ewatonieja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 wygląda słodko na tych zdjęciach,Ciapusiu trzymam kciuki! Quote
zuziaM Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Moze swieze gorskie powietrze i gorskie wycieczki zahartuja Ciapulka i juz nie beda mu dokuczaly bole gardelka i kaszelki.... Jesli mam zmienic tytul - prosze mi napisac : na jaki ? Quote
Aga-ta Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ciapus czuje sie bardzo dobrze - przestal kaszlec, ma apetyt. Duzo spi, ale jak tylko zorientuje sie, ze ubieram buty zaraz jest pierwszy przy drzwiach. Spacerki po prostu uwielbia:) i na nich zachowuje sie tak jakby mial 10 lat mniej:) Bez problemu dogaduje sie z moimi psami. Wiedzie sobie spokojne zycie staruszka;) Quote
Hund Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Super Agata dzięki Tobie nie poczuł się odrzucony!! Quote
Aga-ta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ciapus, dzieki tamb:Rose: :calus: :Rose: jest dzis w Dzienniku Polskim. Niestety jak na razie dzwonia same swiry:angryy: Np. "...wie pani, bo mam w domu buldozka francuskiego, ale przydalby sie jakis pies na podworko, zeby poszczekal. Nie, nie, zeby na lacuchu byl caly czas...":angryy: Normalnie tylko pozabijac:angryy: Zobaczymy, moze jak normalni ludzie wroca z pracy ktos zauwazy Ciapusia... Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 grrrr :angryy: nie mogę :angryy: jak ja nie znoszę takich oszołomów :angryy: Ciapuś powodzenia! Niech ogłoszenie przeczyta ktoś wspaniały! Quote
Hund Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ciapuś na łańcuch co za babsztyl niech sama szczeka na tym łańcuchu! niech ją ten buldog pogryzie!! KILKA razy najlepiej!! Quote
Hund Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ta :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: jak mnie ktoś zdenerwuje:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Uczę się panować nad emocjami :cool3: ale to takie trudne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga-ta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niestety nie doczekalismy sie dzis z Ciaputkiem na zaden fajny domek:sad: Quote
Aga-ta Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hmm...choc w sumie nie powiem, zeby bylo mi smutno z tego powodu;) Quote
_bubu_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ciapusiowi pewnie też ;) Na pewno chciałby mieć taką cudną Pańcię na zasze :p Quote
karusiap Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ciapek i przyjaciele:) Ciapolino i Emi:) Ciapus, Emi i Rambo:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ciapuś jest ogłaszany też na adopcjach krakowskich: http://www.psie-adopcje.krakow.prv.pl/ powodzenia w szukaniu, ale jeśli teraz mu tak dobrze to czy będzie chciał coś zmieniać? :lol: Quote
karusiap Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 czy Wam tez wyswietla sie tylko 1 zdjecie??:mad:bo wstawilam 4:angryy: Quote
Aga-ta Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 karusiap napisał(a):czy Wam tez wyswietla sie tylko 1 zdjecie??:mad:bo wstawilam 4:angryy: ja widze wszystkie. DZIEKUJE:):Rose: Ciapus ma sie bardzo dobrze. Bylismy na dzialce, gdzie mogl sie wybiegac do woli:) Karusiap wstawi zdjecia:calus: Quote
karusiap Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 szczesliwy Ciapulino czekajacy na staly domek: Quote
Recommended Posts