Jagienka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Plakat Ciapka do pobrania: http://upload.miau.pl/3/10566.doc Quote
Aga-ta Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ciapus ma sie swietnie. Upaly przesypia i uaktywnia sie tylko wczesnie rano lub wieczorem jak juz nie ma takiego "zaduchu". W koncu to starszy pan sapiacy przy wychodzeniu po schodach:) Jutro znow jedziemy na dzialke, wiec chlopak bedzie mogl swobodnie pospacerowac, a moze nawet i potruchtac z przejsciem w pelny bieg;) Quote
Hund Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Agata ale Ty go rozpieszczasz :) ma chłopak szczęście :) Quote
_bubu_ Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A dzisiaj jest chłodniej to sobie chłopak odpocznie od tego słońca :p Quote
Aga-ta Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ciapus ma sie bardzo dobrze. To naprawde wspanialy i kochany psiak, przy moich rozwrzeszczanych, niesluchajacych sie psach to prawdziwy aniol:) to pies przy ktorym sie odpoczywa. Nie wiem jak ktos mogl go oddac do schroniska, jak on sobie tam radzil...:shake: To pies, ktory jest szczesliwy, gdy jest obok czlowieka, kiedy moze isc z nim na spacer, kiedy ma kto go podrapac za uszkiem... Quote
Hund Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Biedny Ciapuś jak to dobrze że wypatrzyłaś go w schronie. Quote
karusiap Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 przepraszam,ze dopiero dzis wstawiam przystojniaka:oops: ale mi dobrze u Agatki:loveu: a to Rambo-moj kumpel:p Quote
Hund Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Rambo jest chyba malutki co?? Ślicznie Ciapuś wygląda i nikt chyba nie ma wątpliwości że jest mu dobrze. Quote
Aga-ta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Hund']Rambo jest chyba malutki co?? ... do olbrzymow to on nie nalezy;) Moj maly jaszczur (zabeczka):loveu: Quote
agula Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hund napisał(a):Mam słabość do małych futrzanych ciałek :) ja też mam takie 2 maleństwa:evil_lol: ciałka małe ale duch w nich wielki i groźny:diabloti: Quote
Aga-ta Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 agula napisał(a):ja też mam takie 2 maleństwa:evil_lol: ciałka małe ale duch w nich wielki i groźny:diabloti: tak ten duch jest wielki, grozny i baaarrdzzo halasliwy:evil_lol: U Ciaputka wszystko dobrze. Wlasnie pobiegl do kuchni i wylozyl swoje brzucho na kafelkach w kuchni-ufff jak goraco:) Quote
Hund Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ciapulku jak to dobrze że możesz leżeć na kafelkach w kuchni :) Twoi strzy współlokatorzy męczą się w boksach :( Quote
basiaap Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ale się można przejechać na ludziach... ech... ankiety nie ankiety, wizyty przedadopcyjne... i co z tego, jak niektórzy bajki opowiadają, aż miło:angryy: :angryy: :angryy: Dziewczyny, mam nadzieję, że baba jest na Czarnych Kwiatkach???? Quote
Recommended Posts