Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']Zła odpowiedź :diabloti: Miało być : [B]Ależ oczywiście, że juz Was nie opuszczę[/B] ;)[/QUOTE]
To zabrzmiało prawie jak przysięga małżeńska :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dogo jest jak małżeństwo ;) Tak łatwo rozwodu nie dostaniesz :diabloti:[/QUOTE]

Amen :diabloti:

Posted

[quote name='understandme']Nic dodac nic ująć :D[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']Amen :diabloti:[/QUOTE]

Widzę, że się ze mną zgadzacie :p Iza, nie masz wyjścia, masz z nami życie dożywotnie :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Widzę, że się ze mną zgadzacie :p Iza, nie masz wyjścia, masz z nami życie dożywotnie :evil_lol:[/QUOTE]

od nas nie da się uwolnić:diabloti: never ever

Posted

Hej Ptysiaczki :loveu:
Wszystkiego najlepszego dla Ptysia, czekam na zdjęcia imprezkowe ;P

[quote name='marta.k9080']od nas nie da się uwolnić:diabloti: never ever[/QUOTE]
Popieram. Nawet jak się nie lubi dogo, to się na nie zagląda. Wiem z autopsji :diabloti:

Posted

[quote name='understandme']Zła odpowiedź :diabloti: Miało być : Ależ oczywiście, że juz Was nie opuszczę ;)[/QUOTE]

".... i będę się spowiadać z każdej sekundy swego życia":evil_lol:Żeby ciekawską zaspokoić:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']".... i będę się spowiadać z każdej sekundy swego życia":evil_lol:Żeby ciekawską zaspokoić:diabloti:[/QUOTE]
:diabloti::evil_lol:

Tu są fotki z imprezy :loveu::evil_lol:
[url]https://plus.google.com/photos/114275366903199486730/albums/5841171788973983089?authkey=CLG_pInn1-O2wQE[/url]

Tak na szybko bo mam urodziny w domu i Gości jeszcze a przy okazji "błotnego" psa, który w nocy z miłą chęcią wpakuje się Nam do łóżka i muszę go jakoś wyczyścić :evil_lol:

ps. kocham go takiego brudnego :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:diabloti::evil_lol:

Tu są fotki z imprezy :loveu::evil_lol:
[URL]https://plus.google.com/photos/114275366903199486730/albums/5841171788973983089?authkey=CLG_pInn1-O2wQE[/URL]

Tak na szybko bo mam urodziny w domu i Gości jeszcze a przy okazji "błotnego" psa, który w nocy z miłą chęcią wpakuje się Nam do łóżka i muszę go jakoś wyczyścić :evil_lol:

ps. kocham go takiego brudnego :loveu::evil_lol:[/QUOTE]
i pewnie nie podzielił się tortem z pańcią ;)

Guest wolfheart
Posted

Super foteczki,tyle Ptysia na raz:loveu::multi: a jaki torcik dostał szczęściarz.

Posted

hej Ptysiaczkowa :loveu:

super ze wrocilas :D ja zanim zajrzalam to tyle już nagadane :P ale to fajnie :D Widze ze impra piesia sie udala przednio :) i spacerek super :D:D:D

a skok piesia na Ciebie to faktycznie z impetem moze być malo bezpieczne, ale wyobraź sobie że (był film dokumentalny) że byli ludzie ktorzy przygarneli małego lewka, i nauczyli go witać sie w ten sam sposob :P czyli skakal na ich ramiona . a najlepsze bylo to ze gdy dorósł też tak im skakał :lol:

tutaj filmik na dowód :D

[video=youtube;yHhnOcR843c]http://www.youtube.com/watch?v=yHhnOcR843c[/video]

I sto lat dla Ptysiaczka!!!