Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio, bardzo, bardzo!
I w ramach protestu, że zamiarujemy Jej przeprowadzkę, pozbawiła mój kapeć części piętowej ;) Potem jeszcze raz próbowała go przejąć, zabierając spod kanapy, ale przyuważyłam złodziejaszka...

[IMG]http://global.images10.fotosik.pl/1773/b65979f846b9f5be.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nutusia'] O ludzie, zaczyna mnie powoli łapać skurcz żołądka, gdy pomyślę o jej przeprowadzce...[/QUOTE]

nie dziwię się Nutusiu.
Najważniejsze, że jednak Gapiszonek nie jedzie na drugi koniec Polski, tylko będzie blisko Ciebie.
Jak coś będzie nie tak,to zawsze możesz pojechać, doradzić lub zabrać Gapcię z powrotem :)

Aczkolwiek ja wierzę, że będzie wszystko dobrze :)

Posted

Ja Ciebie Nutusiu rozumiem. Mam ten sam problem, ale póki co nikt nawet nie zapytał o moją Migusię;)Jakby się kto zainteresował to nie wiem......Rozsądek mi podpowiada,że zamykam innym biedom szansę na pobyt u mnie.Z drugiej czy zawsze trzeba kierować sie tylko rozsądkiem?

Posted

[quote name='Pyrdka']Ja Ciebie Nutusiu rozumiem. Mam ten sam problem, ale póki co nikt nawet nie zapytał o moją Migusię;)Jakby się kto zainteresował to nie wiem......Rozsądek mi podpowiada,że zamykam innym biedom szansę na pobyt u mnie.Z drugiej czy zawsze trzeba kierować sie tylko rozsądkiem?[/QUOTE]
No właśnie ... ;)

Posted

ciocie kochane, mogę Was zaprosić na jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny:

[B]BAZAREK DZIERGANY - KOLEJNA ODSŁONA.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228728-Dziergam-po-raz-kolejny-dla-Lenki-do-06-07-do-21-00"]KLIK[/URL][/B]

Posted

widzę, że podczas mojej niespełna dwumiesięcznej nieobecności Gapcia znalazła szansę na awans społeczny ;) Będzie Panią na włościach :D Trzymam kciuki za dziewczynkę :kciuki:

[quote name='Ellig']Warto obejrzec filmy, cena no coz, obroze czasami sa w tej cenie, drogo ale jezeli pomaga...

[URL]http://www.helpmydog.pl/video/6,kamizelka_przeciwlekowa_anxietywrap_trade/9,strach_przed_burza_i_fajewerkami_jak_dziala_kamizelka_przeciwlekowa_anxiety_wrap_zobacz_3_rozne_filmy[/URL][/QUOTE]

hmmm... interesujące. Czy ktoś już tego próbował? Faktycznie działa? Cena mniejsza od kennel klatki, a zastosowanie szersze.

Posted

Pani wczoraj dzwoniła. Jesteśmy umówione na niedzielę. Czuję się z tym nie za zbytnio... Mam nadzieję, że na miejscu moje strachy się okażą bezpodstawne ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Pani wczoraj dzwoniła. Jesteśmy umówione na niedzielę. Czuję się z tym nie za zbytnio... [/QUOTE]
Wyobrażam sobie... A co dopiero Twój mąż....

Posted

haha, będzie dobrze - mam nadzieję, że Gapcia stanie na wysokości zadania :)

Ja w sobotę wydaję moją tymczasowiczkę Lenkę, też mam obawy, bo jedzie do Poznania, hałas, zgiełk, u nas tego nie ma w takim natężeniu, ale wierzę, że będzie dobrze - trzeba dać szansę, bo domek super :)

Posted

[quote name='jola_li']Wyobrażam sobie... A co dopiero Twój mąż....[/QUOTE]

Jestem dobrej mysli :) W koncu ostateczna decyzje podejmie Slawek :)

Posted

[quote name='Ellig']Gapulinda miala wyjechac dzisiaj okolo 12.................Kciuki trzymam....[/QUOTE]

Gapcie nie zostala, Nutusia jutro dokladnie o tym napisze ale to nie jest kwestia "domku" tylko Gapci, ktora calkowicie "sparalizowalo"....Biedna , kochana psinka.