Jump to content
Dogomania

Ciapek-wyrzucony po smierci pana... ZOSTAJE we wspanialym DT na zawsze ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bez obaw zadowolony jest i mamy nawet wrazenie, ze stal sie zywszy:) Nie jest ogolony do skory (choc moze na zdjeciach to tak wyglada) i musze przyznac, ze na zywo wyglada o niebo lepiej

Posted

Miałyśmy to z bubu wczoraj zrobić, byłyśmy w Krakowie ale jak zwykle za dużo było do zrobienia i sprawdzenia na raz :( no i oczywiście zgubiłysmy się :) ale to nasza specjalność a o 23.30 w Bielsku jeszcze ostatnia wizyta poadopcyjna czekała ....

Posted

Jagienka napisał(a):
No właśnie co to takie... kontrole poadpcyjną potrzeba... :cool3:

ufff...to cale szczescie, ze byl szczepiony, odrobaczony, mial obcinane pazurki, a czyszczenie zebow ma juz umowione:) i nawet przybral na wadze:) choc juz sie boje..., bo ciotka Jagienka moze zajrzec gdzies jeszcze:)

Posted

Aga-ta napisał(a):
ufff...to cale szczescie, ze byl szczepiony, odrobaczony, mial obcinane pazurki, a czyszczenie zebow ma juz umowione:) i nawet przybral na wadze:) choc juz sie boje..., bo ciotka Jagienka moze zajrzec gdzies jeszcze:)

:lol::lol::lol::lol: no własnie... ja tam mam swoje kryteria oceny :diabloti:

Posted

Hund napisał(a):
Miałyśmy to z bubu wczoraj zrobić, byłyśmy w Krakowie ale jak zwykle za dużo było do zrobienia i sprawdzenia na raz :( no i oczywiście zgubiłysmy się :) ale to nasza specjalność a o 23.30 w Bielsku jeszcze ostatnia wizyta poadopcyjna czekała ....

no to czekamy na kolejna wizyte w Krakowie, moze nastepnym razem sie uda:)

Posted

a tak powaznie mowiac, musielismy skrocic siersc Ciapusiowi, bo w pewnym momencie zaczela z niego leciec "tona" wlosow. O ile w mieszkaniu staralam sie jakos nad tym panowac za pomoca odkurzacza, to na klatce schodowej bylo juz gorzej...i sasiedzi zlozyli na nas skarge do wspolnoty mieszk. Jak juz kiedys pisalam w calym bloku tylko my mamy psy i to od razu trzy, wiec ludzie, ktorzy mieszkaja bez zwierzat sa srednio tolerancyjni...Juz sie nie moge doczekac przeprowadzki...

Posted

Ciapek??????????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nieeemożliwe.. nie wierze.. to on? nie.. przecież wygląa jak taki młody szczeniaczek.. zepełnie inny pies.. A już myślałam że na tym wątku nic mnie nie zaskoczy. szok. Piękny jest!

• 1 month later...