Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jolavanzeebroeck']
chce przeslac kwote, ale nie mam bic kodu i wszystkich danych potrzebnych by wyslac do polski.moze mi podasz?dane bankowe ktore mam sa niepelne i aktualne tylko w polsce.a czas nagli ,a ja jestem zablokowana z pomoca!
Joluś, kopiuję z wcześniejszej strony:

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA
dla "łapki z Legionowa"

Nie jestem pewna, czy to wystarczy do przelewu z zagranicy - dziewczyny znające się na tym, podpowiedzcie, proszę.

Posted

[quote name='Wiedźma']Joluś, kopiuję z wcześniejszej strony:

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA
dla "łapki z Legionowa"

Nie jestem pewna, czy to wystarczy do przelewu z zagranicy - dziewczyny znające się na tym, podpowiedzcie, proszę.

uzupełniam

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001
opłata za przewalutowanie 40zl :/

Posted

Witam serdecznie wszystkich pieskolubnych :))

Na aukcjach z 12.02 wystawionych przez kopalniapomyslow Allegrowicze wylicytowali towary za kwote 632.85 groszy!!!! I tę kwote zobowiazałam sie podwoic :-) Jak juz pisalam wczesniej wplacilam 610 PLN na konto Kliniki (dzieki wspomożeniu kolezanki ktora dolozyla 100 PLN do mojej akcji i chciala wziac udzial w podwajaniu za co bardzo dziekuje) Mam jeszcze do doplacenia 22.85 PLN. Na moje konto wplacono za wszystkie aukcje 650.99 PLN
Dodatkowo po 12.02 wystawilam jeszcze jedna aukcje na rzecz Bonda (fondue) ktre zostalo wylicytowane za 51 PLN (juz bez podwojenia tym razem) Tak wiec do wplaty na konto na rzecz Bonda pozostaje 724.84 PLN ( 22.85+650.99+51) PO ustaleneiu z Klinika i Pania Iwona u ktorej jest psiak pieniazki zostana przekazane Pani Iwonie. Przelew na kwote 725 PLN zostal wlasnie zlecony i jutro pojdzie do realizacji.
Z głebi serca chciałabym podziekowac wszystkim forumowiczom ktorzy wzieli udział w akcji na rzecz pieska :loveu:

Posted

Ja nadal prycham i wlasnie zmienili mi antybiotyk, a dodatkowo jeszcze moj maz ma zlamany obojczyk do kompletu i mamy w domu szpital :cool3: Ale dzieki temu moge pokopac w Internecie :multi:

Posted

To się nazywa stoickie podejście do sprawy... Ale mimo to "pożyczę" Wam szybkiego powrotu do zdrowia :)
Że na wiadomości o piesiu czekamy, to wiadomo. Kiedy będziesz coś wiedzieć, pisz.