Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I dobrze,lepiej przeciąć pępowinę z zamkiem na piasku:shake:Korcia na FB już wiedzą a ty póki co będziesz wśród swoich,sprawdzonych przyjaciół:cool1:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora dojechala szczesliwie? Wszystko ok? ...
Zal, ze sunia ma juz za soba nieudana adopcje ale tak jak pisze Wolf. Lepiej teraz niz za kilka miesiecy.
Bedzie dobrze :) Znajdzie sie jeszcze dobry domek.

Posted

Kurcze tak mi przykro :(,myślałam że się ogarną i dadzą niuni szanse,chociaż z drugiej strony lepiej teraz niż za parę miesięcy....a ci popaprańcy to niech sobie Tamagotchi kupią jak nie potrafią z psiakiem popracować...

Posted

Ja bym się posunął dalej i zaproponował niektórym polską specjalność-krasnala ogrodowego :evil_lol:
Nie niszczy,nie brudzi,nie szczeka itd .A jaki piękny:diabloti:Tak jak piszecie-lepiej teraz jak później złamać serduszko owczareczce....

Posted

Jeżeli komuś zależy tylko by sie uchronic od intruzów to monitoring nich sobie sprawią.
To młoda sunia, trafi jeszcze na swoich ludzi.

Posted

Zgadzam się w całej rozciągłości :)
Lepiej, że wróciła teraz niż za parę miesięcy
Czy ogłoszenia Kory, które zrobiła Basieńka są jeszcze aktywne ???
Czekam na obiecane foty :)

Posted

Wyjechali ale nie dojechali. Skończyło się wizytą u rodziców i weta.
Chyba lubię Mamę i panią Wet.
Kora ma nową karmę , zalecenia dietetyczne, suplementy,witaminy, zalecenia rehabilitacyjne i / jak na dzień dzisiejszy/ definitywnie zostaje w Domu.

Posted

Zdurniałem i czuję się jak w psychiatryku z rozpoznaniem .....................:crazyeye:Przepraszam czy ja mam rozdwojenie jaźni??????:shake:

Posted

hejka,
Brzośka mnie podpuściła wpisując w sierokocińcu uzasadnienie dla zwrotu Kory z adopcji i gałązki mi zwiędły.
To jest coś w stylu zamieszczonego przez malawaszkę na wątku Po ile ten pies ;-)
fragmentu ankiety przed adopcyjnej....
"[FONT=Arial]Jakie są Państwa oczekiwania wobec psa?[/FONT] [FONT=Arial]..oczekujemy że nas będzie się słuchał i nas pokocha i będzie wdzięczny że wzięliśmy jego do domu myślimy że będzie się zawsze z tego cieszył że dobrze trafił do porządnego domu i się nam będzie za to odpłacał"[/FONT]

Posted

A ja osiwiałem. :(.
Ale za to mam dużo informacji. Chyba jak nigdy. Jedna pchła, jedna luźna kupa się nie uchowa. Na fotach które dostałem sunia jest wyraźnie zrelaksowana i zadowolona. Chodzi na spacery. Ma ogródek. Osobistego sąsiada małoletniego którego chciała zjeść a teraz przychodzi w odwiedziny i bawi się z Korą piłką. Też nie wiem jak to wszystko się skończy ale wydaje mi się że Kora się stopniowo aklimatyzuje a i Państwo do niej adoptują.
Dzisiaj wyjątkowo nie dostałem SMSa . Nie miałem też telefonu.

Posted

Moze wlasnie taki matrix musial sie wydarzyc ;) i teraz bedzie juz tylko lepiej.
Ja jestem dobrej mysli i nieustannie 3mam kciuki za Kore :)
Zacytuje , bo to zdanie bardzo mi sie spodobalo ;)
" Kora się stopniowo aklimatyzuje a i Państwo do niej adoptują." Oby wlasnie tak bylo :)

Posted

Trzymam kciuki za Korę i Pańciów.
A może Pańciowie zalogują się na Dogo lub jeszcze lepiej owczarek.pl i tam na wątkach dotyczących wychowania znajdą pomoc w przystosowaniu się suni do nich o ich do suni?

Posted

Podpowiadam Pani literaturę. Po wejściu na Owczarek.pl po 15 minutach by się obwiesiła na najbliższym dębie.
Omijam w schronisku wszystkie ONki z daleka. Potrzebuję pół roku urlopu od nich.:)
Ale się nie nudzę . Mam dwa nowe Chow chow z pseudo i na razie żyję.:)

Postaram się wkleić foty jak mi przestanie fotosik szwankować.

Posted

Daruj sobie fotosik,masz tutaj prosty i dobry hosting http://up.programosy.pl/ :razz:A swoją drogą gratuluję adopcji Czakusia:loveu:

Moze wlasnie taki matrix musial sie wydarzyc ;-) i teraz bedzie juz tylko lepiej.
Ja jestem dobrej mysli i nieustannie 3mam kciuki za Kore :smile:

I tego się trzymajmy ...cytując Kajkę:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[h=6]Wczoraj rozmawiałem z Kajetanem,który jak wiecie trzymał pieczę nad adopcją i trzyma rękę na pulsie w sprawie Kory.U Kory jest w miarę ok,sunia dogaduje się z kotem,choć na zewnątrz domu lubi pogonić i poobszczekiwać wszystko co się rusza.Wygląda na to,że powoli sytuacja się stabilizuje i Kora powoli przyzwyczaja się do swojego miejsca na ziemi.[/h]