Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

założyła na moją prośbę gdyż ja nie umiałam :) . zuziaM nie ma netu w weekendy i często jest za granicą ale poproszę ją w poniedziałek przez gg :)

Posted

w niedziele karusiap wstawi zdjecia z nowego domku, wiec prosimy o cierpliwosc. Natomiast w poniedzialek jade do pani w odwiedzinki, wiec zdam szczegolowa relacje.
Ciapus ma sie dobrze, przed chwila rozmawialam z pania, a on spal sobie smacznie na kanapie. Chodza na spacerki 5.30:cool1: i pije wode tylko przegotowana:) a jutro po kosciolku jada do lasku:) wiec prosze zmieniajcie czym predzej tytul, bo pani juz Ciapusia nie odda :loveu:

Posted

:placz: to ze wzruszenia :placz:

powiedziala ze nie odda? :placz:

ale sie ciesze! ten program to swietna sprawa!
gdyby nie wy, Ciapus pewnie by tam nie trafil :shake:
dzieki po stokroć :Rose:

• 2 weeks later...
Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomosci...:( Zabralam Ciapka z jego "nowego domku":angryy: Rozchorowal sie i pani nie zamierzala go leczyc:shake: Jeszcze tak niedawno mowila nam, ze ma weta tuz za rogiem, wiec z opieka weterynaryjna nie bedzie problemu. Ale jak widac problem jest i dla tej kobiety jest to problem nie do przeskoczenia. Najgorsze jest to, ze to nie brak pieniedzy kieruje ta baba (zaproponowalam, ze zajme sie calym leczeniem), ale brak checi. Rece opadaja i plakac sie chce.
Nie chcialo mi sie nawet sluchac tego co miala pozniej do powiedzenia. Mam dosc wysluchiwania ******* i bezsensownego gadania "trzy po trzy". Juz w trakcie adopcji za duzo sie tego nasluchalysmy, gdy opowiadala jak to Ciapus bedzie mial u niej wspaniale, bedzie spal w lozku, pil wode przegotowana...bla,bla, bla...Babsko powinno zostac akwizytorem, bo wcisnela by kazdemu wszystko:angryy:
Moze bym jej nabluzgala, ale jak zobaczylam Ciapka gardlo mi scisnelo i jedyna mysla bylo tylko to zeby znalezc z nim od tej baby jak najdalej. Jak przyszlam lezal sobie na lozku i chyba nawet sie nie spodziewal, ze wlasnie kolejny raz stracil dom:-( Babsko chcialo mi jeszcze dac jego karme i kostki do gryzienia, ale powiedzialm jej zeby przekazala to na bezdomne psy i dosadnie zaznaczylam, zeby nigdy wiecej nie odwazyla sie dzwonic w sprawie adopcji psa, bo wlasnie znalazla sie na czarnej liscie i zaden pies nie zostanie jej wydany, tak jak nie powinien byl trafic do niej Ciapek.

Ciapus teraz jest u mojej babci. Ma zaawansowane zapalenie oskrzeli. Moja ciocia chodzi z nim codziennie do weta na zastrzyki. Leczenie potrwa jeszcze ok. 10 dni. Strasznie kaszlal, moja babcia w pierwszym momencie myslala, ze to astma, ale teraz po zastrzykach jest juz lepiej, wiec na pewno Ciapus z tego wyjdzie.

Posted

Biedny Ciapuś :( Tyle już przeszedł i kolejne nieszczęście :( Trzymaj się dzielnie pieseczku i zdrowiej. Wspaniale Agatko , że Ciapuś może być teraz u Twojej Babci. Do kiedy może tam zostać? Nie rozumie takich ludzi :shake: Tymbardziej , że zaproponowałaś pomoc w leczeniu. Totalnie nieodpowiedzialna kobieta. No ale tego się nie dało przewidzieć. Czy ona zadzwoniła sama czy to wyszło przypadkowo przy wizycie?

Posted

Biedny Ciapku :(:(:( tylko się teraz nie poddaj. Kochany piesku tak sie cieszyłam z Twojego domku a teraz co?? Trzeba tej babie się jakoś ,,odwdzięczyć ,, za to co zrobiła!!