Nutusia Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Nio, bardzo, bardzo! I w ramach protestu, że zamiarujemy Jej przeprowadzkę, pozbawiła mój kapeć części piętowej ;) Potem jeszcze raz próbowała go przejąć, zabierając spod kanapy, ale przyuważyłam złodziejaszka... [IMG]http://global.images10.fotosik.pl/1773/b65979f846b9f5be.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Gapulinda chciala ocalic Twoj kapec, ktory juz jakas inna rozrabiaka nadgryzla, nie doceniasz jej dobrego serducha:cool3: Quote
Akrum Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Nutusia'] O ludzie, zaczyna mnie powoli łapać skurcz żołądka, gdy pomyślę o jej przeprowadzce...[/QUOTE] nie dziwię się Nutusiu. Najważniejsze, że jednak Gapiszonek nie jedzie na drugi koniec Polski, tylko będzie blisko Ciebie. Jak coś będzie nie tak,to zawsze możesz pojechać, doradzić lub zabrać Gapcię z powrotem :) Aczkolwiek ja wierzę, że będzie wszystko dobrze :) Quote
Pyrdka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ja Ciebie Nutusiu rozumiem. Mam ten sam problem, ale póki co nikt nawet nie zapytał o moją Migusię;)Jakby się kto zainteresował to nie wiem......Rozsądek mi podpowiada,że zamykam innym biedom szansę na pobyt u mnie.Z drugiej czy zawsze trzeba kierować sie tylko rozsądkiem? Quote
Gusiaczek Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Pyrdka']Ja Ciebie Nutusiu rozumiem. Mam ten sam problem, ale póki co nikt nawet nie zapytał o moją Migusię;)Jakby się kto zainteresował to nie wiem......Rozsądek mi podpowiada,że zamykam innym biedom szansę na pobyt u mnie.Z drugiej czy zawsze trzeba kierować sie tylko rozsądkiem?[/QUOTE] No właśnie ... ;) Quote
Akrum Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ciocie kochane, mogę Was zaprosić na jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny: [B]BAZAREK DZIERGANY - KOLEJNA ODSŁONA. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228728-Dziergam-po-raz-kolejny-dla-Lenki-do-06-07-do-21-00"]KLIK[/URL][/B] Quote
Kociabanda2 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 widzę, że podczas mojej niespełna dwumiesięcznej nieobecności Gapcia znalazła szansę na awans społeczny ;) Będzie Panią na włościach :D Trzymam kciuki za dziewczynkę :kciuki: [quote name='Ellig']Warto obejrzec filmy, cena no coz, obroze czasami sa w tej cenie, drogo ale jezeli pomaga... [URL]http://www.helpmydog.pl/video/6,kamizelka_przeciwlekowa_anxietywrap_trade/9,strach_przed_burza_i_fajewerkami_jak_dziala_kamizelka_przeciwlekowa_anxiety_wrap_zobacz_3_rozne_filmy[/URL][/QUOTE] hmmm... interesujące. Czy ktoś już tego próbował? Faktycznie działa? Cena mniejsza od kennel klatki, a zastosowanie szersze. Quote
Nutusia Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Pani wczoraj dzwoniła. Jesteśmy umówione na niedzielę. Czuję się z tym nie za zbytnio... Mam nadzieję, że na miejscu moje strachy się okażą bezpodstawne ;) Quote
jola_li Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Nutusia']Pani wczoraj dzwoniła. Jesteśmy umówione na niedzielę. Czuję się z tym nie za zbytnio... [/QUOTE] Wyobrażam sobie... A co dopiero Twój mąż.... Quote
Nutusia Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 On udaje twardziela, ja nie muszę ;) A Gapiszon jest psuj! Obgryza wszystkie guziki i maszynki od zamków błyskawicznych! Może jej nie będą chcieli?... Quote
jola_li Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Nutusia']Może jej nie będą chcieli?...[/QUOTE] Jest taka - niewielka - nadzieja ;)... Quote
Akrum Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 haha, będzie dobrze - mam nadzieję, że Gapcia stanie na wysokości zadania :) Ja w sobotę wydaję moją tymczasowiczkę Lenkę, też mam obawy, bo jedzie do Poznania, hałas, zgiełk, u nas tego nie ma w takim natężeniu, ale wierzę, że będzie dobrze - trzeba dać szansę, bo domek super :) Quote
jola_li Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Akrum']haha, będzie dobrze - mam nadzieję, że Gapcia stanie na wysokości zadania :)[/QUOTE] Nie dobijaj Nutusi ;)... Quote
Ellig Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='jola_li']Wyobrażam sobie... A co dopiero Twój mąż....[/QUOTE] Jestem dobrej mysli :) W koncu ostateczna decyzje podejmie Slawek :) Quote
anica Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 No to... też będę dobrej myśli ;) kciuki zaciśnięte :kciuki: Quote
Ellig Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Gapulinda miala wyjechac dzisiaj okolo 12.................Kciki trzymam.... Quote
Gusiaczek Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Gapulino, trzymamy kciuki. Jesteś bardzo dzielna- uwierz nam:) Quote
Akrum Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 cały czas mocno zaciskam kciuki :) i z niecierpliwością czekam na wieści :) Quote
Akrum Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Legionowie. Znajdzie się tutaj ktoś chętny?? Quote
iwoniam Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 tak sobie tu podglądam i patrzę jak się ma sytuacja, Trzymam kciuki i ja i Natalia (z moja niewielką pomocą) ;) Quote
Ellig Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Ellig']Gapulinda miala wyjechac dzisiaj okolo 12.................Kciuki trzymam....[/QUOTE] Gapcie nie zostala, Nutusia jutro dokladnie o tym napisze ale to nie jest kwestia "domku" tylko Gapci, ktora calkowicie "sparalizowalo"....Biedna , kochana psinka. Quote
Recommended Posts