Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieje, ze mu dobrze...bo Ciapus zasluguje na wszystko co najlepsze. Teraz wlasnie chrapie na swoim poslanku. A chrapac to on potrafi:cool3: ale juz przyzwyczailismy sie, nauczylismy sie zasypiac przy "akompaniamencie";)

• 1 month later...
Posted

Ciapek po prostu uwielbia snieg, dla niego to po prostu biale szalenstwo. Biega, skacze, szczeka, ale najlepsze jest to jak biegnie po czyms sliskim i nagle chwilowo straci rownowage, wtedy sie zatrzymuje, patrzy na mnie i macha ogonem z otwartym pyszczkiem tak jakby mowil - "widzialas, widzialas, ale jaja! posliznalem sie:)"

Posted

Aga-ta napisał(a):
ale najlepsze jest to jak biegnie po czyms sliskim i nagle chwilowo straci rownowage, wtedy sie zatrzymuje, patrzy na mnie i macha ogonem z otwartym pyszczkiem tak jakby mowil - "widzialas, widzialas, ale jaja! posliznalem sie:)"

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
To spacery z Ciapusiem to czysta przyjemność :loveu:
jak się czuje Emi?

Posted

Jagienka napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
To spacery z Ciapusiem to czysta przyjemność :loveu:

no pewnie:loveu:

i ja nie wiem, czy Wy wiecie, ze on potrafi sie usmiechac. Jak sie cieszy to oprocz tego, ze merda ogonem, to jeszcze marszczy nos i podnosi wargi do gory:):):)

• 5 months later...
  • 11 months later...
Posted

piękny :) kilka dni temu o nim myślałam jak goliłam moją starą ślepo głuchą Maszkę . Odmłodniała z moją fryzurką tak jak Ciapuś po pierwszym strzyżeniu :)

• 1 year later...
Posted

tak trudnego postu jeszcze nie pisalam...

Ciapus wczoraj rano odszedl za TM:( jest juz ze swoim panem...
chcialabym tyle napsiac, ale trudno mi zebrac mysli, ja w to jeszcze nie wierze, to sie nie stalo naprawde, caly czas mam wrazenie, ze on za chwile wyjdzie zza ktoregos rogu z ta swoja usmiechnieta mina i merdajacym ogonem
moj Ciapek zasnal[']:-(