Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani już wie, że jest alternatywa dla suni. I czeka. My w czwartek postaramy się ją poznać i dam panu Krzyskowi znć co z nią.
z psem nie wiem, mm nadzieję, że czekanie właścicieli nie znudzi

Posted

[quote name='ocelot']Pani już wie, że jest alternatywa dla suni. I czeka. My w czwartek postaramy się ją poznać i dam panu Krzyskowi znć co z nią.
z psem nie wiem, mm nadzieję, że czekanie właścicieli nie znudzi
Ocelot i managua z fb jest propozycja odwiedzin u suczki podałam kontakt ,wolałabym podawac imienny ,a nie nicki z dogo.. bo to powazniej brzmi
info z fb
Anna Kot

'Chcemy odwiedzić sunie, żeby sprawdzić czy jest faktycznie aż tak agresywna. Jak reaguje na obcych."

Posted

ocelot napisał(a):
oj kochana Anna Kot to ja.... odwiedzamy suczkę, bo pan Krzysztof prosił....
Ech... przepraszam za zamieszanie

tak juz wiem ;) wtedy zapamiętałam tylko ,że Anna ...wszystko co mam na eventach fb kopiuje na wątki ,bo inaczej sama sie nie połapie ,ze było jakieś info i piszcie na drugi raz ,ze jesteście z dogo ;) no ale odwiedziny będą to też jest znaczaca informacja ,czekamy na relacje ...z psem cicho ...nikt nie pyta...

Posted

To nie jest agresywny pies. Zaraz zadzwonię do Krzysztofa. Dla mnie to ewidentne pozbycie się starszego psa. Jestem z zdegustowana. gdyby nie chodziło o życie psa to powinno się ich postraszyć policją itd. Ale naprawdę chodzi o Tinę

Posted

Rzeczywiście okazało się, że panie chcą się Tiny zwyczajnie pozbyć. Jeżeli nie znajdzie się dom to sunia zostanie uśpiona. Sunia nie wygląda na swoje 10 lat. Jest w dośc dobrej kondycji. Podczas naszej wizyty była zamknięta w kojcu. Prawie przez cały czas szczekała, ale nie rzucała się jak podchodziłyśmy do siatki.

Posted

W pierwszej kolejności to należy uśpić właścicieli.Jakim prawem chcą uśpić psa?Chorzy popaprańcy.Trzymajcie rękę na pulsie i postraszcie ich trochę,nie wiem.Za duża odległość,by jechać ot tak.A dlaczego nie chcą oddać choćby do schronu?Beznadzieja
tylko takich odstrzelić.

Posted

karolina&sasza napisał(a):
Co słychać u psiaków?

Ja mogę ewentualnie porobić ogł. ale potrzebuję tekst i fotki.

Bardzo dziękuję. Zdjęcia mam, z tekstem gorzej

• 2 weeks later...