evita. Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Super wieści. :multi: :multi: :multi: . Moniu teraz kolej na ciebie :lol: Quote
Kardiamou Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No... Monia to wczoraj dala mi pokaz usypiania... ;) Dala Ci spac potem? Ja to jakos niezbyt sie wyspalam, bo... Nilka ma czasem koszmary w nocy. :( Juz ze dwa dni temu mnie obudzil jej placz. Patrze, a ona SPI. To wzielam ja przytulilam, przebudzila sie i za chwile poszla spac dalej i juz spokojnie bylo. Ale powiem Wam, ze bylam w szoku... :icon_roc: Quote
Ania W Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Kardiamou napisał(a):No... Monia to wczoraj dala mi pokaz usypiania... ;) Dala Ci spac potem? Ja to jakos niezbyt sie wyspalam, bo... Nilka ma czasem koszmary w nocy. :( Juz ze dwa dni temu mnie obudzil jej placz. Patrze, a ona SPI. To wzielam ja przytulilam, przebudzila sie i za chwile poszla spac dalej i juz spokojnie bylo. Ale powiem Wam, ze bylam w szoku... :icon_roc: Tak , przespałyśmy całą noc :p Ona z kolei pomrukuje i postękuje sobie przez sen :cool3: Myślę, że możesz teraz potwierdzić, że rady typu " to nie daj im spać" nie mają tu zastosowania...Im poprostu nie da się nie dać spać ;-) Quote
mycha101 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Gratulacje, bardzo się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. To jeszcze dwa maleństwa zostały, one też szybko znajdą domki. Quote
Kardiamou Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ania W napisał(a):Myślę, że możesz teraz potwierdzić, że rady typu " to nie daj im spać" nie mają tu zastosowania...Im poprostu nie da się nie dać spać ;-) Potwierdzam :lol: Mozna z nia robic co sie chce a ona i tak spi. A tak z innej beczki to chyba jednak za malo tych ulotek wzielam... :oops: Quote
Olga132 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kardiamou napisał(a):A tak z innej beczki to chyba jednak za malo tych ulotek wzielam... :oops: to może trzeba bedzie dodrukować ulotek czarno białych? albo niech ci ania plakacik do samodzielnego drukowania wysle jesli masz dostęp do kolorowej drukarki Quote
Kardiamou Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Do kolorowej nie. :( Postaram sie cos wykombinowac na komputerze w takim razie, zeby to jakos wygladalo bez kolorow ;) Quote
Ania W Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 To poproszę o twojego maila :-) Quote
Kardiamou Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A to nie masz mojego maila??? Jeju. Juz sie poprawiam. [email protected] To sluzbowy, wiec na bank dojdzie :) Quote
Kardiamou Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ok. dostalam :) dzieki baaaaaaaaaaaaaaardzo :) Quote
enia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No to tylko Monia teraz zostala......... Quote
Kardiamou Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jestem pewna, ze tez szybko znajdzie domek. :) Czuje to w kosciach. :) Chyba ze to reumatyzm... :icon_roc: Quote
emir Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ANIU - DZIĘKUJĘ CI ZA SERCE, TRUD I OPIEKĘ no i..za szczęśliwa rękę!:laola: EMIR Quote
Ania W Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Nie ma za co! Za szczęśliwą rękę to będę musiała chyba rodzicom podziękować, bo obie to ich dzieło ;-) A o tych rękach to słyszę ostatnio ciągle ;-). Tak naprawdę wkład w sukcesy adopcyjne miało bardzo wiele osób. Olga woziła, kąpała i ogłaszała, evita spędzała chyba całe noce na ogłaszaniu, ciotki socjalizowały i dowoziły gazety... Po raz kolejny mam dowód, że w zorganizowanym działaniu grupowym tkwi siła.:-) Mnie ogromną radość sprawia jak dzieciaki jadą do domów. Niestety na razie muszę zawiesić działalność rozrywkową...To i tak miałobyć na czas ferii.;-) A tak z innej beczki! Bolek to kot, który zszedł na psy. Chyba mu będę musiała wziąć jakiegoś szczeniaczka do zabawy;-) On i Monia wczoraj szaleli jak wariaci . Kot nawet po ścianach skakał. Zdjęć niestety nie ma, bo ja już w łóżku byłam a im na zabwę zebrało się oczywiście po 24. Z Britką to oni się tylko ganiali, a tu regularne zapasy i podgryzanie było...Ale miałam ubaw! No i na koniec Bolek wylizał leżącą w koszyku Monię, nawet jej "szybkie ząbki" zrobił :-) (inaczej "wygryzanie pchełek") ;-) Quote
Olga132 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Ania W'].Chyba mu będę musiała wziąć jakiegoś szczeniaczka do zabawy;-) a ja mam dla CIebie kandydata - hehe ....dobra żartuje... Quote
Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No to moze wcale nie powinnas szukac innego domu dla Moni.... :razz: Quote
enia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Prosze nie denerwować Ani!!!! ona musi sie w końcu wyspać! a jak sie wyśpi to sie zobaczy.........:evil_lol: wakacje dlugie też są......:p Quote
Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ok, ok... :( A sa jakies wiesci z nowych domkow Aniu? :) Quote
Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Laciaty nochalek idzie dzisiaj na kuj kuj... Chyba mi tego nie daruje... :( Chociaz ostatnio jak miala na uczulenie zastrzyk to nawet nie pisnela :) Taka mam dzielna dziewczynke :) Quote
Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wlasnie sie zastanawiam jak stworzyc nowy watek, zeby tam cos pisac czasem z jej przygod i zeby wstawic fotki jakies jak ciocia Ania przyjedzie z aparatem... :???: Quote
Ania W Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Można przenieść ten wątek do "już w nowym domu". Jak widać i tak Nilla go zdominowała ;-) Quote
Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wlasnie, wlasnie... Gdzie wiesci z nowych domkow...? :mad: Quote
evita. Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kardiamou-ale masz cudny avatarek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzieki :) Jak tylko ciocia Ania przyjedzie to bede chciala powstawiac nowe fotki kinolka. A tak wogole to od dwoch dni szukam szczatek skorzanej kosteczki po calym domu i nic... :question: Teraz jak wychodze musze zostawiac wlasnego kapcia... :rolleyes: Jak narazie nieruszony. Za to tapeta w kuchni a i owszem... Quote
Recommended Posts