Jump to content
Dogomania

Pianka , Monia i Rafik - wszystkie trafiły do nowych rodzin :-)

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No... Monia to wczoraj dala mi pokaz usypiania... ;) Dala Ci spac potem? Ja to jakos niezbyt sie wyspalam, bo... Nilka ma czasem koszmary w nocy. :( Juz ze dwa dni temu mnie obudzil jej placz. Patrze, a ona SPI. To wzielam ja przytulilam, przebudzila sie i za chwile poszla spac dalej i juz spokojnie bylo. Ale powiem Wam, ze bylam w szoku... :icon_roc:

Posted

Kardiamou napisał(a):
No... Monia to wczoraj dala mi pokaz usypiania... ;) Dala Ci spac potem? Ja to jakos niezbyt sie wyspalam, bo... Nilka ma czasem koszmary w nocy. :( Juz ze dwa dni temu mnie obudzil jej placz. Patrze, a ona SPI. To wzielam ja przytulilam, przebudzila sie i za chwile poszla spac dalej i juz spokojnie bylo. Ale powiem Wam, ze bylam w szoku... :icon_roc:

Tak , przespałyśmy całą noc :p
Ona z kolei pomrukuje i postękuje sobie przez sen :cool3:
Myślę, że możesz teraz potwierdzić, że rady typu " to nie daj im spać" nie mają tu zastosowania...Im poprostu nie da się nie dać spać ;-)

Posted

Ania W napisał(a):
Myślę, że możesz teraz potwierdzić, że rady typu " to nie daj im spać" nie mają tu zastosowania...Im poprostu nie da się nie dać spać ;-)

Potwierdzam :lol: Mozna z nia robic co sie chce a ona i tak spi.
A tak z innej beczki to chyba jednak za malo tych ulotek wzielam... :oops:

Posted

Kardiamou napisał(a):
A tak z innej beczki to chyba jednak za malo tych ulotek wzielam... :oops:

to może trzeba bedzie dodrukować ulotek czarno białych?
albo niech ci ania plakacik do samodzielnego drukowania wysle jesli masz dostęp do kolorowej drukarki

Posted

Nie ma za co!
Za szczęśliwą rękę to będę musiała chyba rodzicom podziękować, bo obie to ich dzieło ;-)
A o tych rękach to słyszę ostatnio ciągle ;-).
Tak naprawdę wkład w sukcesy adopcyjne miało bardzo wiele osób. Olga woziła, kąpała i ogłaszała, evita spędzała chyba całe noce na ogłaszaniu, ciotki socjalizowały i dowoziły gazety...
Po raz kolejny mam dowód, że w zorganizowanym działaniu grupowym tkwi siła.:-)
Mnie ogromną radość sprawia jak dzieciaki jadą do domów.
Niestety na razie muszę zawiesić działalność rozrywkową...To i tak miałobyć na czas ferii.;-)
A tak z innej beczki!
Bolek to kot, który zszedł na psy. Chyba mu będę musiała wziąć jakiegoś szczeniaczka do zabawy;-) On i Monia wczoraj szaleli jak wariaci . Kot nawet po ścianach skakał. Zdjęć niestety nie ma, bo ja już w łóżku byłam a im na zabwę zebrało się oczywiście po 24. Z Britką to oni się tylko ganiali, a tu regularne zapasy i podgryzanie było...Ale miałam ubaw! No i na koniec Bolek wylizał leżącą w koszyku Monię, nawet jej "szybkie ząbki" zrobił :-) (inaczej "wygryzanie pchełek") ;-)

Posted

Prosze nie denerwować Ani!!!! ona musi sie w końcu wyspać!
a jak sie wyśpi to sie zobaczy.........:evil_lol:
wakacje dlugie też są......:p

Posted

Dzieki :) Jak tylko ciocia Ania przyjedzie to bede chciala powstawiac nowe fotki kinolka. A tak wogole to od dwoch dni szukam szczatek skorzanej kosteczki po calym domu i nic... :question: Teraz jak wychodze musze zostawiac wlasnego kapcia... :rolleyes: Jak narazie nieruszony. Za to tapeta w kuchni a i owszem...