daga_27 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 dokladnie, to byla koniecznosc. ostatnie wyniki badan rozwialy wszelkie nadzieje. zanioslam go dzisiaj na rekach do weta i na rekach przynioslam, tyle ze w worku:placz: Quote
Iskra73 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Tak bardzo mi przykro , naprawde. No ale na pociesznie masz jeszcze Czarusie. Quote
agusiazet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Daga, jest tyle psów w potrzebie, że na pewno nie będziesz"bezrobotna", a Cyranek, cóż, przeszedł do lepszego życia i przynajmniej miał koło siebie człowieka, który mu chciał pomóc - inne nawet odchodzą w samotności!!! Quote
daga_27 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Juz jest nowy tymczasowicz u mnie. A Czarunia ma sie swietnie. pozniej postaram sie o nowe foteczki. teraz nie dam rady. wlasnie wrocilam z pracy. Quote
daga_27 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 za 10 minut Czarunia bedzie czarowac potencjalnych wlascicieli:loveu: trzymajcie kciuki z calych sil! Quote
daga_27 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Kochani, panstwo sa przemili, odpowiedzialni i powaznie podchodzacy do sprawy adopcji. Maja dwoje cudownych chlopakow. i dlatego szukamy dla tych panstwa psiaka mniejszych rozmiarow niz Czarusia.......... tym razem sie nie udalo, ale szukamy dalej. Quote
agusiazet Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Szkoda, że Czarusi się nie udało, do kiedy ma zapłacone u Ciebie? Ijaki nowy psiak rezyduje u Ciebie? Quote
daga_27 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 agusiazet napisał(a):Szkoda, że Czarusi się nie udało, do kiedy ma zapłacone u Ciebie? Ijaki nowy psiak rezyduje u Ciebie?pierwsze pytanie rozwalilo mnie emocjonalnie. a "nowy" psiak, to bokser, ktorego wyciagnelam juz jakis czas temu ze schronu. i ma bardzo powazne problemy ze zdrowiem:-( Quote
agusiazet Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Nie chciałam Cię emocjonalnie dołować, ale pamiętam cały czas, że to tymczas płatny, więc stąd to pytanie. Ale żadnych negatywnych podtekstów!!! Poproszę o zdjęcie boksia! Quote
daga_27 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Wiem Aga, ze nie mialas nic zlego na mysli. ja ostatnio jestem troche zdolowana i dziwacznie na wszystko reaguje. Tutaj jest watek boksia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59741 Wlasnie Emil ma teraz bardzo powazny problem z zebami. trzeba je jemu usunac. zebrala mu sie ropa, zniksztalcila szczeke, smierdzi niemozliwie i na pewno go to boli. Biedny psiak. Quote
dariaopole Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Daguś - głowa do góry !!! tyle wspaniałego robisz dla tych psiaków że tylko podziwiać !!! Całusy dla Czarusi i reszty gromadki :p Quote
Iri Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Hej, jak Czarusia? przykro mi ze nie moge pomoc, ale mam nadzieje ze sie znajdzie ktos kto ja wezmie dodomku, bardzo ladna psinka, sliczna, mam podobna dziewczynke, ma niezwykly charakter... Quote
agusiazet Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Daga, zapracowana osóbko, napisz parę słów o Czarusi!!! Czekamy!!! Quote
daga_27 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Czarunia jest czarujaca. nie wiem co mam o niej juz pisc, bo moge sie tylko powtarzac :-) to jest przekochany, rodzinny pies!:multi: uwielbiajacy sie przytulac i buzkowac. towarzyszy czlowiekowi nawet podczas kapieli :-) no i zaczyna sluchac co sie do niej mowi:loveu: uwielbia spac w lozku z nami i Adela:evil_lol: miejsca kazdy ma niewiele ale w kupie zawsze razniej:diabloti: nie ma sie koszmarow nocnych:cool3: a ze czasami sie marznie przez pol nocy bo sie piesy rozloza na koldrach, badz sie w nie zawina, to taki drobny szczegol:mad: szukamy najwspanialszego domu dla cudownego psa!!:loveu: prosimy o pomoc w zdobyciu srodkow finansowych na sterylke:oops: Quote
daga_27 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 a jak śpią, to trzeba je przykryc, zeby nie zmaraly :-) (błagam, nie patrzci na Julki stroj. robilam porzadki z za malymi rzeczami):oops: Quote
agusiazet Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Aż miło popatrzeć na miłość psią i ludzko -psią!!! Daga zdjęcia są cudne!!! Quote
Recommended Posts