wolf122 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Weekend,pusto tu,podniosę chociaż.Dobrze,że chociaż już sunia jest w miarę zabezpieczona.. Quote
Nadziejka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nadziejkowo podnosimy:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ocelot Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Pani już wie, że jest alternatywa dla suni. I czeka. My w czwartek postaramy się ją poznać i dam panu Krzyskowi znć co z nią. z psem nie wiem, mm nadzieję, że czekanie właścicieli nie znudzi Quote
kasiek. Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='ocelot']Pani już wie, że jest alternatywa dla suni. I czeka. My w czwartek postaramy się ją poznać i dam panu Krzyskowi znć co z nią. z psem nie wiem, mm nadzieję, że czekanie właścicieli nie znudzi Ocelot i managua z fb jest propozycja odwiedzin u suczki podałam kontakt ,wolałabym podawac imienny ,a nie nicki z dogo.. bo to powazniej brzmi info z fb Anna Kot 'Chcemy odwiedzić sunie, żeby sprawdzić czy jest faktycznie aż tak agresywna. Jak reaguje na obcych." Quote
ocelot Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 oj kochana Anna Kot to ja.... odwiedzamy suczkę, bo pan Krzysztof prosił.... Ech... przepraszam za zamieszanie Quote
kasiek. Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ocelot napisał(a):oj kochana Anna Kot to ja.... odwiedzamy suczkę, bo pan Krzysztof prosił.... Ech... przepraszam za zamieszanie tak juz wiem ;) wtedy zapamiętałam tylko ,że Anna ...wszystko co mam na eventach fb kopiuje na wątki ,bo inaczej sama sie nie połapie ,ze było jakieś info i piszcie na drugi raz ,ze jesteście z dogo ;) no ale odwiedziny będą to też jest znaczaca informacja ,czekamy na relacje ...z psem cicho ...nikt nie pyta... Quote
ocelot Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Ja też może się nieprecyzyjnie wyraziłam na fb. To jest tak jak z doskoku sie dopada. Quote
wolf122 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jak z owczarkami?Mam nadzieję,że właściciele psa mają odrobinę uczuć i psa nie uśpią? Zapraszam do mnie na wątek.Też mam dziecko owczarka do wydania http://www.dogomania.pl/threads/225333-6-miesi%C4%99czna-Kora-owczarek-niemiecki-szuka-domu...?p=18914055#post18914055 . Quote
ocelot Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 jutro jedziemy poznać suczkę, z wlascicielami psa nie mam kontaktu, ale spróbuję się dowiedzieć przez osobę trzecią co u niego. Quote
ocelot Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 To nie jest agresywny pies. Zaraz zadzwonię do Krzysztofa. Dla mnie to ewidentne pozbycie się starszego psa. Jestem z zdegustowana. gdyby nie chodziło o życie psa to powinno się ich postraszyć policją itd. Ale naprawdę chodzi o Tinę Quote
managua Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Rzeczywiście okazało się, że panie chcą się Tiny zwyczajnie pozbyć. Jeżeli nie znajdzie się dom to sunia zostanie uśpiona. Sunia nie wygląda na swoje 10 lat. Jest w dośc dobrej kondycji. Podczas naszej wizyty była zamknięta w kojcu. Prawie przez cały czas szczekała, ale nie rzucała się jak podchodziłyśmy do siatki. Quote
ocelot Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 pan Krzysztof mógłby ją zabrać gdzieś za półtora tyg. zobaczymy co na to wlaścicielka. Kochani musimy pomyśleć o psie. Quote
wolf122 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 W pierwszej kolejności to należy uśpić właścicieli.Jakim prawem chcą uśpić psa?Chorzy popaprańcy.Trzymajcie rękę na pulsie i postraszcie ich trochę,nie wiem.Za duża odległość,by jechać ot tak.A dlaczego nie chcą oddać choćby do schronu?Beznadzieja tylko takich odstrzelić. Quote
ocelot Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Słuchajcie może porobimy im osobne ogłoszenia? Niewiele wiem o psiaku... jeszcze spróbuję się dowiedzieć. Quote
ewu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) Co słychać u piesków? Edited April 1, 2012 by ewu Quote
karolina&sasza Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Co słychać u psiaków? Ja mogę ewentualnie porobić ogł. ale potrzebuję tekst i fotki. Quote
ocelot Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 karolina&sasza napisał(a):Co słychać u psiaków? Ja mogę ewentualnie porobić ogł. ale potrzebuję tekst i fotki. Bardzo dziękuję. Zdjęcia mam, z tekstem gorzej Quote
karolina&sasza Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 ocelot napisał(a):Bardzo dziękuję. Zdjęcia mam, z tekstem gorzej No to bardzo prosimy kogoś z talentem pisarskim o napisanie pięknego i chwytające za serce tekstu :). No chyba że ocelot najdzie wena :). Quote
wolf122 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Podniosę i proszę o info co ze skazanymi przez "ludzi" psami????? Quote
ocelot Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Sunia czeka az Pan postawi kojec, w razie zabieramy do schroniska. psu nadal szukamy czegoś Quote
wolf122 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Jasne,dzięki.Śmierć póki co im nie zagraża z tego wnioskuję.Trochę to skomplikowane ale ważne ,że nie ma takiego alarmu jak na początku. Quote
Recommended Posts