy nie będzie chcial uciekać, ale ne wykazuje takich oznak, spaceruje, wącha i jest bardzo pozytywnie nastawiony do czlowieka i owszem baaardzo lubi drapanie po duupce
Kilka fotek

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17415/c2761bb4001d53404fc51c2e/sdc17409[/IMG]

Drapanie po duupce :)

[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi19096/183233ac001b37a14fc51c2a/sdc17431[/IMG]

Pilnuje stolu