Hund Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 wczoraj w hotelu wspominałam z bubu jak to było kiedy go przywiozłysmy, cieszę się że tak mu dobrze! Quote
Aga-ta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 mam nadzieje, ze mu dobrze...bo Ciapus zasluguje na wszystko co najlepsze. Teraz wlasnie chrapie na swoim poslanku. A chrapac to on potrafi:cool3: ale juz przyzwyczailismy sie, nauczylismy sie zasypiac przy "akompaniamencie";) Quote
Aga-ta Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ciapek po prostu uwielbia snieg, dla niego to po prostu biale szalenstwo. Biega, skacze, szczeka, ale najlepsze jest to jak biegnie po czyms sliskim i nagle chwilowo straci rownowage, wtedy sie zatrzymuje, patrzy na mnie i macha ogonem z otwartym pyszczkiem tak jakby mowil - "widzialas, widzialas, ale jaja! posliznalem sie:)" Quote
karusiap Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :roflt:Ciapus to wcale nie dziadzio jeszcze:loveu: Quote
Jagienka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga-ta napisał(a):ale najlepsze jest to jak biegnie po czyms sliskim i nagle chwilowo straci rownowage, wtedy sie zatrzymuje, patrzy na mnie i macha ogonem z otwartym pyszczkiem tak jakby mowil - "widzialas, widzialas, ale jaja! posliznalem sie:)" :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To spacery z Ciapusiem to czysta przyjemność :loveu: jak się czuje Emi? Quote
Hund Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 karusiap napisał(a)::roflt:Ciapus to wcale nie dziadzio jeszcze:loveu: No właśnie , latka lecą o on niczym szczeniaczek :) Quote
Aga-ta Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 skonczyla brac antybiotyk i wyglada na to, ze jest juz wszystko w porzadku Quote
Aga-ta Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jagienka napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To spacery z Ciapusiem to czysta przyjemność :loveu: no pewnie:loveu: i ja nie wiem, czy Wy wiecie, ze on potrafi sie usmiechac. Jak sie cieszy to oprocz tego, ze merda ogonem, to jeszcze marszczy nos i podnosi wargi do gory:):):) Quote
Hund Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Osłodziłaś mu życie :) dlatego się uśmiecha :) Quote
Jola_K Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 cudnie wyglada :loveu: zgrabniutki, jest w super formie! :multi: Quote
Hund Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 piękny :) kilka dni temu o nim myślałam jak goliłam moją starą ślepo głuchą Maszkę . Odmłodniała z moją fryzurką tak jak Ciapuś po pierwszym strzyżeniu :) Quote
Aga-ta Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 karusiap dziekuje:) u Ciapusia wszystko w porzadku, ostatnio tylko troche wiecej sypia... i glosniej chrapie;) Quote
Aga-ta Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 tak trudnego postu jeszcze nie pisalam... Ciapus wczoraj rano odszedl za TM:( jest juz ze swoim panem... chcialabym tyle napsiac, ale trudno mi zebrac mysli, ja w to jeszcze nie wierze, to sie nie stalo naprawde, caly czas mam wrazenie, ze on za chwile wyjdzie zza ktoregos rogu z ta swoja usmiechnieta mina i merdajacym ogonem moj Ciapek zasnal[']:-( Quote
karusiap Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Matko jedyna....Agata.....moge powiedziec tylko,ze wiem co czujesz i ze nic nie ukoi bolu.... Ciapeczku,kochana usmiechnieta mordko..... [*] spij spokojnie:( Quote
_bubu_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 :( kochany Ciapuś :( Aga-ta tak mi przykro.. trzymaj się dzielnie. Ciapuś odszedł na pewno bardzo szczęśliwy.. Quote
Recommended Posts