Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rodzinka wczoraj opuściła Mszczonów, wkleję cytat z fb tusinki22:

"
[h=6]wczoraj późnym wieczorem zawiozłam całą rodzinkę do hoteliku pod Warszawą, i tu chciałam bardzo podziękować Psu Na Zakręcie- za znalezienie miejsca i uratowanie psiej rodzinki, ponieważ jest to hotelik płatny bardzo prosimy o pomoc w ich utrzymaniu, konto dokleję później. I błagam wszystkich rozsyłajcie dalej- mama szczeniąt jest cudowną mądrą sunią, która zasługuje na najwspanialszy dom na świecie!!!! "[/h]pozostaje trzymać kciuki, aby szczeniaki nie podłapały parwo i parę innych rzeczy.

Posted

tripti napisał(a):

pozostaje trzymać kciuki, aby szczeniaki nie podłapały parwo i parę innych rzeczy.

Ja cały czas trzymam i na wieści czekałam ;)
Nie chciałam dzisiaj dzwonić do Ciebie, chociaż w niedziele sobie odpocznij :eviltong::evil_lol:

Posted

Dla szczeniąt jest DT po odkarmieniu przez matkę, nie ma natomiast dla suni, ona jest na prawdę cudowna i mądra, może ktoś zechce ją zabrać na DT, sunia bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem:(

Posted (edited)

Ktoś musi ją zabrać, tak zostać nie może.
Czy dobrze rozumiem, że psy pojechały do DT z matką, ale potem matka ma się wyprowadzić?

Edited by mestudio
Posted

malagos napisał(a):
Hotelik znamy, czy to ktoś nowy? ...........

to na jakis 3 tyg. mają razem dom, potem matla musi szukać innego? Co to za hotelik?

Posted

malagos napisał(a):
to na jakis 3 tyg. mają razem dom, potem matla musi szukać innego? Co to za hotelik?

Nie wiem Małgoś co to za hotelik...nie wiem też, jak ma wyglądać potem to wszystko (po tych ok. 3 tyg) :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Oto najnowsze zdjęcia suni na FB:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.383498745028462.92253.100001050192139&type=1&l=bfb2646d83

Ogólnie u sunieczki wszystko w porządku. Chociaż moje odczucia sa takie, że ona chce mieć człowieka na osobność - uwielbia być głaskana, ale wtedy gdy obok nie ma innych psów. Absolutnie nie reaguje na inne psy agresywnie, ale tak patrzy na człowieka, że aż serce ściska.
Dzieciaki gryzą już ją po cycolach i niekoniecznie chce z nimi siedzieć :) Lada moment czeka ją sterylka.
Maluchy jak widać po zdjęciach rosną jak na drożdżach i mają się świetnie. Na dniach będą szczepione.

Posted

Ziutka napisał(a):
Możecie wstawić tu fotki ?
Niestety ale nie mam FB ( i nie zamierzam mieć) i nie mogę zobaczyć foteczek.

jak kliknie się w link to przenosi bez logowania, ja widzę na jednej stronce wszystkie.

Posted

tripti napisał(a):
ładnie wyglądają, co ta sunia tak krzywo trzyma lewą łapinę?

Tak się ustawiła po prostu, ale łapka na 100% jest prosta :)

Ziutka napisał(a):
Możecie wstawić tu fotki ?
Niestety ale nie mam FB ( i nie zamierzam mieć) i nie mogę zobaczyć foteczek.

Nie wstawię tu fotek bo dogo i tak ledwo mi zipie. Na FB można je obejrzeć bez logowania.

Posted

Awit napisał(a):
Jaka ona kochana, taka skromna suczynka, taka spokojna, taka wzruszająca.

I dokładnie to samo mówią o niej w hoteliku. Nie ma z nią absolutnie żadnych problemów, nie narzuca się chociaż widać, że chciałaby więcej pieszczot.

Posted

tripti napisał(a):
czyli tak pozuje z łapką, jak modelka :)

no właśnie, sunia pozowała do sesji;), co do innych psów to tak jak Magda pisała jest ok, do kotów nie możemy nic powiedzieć, w hotelu gdzie są nie ma kotów......
sunia rzeczywiście chyba chciałaby człowieka na wyłączność, nie za bardzo lubi wychodzić na dwór, a jak wyjdzie to chodzi krok w krok za człowiekiem.

Posted

z tymi relacjami kocio-psimi to jest różnie, wszystko zależy od konkretnego psa i kota, sama mam taki przykład w domu. Raczej nie wygląda na "lotną" więc kot powinien dać sobie z nią radę.