Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze swieze gorskie powietrze i gorskie wycieczki zahartuja Ciapulka i juz nie beda mu dokuczaly bole gardelka i kaszelki....

Jesli mam zmienic tytul - prosze mi napisac : na jaki ?

Posted

Ciapus czuje sie bardzo dobrze - przestal kaszlec, ma apetyt. Duzo spi, ale jak tylko zorientuje sie, ze ubieram buty zaraz jest pierwszy przy drzwiach. Spacerki po prostu uwielbia:) i na nich zachowuje sie tak jakby mial 10 lat mniej:) Bez problemu dogaduje sie z moimi psami.
Wiedzie sobie spokojne zycie staruszka;)

Posted

Ciapus, dzieki tamb:Rose: :calus: :Rose: jest dzis w Dzienniku Polskim. Niestety jak na razie dzwonia same swiry:angryy: Np. "...wie pani, bo mam w domu buldozka francuskiego, ale przydalby sie jakis pies na podworko, zeby poszczekal. Nie, nie, zeby na lacuchu byl caly czas...":angryy: Normalnie tylko pozabijac:angryy: Zobaczymy, moze jak normalni ludzie wroca z pracy ktos zauwazy Ciapusia...

Posted

Ta :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: jak mnie ktoś zdenerwuje:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Uczę się panować nad emocjami :cool3: ale to takie trudne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
czy Wam tez wyswietla sie tylko 1 zdjecie??:mad:bo wstawilam 4:angryy:

ja widze wszystkie. DZIEKUJE:):Rose:

Ciapus ma sie bardzo dobrze. Bylismy na dzialce, gdzie mogl sie wybiegac do woli:) Karusiap wstawi zdjecia:calus: