emilia2280 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hund napisał(a):co masz na myśli?? Hund, ktos mi kiedys powiedzial "jak powiem Ci co mam na mysli, bédé musiala Cié potem zabic". :evil_lol::evil_lol: Quote
Hund Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :roll: nie wiem co odpowiedzieć ....zamurowało mnie :razz: Wareczko trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że osiecz przyjdzie ;) Quote
emilia2280 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 tak tak, juz sama sié zbilam po lapach za moje zarciki. Qrczé, platny tymczas chyba nie wchodzi w gré skoro to moze byc dluzsza chwila zanim ktos pokocha Wareczké? :ices_bla: Quote
Hund Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :(:(:(na płatny tymczas nie ma szans :( W jednej lecznicy mamy Kajtka i Cyganka, w drugiej Kubusia, w hotelu Bajkę, na tymczasie Teklę , w Krakowie na tymczasie Huberta, a w schronie czekają na wyciągnięcie 2 przypadki w cieżkim stanie Lira i Borys. Warka nie ma szans :( mamy same długi :9 Quote
Hund Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 emilia2280 napisał(a):oo. a sá wátki Liry i Borysa? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104579 LIRA Quote
emilia2280 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 dziéki. a narazie wklejé wátek Warki do innego, gdzie majá paré domków do wyboru, to moze któremus zaoferujá Warké? Quote
emilia2280 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Na wátku Onka, Sary majá 4 domy do wyboru i obiecali zareklamowac Warké tym 3, które nie wezmá tamtej suni Quote
Hund Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dobrze dziękuję, wiem że Warka nie przypomina ani jednej rasy ale może ktoś nie będzie patrzył na wygląd. Quote
Hund Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Oj dziaŁo się ..:oops: MiaŁam dwie dziewczyny 12letnie pod opieką i musiaŁam na nie uważać , w ręku miaŁam 2 smycze z Liskiem i Warką (wzięŁam ich obu na raz bo brakowaŁo jeszcze jednej osoby :roll: (musimy brać wszystkie psiaki z boku na raz żeby personel się nie denerwowaŁ) No i zamykaŁam po kolei wszystkie bramki za dziewczynkami które też szŁy ze swoimi psiakami przy ostatniej brami tej gŁównej ze schronu Warka pociągnęŁa mnie w jedną stronę a Lisek w drugą, smycz Warki wyślizgnęŁa mi się z ręki :oops: I Warka z 2 metrową smyczą pognaŁa przed siebie w dzikim szale, w tempie światŁa :oops: Nie muszę wspominać że się zdenerwowaŁam:angryy: miaŁam jednak nadzieję że jej miŁość do mnie :razz: będzie na tyle silna że wróci. Dzięki Bogu tak byŁo :loveu:. Po szaleńczym tańcu w jedną i w drugą stronę (caŁe szczęście samochodów w tym czasie na ulicy nie byŁo) Warka przybiegŁa i przytulia się do mnie jakby pytająć : chyba nie myślisz że bym CI taki numer wykręciŁa co? :evil_lol: Quote
ocelot Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bardzo się cieszę, że nie ma depresji po rozstaniu z Misiem;) Ona musi kochać jakiegoś psiaka po prostu, czyli idealna do domu z psiakami.;) Quote
Kluska4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A to numerantka :razz: Tak, koniecznie domek z towarzystwem :lol: Quote
Hund Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Myślę że w takim łatwiej byłoby się jej odnaleźć, przy czym jesli ktos poświęci jej czas zapewne uzna człowieka za towarzysza i miłości do niego się odda całkowicie. Quote
[email protected] Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wareczka co u Ciebie pieseczku?! trzymaj się cieplutko!:kiss_2: Quote
Hund Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zgryzik jedzie do domku, Tobie też piesku się uda! Wierzę w to chociaż czasami ciemne chmury nad marzeniami krążą :( Quote
[email protected] Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 i przyjdzie jeszcze i dzień Warki:razz: ...tylko kiedy??????:hmmmm::mad: Quote
Safii Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam. Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków, które nie wypaliły w przypadku Sary, która jest u mnie na DT. Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby. Słuchajcie Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki, domki się zgodziły, jeśli coś znajdę. Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach, więc proszę: Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny, jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE. Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane, skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić. Proszę w imieniu psiaczków. Mój mail: [email protected] Quote
Recommended Posts