Jump to content
Dogomania

Warka-od 2000 roku w schronisku...czy nie wystarczy?..TAAAK ! ! ! MA WSPANIALY DOM !

Recommended Posts

Posted

Już nie , niecały rak temu (15 kwietnia ) wyszła pierwszy raz na spacer i robi duże postępy. Była też na imprezie w Bielsku gdzie byŁ tŁum ludzi, szum i gŁośna muzyka, już wie co to są samochody i do czego sŁużą szeleczki i smycz :)
tylko że nigdy nie była w domu, w mieszkaniu :( myślę że ona spokojnie może zamieszkać w garażu na początku albo w budynku gospodarczym.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

To zdjęcie mówi wszystko... Oj będzie ciężko :(

Proszę, oto 2 bannerki - rezultat mojej pracy 'na szybko':

super banerki :p może przyniosą Warce szczęście

Posted

Biedna Warka. :( POdczas długoletniego pobytu w schronisku zawiązują się prawdziwe psie przyjaźnie. Mam nadzieję, że Warka sobie poradzi. Poogłaszam ją w wolnej chwili .Pinczerka, ładne bannerki!

Posted

Warce przydałoby sie zrobić allegro wyróżnione ze smutną jej historią i tym, że jej długoletni kompan domek własnie znalazł a ona tak tęskni....
Na allegro wyróżnionym będzie ciągle na 1-szej stronie i jest duża szansa na domek..... Uwierzcie, dużo naszych chorych, starych i kalekich psiaków orzechowskich w ten sposób domek znalazło...:roll:

Posted

16.20zł ;) wyróżnione , pogrubione , na 14 dni , i jest wtedy na jednej z pierwszych stron. ja wyróżniam od czasu do czasu któregoś z ogłaszanych psów i to naprawdę często przynosi efekt .

Posted

Allegro Warki wystawia Kluska4, dzięki niej Warka zaistniaŁa w internecie. Jeśli ktoś chciaŁby wesprzeć Warki allegro proszę o kontakt z Kluską4. I dziękuję za pomoc. ByŁoby cudownie gdyby domek się znalazŁ!!!!!!

Posted

Jestem chociaż trochę spokojniejsza, musiaŁam tam pojechać i zoabczyć, musiaŁam spędzić z nią trochę czasu żeby wiedziaŁa że mimo że zostaŁa ktoś się nią interesuje!
PobiegaŁa po wybiegu , znowu mogŁam zobaczyć pędzącego szczęśliwego psa!!
Dużo się dziś przytulaŁa dlatego moje ubranie nadaje się do prania chyba w 100% ;)
Oczywiście karmienie z ręki także miaŁo wpŁynąć na dobry humor ;)
ZostawiŁam ją z miską przysmaków i Liskiem. W boskie już nie byŁa taka radosna ale mam nadzieję że się uspokoji i nie będzie smutna.
Częste wizyty byŁyby pomocne że o domku już nie wspomnę!!!

Posted

Jak dobrze że choć raz na jakiś czas może być z boksu wypuszczona....
W Orzechowcach psy latami siedzą w ciasnych boksach i nikomu nie przyjdzie do głowy jakis tam spacerek..... Robimy co możemy, jest nas 4
a psów 250 i mieszkamy 80 km od schroniska.....:shake: