Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hund']

CICHO CIOCIU POWIMY IM JAK JUŻ TAM BĘDĘ. PROSZĘ .NIE CHCĘ ZAPESZYĆ -TWÓJ CIAPUŚ.

Tak piszecie, że zrozumiałem że jedzie do jakiegoś domku. teraz znowu hopanie w górę, jak to rozumieć? Nie było chętnego?? :-(

Posted

Ciapuś wyruszył dziś w podróż do hoteliku. Jest już pod troskliwą opieką cioci Agatki. Całą drogę tulił się w samochodzie do Hund , to straszna przylepa. A jak zobaczył szeleczki to już wiedział że szykuje sie wycieczka :)
Dziękujemy Agatko, że dałaś Ciapusiowi szansę !

Posted

Jak tylko ubrałyśmy mu te szeleczki to ona podskakiwał, czuł że przygoda się zaczyna :) Cudowny piesek . trochę szeleczki ,,oryginalnie kolorowe,, ale Paco też ma od bubu wspaniały okaz obroży :)
Cipeczek zachowywał się tak jakbyśmy znali się te 15 lat które przeżył. Mam nadzieję że ktoś da mu szansę na lepsze życie. dziewczyny proszę zajmijcie się nimi dobrze. Ciapeczek dostał od bubu poduszeczkę , zaraz zaczął ugniatać ją łapkami poczym się położył. trzymaj się dzienie piesku!!