Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:(:(:(na płatny tymczas nie ma szans :(
W jednej lecznicy mamy Kajtka i Cyganka, w drugiej Kubusia, w hotelu Bajkę, na tymczasie Teklę , w Krakowie na tymczasie Huberta, a w schronie czekają na wyciągnięcie 2 przypadki w cieżkim stanie Lira i Borys. Warka nie ma szans :( mamy same długi :9

Posted

Oj dziaŁo się ..:oops: MiaŁam dwie dziewczyny 12letnie pod opieką i musiaŁam na nie uważać , w ręku miaŁam 2 smycze z Liskiem i Warką (wzięŁam ich obu na raz bo brakowaŁo jeszcze jednej osoby :roll: (musimy brać wszystkie psiaki z boku na raz żeby personel się nie denerwowaŁ) No i zamykaŁam po kolei wszystkie bramki za dziewczynkami które też szŁy ze swoimi psiakami przy ostatniej brami tej gŁównej ze schronu Warka pociągnęŁa mnie w jedną stronę a Lisek w drugą, smycz Warki wyślizgnęŁa mi się z ręki :oops: I Warka z 2 metrową smyczą pognaŁa przed siebie w dzikim szale, w tempie światŁa :oops: Nie muszę wspominać że się zdenerwowaŁam:angryy: miaŁam jednak nadzieję że jej miŁość do mnie :razz: będzie na tyle silna że wróci. Dzięki Bogu tak byŁo :loveu:. Po szaleńczym tańcu w jedną i w drugą stronę (caŁe szczęście samochodów w tym czasie na ulicy nie byŁo) Warka przybiegŁa i przytulia się do mnie jakby pytająć : chyba nie myślisz że bym CI taki numer wykręciŁa co? :evil_lol:

Posted

Myślę że w takim łatwiej byłoby się jej odnaleźć, przy czym jesli ktos poświęci jej czas zapewne uzna człowieka za towarzysza i miłości do niego się odda całkowicie.

Posted

Witam.
Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków,
które nie wypaliły w przypadku Sary,
która jest u mnie na DT.
Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby.

Słuchajcie
Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki,
domki się zgodziły, jeśli coś znajdę.
Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać
całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach,
więc proszę:

Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny,
jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE.
Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane,
skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie.

Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić.
Proszę w imieniu psiaczków.

Mój mail: [email protected]