Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dzisiaj dowiedziałam się i ....... :-( :-(
Bondziku, tyle wycierpiałeś i tak miało już być dobrze i ....... :-(
bądź szczęśliwy za TM

Posted

Wlasnie dostalam info o nim ... moze z tej skarpety Dogowej AFN na ktorej zbierane byly pieniazki na Bondka i sunie mozna przeznaczyc pieniazki na Stokrotka? Niestety nie wiem kto zawiaduje tymi pieniazkami, bo nie wiem jaki sa zasady dysponowania takimi funduszami i kto podejmuje takie decyzje :shake: Wiem ze na "lapki" zgromadzono na AFN sporo kaski, a Pani Iwona powiedziala, ze te pieniazki nie beda potrzebne, bo wystarczy to co poszlo bezposrednio na klinike Pana Jacka.

Przesle info przez dziewczyny do Pana Jacka, moze ma jakis pomysl co mozna jeszcze zrobic dla Stokrotka :roll:

Posted

Wiem, ze 200 zł przekazało bezposrednio AFN, wpłacali też ludzie, nie wiem, czy nie było allegro, a Kruffinko, te pieniądze, ktore Ty wpłaciłas? To na AFN, czy do kliniki? Bo mozna pytajac o decyzje bezposrednich dysponentów skarpety rozdzielic to, albo tych , ktorzy cos wpłacali...ja zaraz napiszę do dziewczyn z AFN..:)

Wiem też, ze były organizowane bazarki na Bonda,

Posted

Ja odpowiadalam za wystawione przez siebie aukcje na Allegro. Pieniazki od Allegrowiczow za sprzedaz przedmiotow wraz z moja darowizna (podawajalam kwoty) przekazywalam bezposrednio na konto kliniki i Pani Iwony. Tak bylo tez z Aukcjami Joli, ktora sprzedawala cegielki i jeszcze z dwiema innymi wplatami (w watku jest rozliczenie).

Z tego co wiem, ze zbiorki AFN-owej pieniazki nie byly jeszcze przekazane na rzecz kliniki, bo nie bylo takiej koniecznosci :-( Nie wiem kto nimi dysponuje i ile doklamdnie jest w skarpecie (podobno 5500 ale na watku znalazlam info ze ok 3800) Nie wiem nic o bazarku.

Posted

dziewczyny prosze nie robic zametu z funduszami. kto co komu ile itp.
zostało zebrane tyle ile widnieje na skarpecie łapek czyli przeszło 5500 zl a nie 3800,. Pieniazki jak wcześniej pisalam napewno pomoga innym psim bidulkom z dogomani jak i zostana przeznaczone na sterylizacje bezpańskich suniek. prosze o cierpliwość jest duzo psiaków które potrzebuja pomocy i juz pierwsze zgłoszenia ( włącznie od Iwony dostałam).Nie wyobrażam sobie aby każdy dysponował każda skarpetą.
Proszę o ewentualne propozycje które psiaki potrzebuja najpilniejszej pomocy.

Posted

Prosze pamietac o suni łapce która jest jeszcze u Iwony.
Dzis Iwona robi dokladne rozliczenie z wetem. Bedzie wiadomo wieczorem co i jak. Z takich ogolnych szacunkowo danych pieniązki ktore wplyneły bezpośrednio do weta powinny wystarczyć ale ja radze poczekać.
Suni łapka goji sie dobrze ale nie chce za bradzo stawac na niej.
Uzgodniłam z Iwona że część pieniązków zostanie w skarpecie Bona na wszelki niewielki gdyby jednak byla potrzebna operacja. O tym dowiemy sie za kilka tygodni.Decyzje podejmie wet.

Posted

Przeczytałam wątek Bondzia. Tak mi przykro, że już go nie ma [*][*][*]
Bardzo dziękuję P.Iwonie i wam wszystkim za przekazanie pieniążków dla Stokrotka, którego spotkał podobny los.

Posted

Uwaga zmiany:

Daisy bedzie przekazywac wole/decyzje Iwony co do funduszy zebranych na skarpecie "Łapka Legionowo" ( czyli osoby która zajmowała sie/byla opiekunem Bonda)
z uwagi na brak dostepu do kom przez Iwonę, w przypadku pytań zarówno zadanych na AFN jak i na watku Bonda , odpowiedzi będzie udzielała Daisy po uprzednim skonsultowaniu ich z Iwona.

• 2 weeks later...