karusiap Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a teraz....metamorfoza roku!!!!:loveu: Quote
Aga-ta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 karusiap dziekuje:)Ciapus odwiedzil salon fryzjerski. I jak Wam sie teraz podoba?:) Quote
Jagienka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ale ma minę "zachwyconą" :diabloti: kto by pomyślał, ze z Ciapek to taka zgrabna doopeczka :loveu: Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja ciągle nie wierzę :p Quote
Aga-ta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 bez obaw zadowolony jest i mamy nawet wrazenie, ze stal sie zywszy:) Nie jest ogolony do skory (choc moze na zdjeciach to tak wyglada) i musze przyznac, ze na zywo wyglada o niebo lepiej Quote
Jagienka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 kto by pomyslał, ze ma 15 lat... rany... Quote
Aga-ta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a zreszta co tu bede duzo mowic, ZAPRASZAMY w odwiedzinki:) Quote
Jagienka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No właśnie co to takie... kontrole poadpcyjną potrzeba... :cool3: Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Miałyśmy to z bubu wczoraj zrobić, byłyśmy w Krakowie ale jak zwykle za dużo było do zrobienia i sprawdzenia na raz :( no i oczywiście zgubiłysmy się :) ale to nasza specjalność a o 23.30 w Bielsku jeszcze ostatnia wizyta poadopcyjna czekała .... Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 cieszę się że Ciapek szczęśliwy i opiekunowie również !!! A wygląda suuuuuuuper szok!!!! Quote
Aga-ta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jagienka napisał(a):No właśnie co to takie... kontrole poadpcyjną potrzeba... :cool3: ufff...to cale szczescie, ze byl szczepiony, odrobaczony, mial obcinane pazurki, a czyszczenie zebow ma juz umowione:) i nawet przybral na wadze:) choc juz sie boje..., bo ciotka Jagienka moze zajrzec gdzies jeszcze:) Quote
Jagienka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Aga-ta napisał(a):ufff...to cale szczescie, ze byl szczepiony, odrobaczony, mial obcinane pazurki, a czyszczenie zebow ma juz umowione:) i nawet przybral na wadze:) choc juz sie boje..., bo ciotka Jagienka moze zajrzec gdzies jeszcze:) :lol::lol::lol::lol: no własnie... ja tam mam swoje kryteria oceny :diabloti: Quote
Aga-ta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hund napisał(a):Miałyśmy to z bubu wczoraj zrobić, byłyśmy w Krakowie ale jak zwykle za dużo było do zrobienia i sprawdzenia na raz :( no i oczywiście zgubiłysmy się :) ale to nasza specjalność a o 23.30 w Bielsku jeszcze ostatnia wizyta poadopcyjna czekała .... no to czekamy na kolejna wizyte w Krakowie, moze nastepnym razem sie uda:) Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 mam nadzieję na tę przyjemność i obowiązek więc w końcu musi się udać :) Quote
Aga-ta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a tak powaznie mowiac, musielismy skrocic siersc Ciapusiowi, bo w pewnym momencie zaczela z niego leciec "tona" wlosow. O ile w mieszkaniu staralam sie jakos nad tym panowac za pomoca odkurzacza, to na klatce schodowej bylo juz gorzej...i sasiedzi zlozyli na nas skarge do wspolnoty mieszk. Jak juz kiedys pisalam w calym bloku tylko my mamy psy i to od razu trzy, wiec ludzie, ktorzy mieszkaja bez zwierzat sa srednio tolerancyjni...Juz sie nie moge doczekac przeprowadzki... Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ludzie są .......ale Ciapus wygląda super więc wszystko jest ok :) Quote
karusiap Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ciapus ma nowe poslanko:loveu:ale widze,ze Emi juz sie wkrecila:cool3:piekny widok:) Quote
karusiap Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 kurcze chyba 2 zdj obrocilam w zla strone:oops: Quote
_bubu_ Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ciapek??????????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nieeemożliwe.. nie wierze.. to on? nie.. przecież wygląa jak taki młody szczeniaczek.. zepełnie inny pies.. A już myślałam że na tym wątku nic mnie nie zaskoczy. szok. Piękny jest! Quote
Hund Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ale słodki :) Ciapku ale przykryj kocykiem koleżankę bo jej zimno :) Quote
Jagienka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ciapek wyglada teraz jak szczeniak: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76670 Quote
Recommended Posts