Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciapus ma sie swietnie. Upaly przesypia i uaktywnia sie tylko wczesnie rano lub wieczorem jak juz nie ma takiego "zaduchu". W koncu to starszy pan sapiacy przy wychodzeniu po schodach:)
Jutro znow jedziemy na dzialke, wiec chlopak bedzie mogl swobodnie pospacerowac, a moze nawet i potruchtac z przejsciem w pelny bieg;)

Posted

Ciapus ma sie bardzo dobrze. To naprawde wspanialy i kochany psiak, przy moich rozwrzeszczanych, niesluchajacych sie psach to prawdziwy aniol:) to pies przy ktorym sie odpoczywa. Nie wiem jak ktos mogl go oddac do schroniska, jak on sobie tam radzil...:shake: To pies, ktory jest szczesliwy, gdy jest obok czlowieka, kiedy moze isc z nim na spacer, kiedy ma kto go podrapac za uszkiem...

Posted

Hund napisał(a):
Mam słabość do małych futrzanych ciałek :)

ja też mam takie 2 maleństwa:evil_lol: ciałka małe ale duch w nich wielki i groźny:diabloti:

Posted

agula napisał(a):
ja też mam takie 2 maleństwa:evil_lol: ciałka małe ale duch w nich wielki i groźny:diabloti:

tak ten duch jest wielki, grozny i baaarrdzzo halasliwy:evil_lol:

U Ciaputka wszystko dobrze. Wlasnie pobiegl do kuchni i wylozyl swoje brzucho na kafelkach w kuchni-ufff jak goraco:)

Posted

Ale się można przejechać na ludziach... ech... ankiety nie ankiety, wizyty przedadopcyjne... i co z tego, jak niektórzy bajki opowiadają, aż miło:angryy: :angryy: :angryy:

Dziewczyny, mam nadzieję, że baba jest na Czarnych Kwiatkach????