Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dokladnie, to byla koniecznosc. ostatnie wyniki badan rozwialy wszelkie nadzieje.
zanioslam go dzisiaj na rekach do weta i na rekach przynioslam, tyle ze w worku:placz:

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga, jest tyle psów w potrzebie, że na pewno nie będziesz"bezrobotna", a Cyranek, cóż, przeszedł do lepszego życia i przynajmniej miał koło siebie człowieka, który mu chciał pomóc - inne nawet odchodzą w samotności!!!

Posted

Kochani, panstwo sa przemili, odpowiedzialni i powaznie podchodzacy do sprawy adopcji. Maja dwoje cudownych chlopakow. i dlatego szukamy dla tych panstwa psiaka mniejszych rozmiarow niz Czarusia..........

tym razem sie nie udalo, ale szukamy dalej.

Posted

agusiazet napisał(a):
Szkoda, że Czarusi się nie udało, do kiedy ma zapłacone u Ciebie? Ijaki nowy psiak rezyduje u Ciebie?
pierwsze pytanie rozwalilo mnie emocjonalnie. a "nowy" psiak, to bokser, ktorego wyciagnelam juz jakis czas temu ze schronu. i ma bardzo powazne problemy ze zdrowiem:-(

Posted

Nie chciałam Cię emocjonalnie dołować, ale pamiętam cały czas, że to tymczas płatny, więc stąd to pytanie. Ale żadnych negatywnych podtekstów!!! Poproszę o zdjęcie boksia!

Posted

Hej, jak Czarusia? przykro mi ze nie moge pomoc, ale mam nadzieje ze sie znajdzie ktos kto ja wezmie dodomku, bardzo ladna psinka, sliczna, mam podobna dziewczynke, ma niezwykly charakter...

Posted

Czarunia jest czarujaca. nie wiem co mam o niej juz pisc, bo moge sie tylko powtarzac :-) to jest przekochany, rodzinny pies!:multi: uwielbiajacy sie przytulac i buzkowac. towarzyszy czlowiekowi nawet podczas kapieli :-) no i zaczyna sluchac co sie do niej mowi:loveu: uwielbia spac w lozku z nami i Adela:evil_lol: miejsca kazdy ma niewiele ale w kupie zawsze razniej:diabloti: nie ma sie koszmarow nocnych:cool3: a ze czasami sie marznie przez pol nocy bo sie piesy rozloza na koldrach, badz sie w nie zawina, to taki drobny szczegol:mad:

szukamy najwspanialszego domu dla cudownego psa!!:loveu:

prosimy o pomoc w zdobyciu srodkow finansowych na sterylke:oops: