Ptysiak Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Hej:) Dziękuję Wam za pamięć i że zaglądacie :loveu: Dziś zagonka straszna w pracy, jeszcze do wetki na kontrolną wizytę i po kropelki na kleszcze. A potem około 18 wyjazd. Nawet nie jestem jeszcze spakowana ale to szczegół :D Jak już dojedziemy i zacznę odpoczywać to muszę po nawiedzać Wasze galerie bo chyba mam straaaaaaaszne zaległości :roll: Miłego piątku :) Prawie już weekend :multi: Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 A mogę się zapytać kiedy i gdzie jedziecie? Bo przeoczyłam ;) Odwiedzaj Morusową galerię codziennie, tak będzie lepiej, hehe :lol: Miłego wypadu :) Quote
Ptysiak Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Ty$ka']A mogę się zapytać kiedy i gdzie jedziecie? Bo przeoczyłam ;) Odwiedzaj Morusową galerię codziennie, tak będzie lepiej, hehe :lol: Miłego wypadu :)[/QUOTE] Jedziemy dziś na tydzień do Tomaszowa Mazowieckiego :) Postaram się odwiedzać :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 udanego wypoczynku,łapka od Księciunia:) Quote
phase Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Dobrej pogody, miłego wypoczynku, trzymajcie się! :) Quote
Ada_Mirra Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-TRgeAimV_Pc/UAevKT9nOpI/AAAAAAAACIY/hAgG_OHF9-k/s628/3.jpg[/url] :loveu: "pańcia ja wiem lepiej gdzie chce iść :evil_lol: " super spacerkowi towarzysze! jak dojedziecie dajcie znac jaka pogoda! trzymam kciuki aby jak najlepsza i wyjazd aby sie udał :loveu: Quote
xyzxyz Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-PmYPldzvzY8/UAhs4XtWEEI/AAAAAAAACMQ/85zP2AnKCjM/s646/IMG_0060.JPG[/URL] hihi, każdy w innym kolorze :D Mizianki dla Ptysiaka ;) Quote
Ptysiak Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Nie dziękuję Cioteczki by nie zapeszać ;) Dotarliśmy wczoraj koło 21-wszej. Ptyś jak na razie nie opuszcza mnie na metr. Pod łazienką wyje i nie pozwala Nikomu wejść do mnie jak tam jestem :D Wczoraj nie chciał nawet iść siku z Nikim innym tylko ze mną... :/ Śpi tylko wtedy jak siedzę i się nie ruszam po mieszkaniu, kładzie się głową mi na nogach i drzymie. A w nocy spał z Nami w łóżku... troszkę ciasno bo mniejsze niż w domu ale daliśmy radę :D Pogoda dość ładna, nie pada, wychodzi słoneczko i nie ma zbytniego upału :) Wzięłam aparat ale zapomniałam kabelka do laptopa więc jak Teść nie znajdzie czytnika kart to zdjęć nie będzie przez tydzień :diabloti: Odpoczniecie :evil_lol: Pozdrawiamy Wszystkich cieplutko i serdecznie :) Quote
rashelek Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 No to życzymy pożądnego wypoczynku i czekamy na zdjęcia :D Quote
*Magda* Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Tydzień bez zdjęć :crazyeye: Nie ma takiej opcji :shake::mad: Quote
Ptysiak Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='magdabroy']Tydzień bez zdjęć :crazyeye: Nie ma takiej opcji :shake::mad:[/QUOTE] No skleroza moja :( A czytnik wcięło :shake: Nadal szukają:evil_lol: Mam jakieś stare na lapku to będę dziennie jedno wstawiała jak coś :D Quote
Ptysiak Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 A właśnie to Leon :) Labradorek, o którym pisałam. [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-byBttfVabas/UAqiW4nmBMI/AAAAAAAACOo/ui378IXDj9A/s600/615970_363891860348616_911809659_o.jpg[/IMG] Quote
Daga&Maks Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 szczupły się ten labek wydaje :D w pobliżu mnie same takie beczki przekarmione chodzą Quote
Ptysiak Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 On jest za chudy troszkę :) Po parwo jest i dopiero dochodzi do siebie. Quote
łamAga Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Hejka ;) codziennie u was jestesmy ale nie codziennie mamy czas pisać :evil_lol: zdjecia z psiego spotkania oczywiscie rewelka :loveu::loveu::loveu::loveu: i ladabol słodki :loveu::loveu::loveu::loveu: jak tesc nie znajdzie to obejdzcie sasiadow moze ktos pozyczy czytnik kart albo kabelek :evil_lol: tydzien bez zdjec nie wytrzymamy :eviltong: Quote
Recommended Posts