inga.mm Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ewa36 napisał(a):10-cio letnia suńka z tendencjami do bitek, ją lode psy szybko wyeliminują Nie wiadomo ile w tym prawdy. Już takich "bitnych" i "agresywnych" wielkie ilości były. I okazywało się, że ani bitne, ani agresywne, tylko pozbyć się trzeba było. A czasu sie dużo zmarnowało na szukanie domu specjalnego. Quote
ocelot Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 mimblunka napisał(a):jestem na zaproszenie cioci gonzales, na jaki region ogłoszenia potrzebne??? Na łódzkie, psiaki są w Tomaszowie Mazowieckim Quote
ocelot Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 inga.mm napisał(a):Nie wiadomo ile w tym prawdy. Już takich "bitnych" i "agresywnych" wielkie ilości były. I okazywało się, że ani bitne, ani agresywne, tylko pozbyć się trzeba było. A czasu sie dużo zmarnowało na szukanie domu specjalnego. Ja to się zastanawiam czemu Pani ma 90 lat i ma drugiego rocznego On-ka. Nielugo jemu będzie się domu szukać Quote
inga.mm Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ocelot napisał(a):Ja to się zastanawiam czemu Pani ma 90 lat i ma drugiego rocznego On-ka. Nielugo jemu będzie się domu szukać no właśnie... dlatego ta sytuacja jest dla mnie niejasna i, szczerze mówiąc, podejrzana. Moje sceptyczne wpisy nie są skierowane do Ciebie - to tak dla porządku. Nie mam też zamiaru, jak to Vectra określiła, wyjadać makaroniku z dziobków, żeby nie skończyło się jak w przypadku Cz. Jeśli nie podoba mi się - piszę. Jeśli mam wątpliwości - piszę. Jeśli oceniam, że jest ok - piszę. Jeśli się mylę - przepraszam. Quote
ocelot Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 inga.mm napisał(a):no właśnie... dlatego ta sytuacja jest dla mnie niejasna i, szczerze mówiąc, podejrzana. Moje sceptyczne wpisy nie są skierowane do Ciebie - to tak dla porządku ja też sądzę, że jest to klamstwo. Nie sądzę, żeby 10 lat było dobrze, a raptem się suka znudzila. tudzież, żeby przez rok Pani znosiła, że ją suka gryzie. Quote
mimblunka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ocelot napisał(a):Na łódzkie, psiaki są w Tomaszowie Mazowieckim Mogę prosić osobę oraz tel do kontaktu? Quote
managua Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ja poprosiłam ocelot o założenie wątku suce po tym jak się dowiedziałam, że ma dzisiaj zostać uśpiona. Mam kontakt z sąsiadką właścicielki, ona mi powiedziała o całej sytuacji. Młoda suka jest podobno łagodna i nie ma z nią problemów. Starsza atakuje właścicielkę i to podobno jest powód decyzji o jej uśpieniu. Quote
ocelot Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 mimblunka napisał(a):Mogę prosić osobę oraz tel do kontaktu? Podam Ci po południu ok? jesli nie zdobędę do włascicieli to podam swoje. Może psom by robić osobne ogloszenia? Quote
inga.mm Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 managua napisał(a):Starsza atakuje właścicielkę i to podobno jest powód decyzji o jej uśpieniu. Bardzo płynne określenie. Co to znaczy atakuje. Poproś o konkrety Quote
Martika&Aischa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zapisuję się u psików na zaproszenie cioci ewy36 ...... dobija mnie ta bezradność !!!!!!!!!!!!!! Quote
ewa36 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 mimblunka napisał(a):jestem na zaproszenie cioci gonzales, na jaki region ogłoszenia potrzebne??? Tomaszów Mazowiecki ! Quote
ewa36 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Zamówiłam banerek dla psiaków .... Wielkie dzięki Kochana Ciotko ! :) Sprawa zaczyna ruszać Quote
ocelot Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Kontakt na sunię to pewnie na mnie, 90-latka maila nie ma, tel. nie wiem czy będzie odbierać. na psiaka podam wieczorem. Quote
kasiek. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 https://www.facebook.com/events/398359220192844/?context=create Kto ma fb to wie,rozsyłać ,dziękować pod postami ,info wpisywać Nie mam zadnego kontaktu ani na sukę ,ani na psa. trzeba dać na forum owczarki... Quote
kasiek. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 HEJ CIOTKI I INNE RÓWNIEŻ (bo ja to ta inna ) właśnie dostałam propozycję na evencie fb ,ze ktoś z litości ,bo w takiej sytuacji jak są te psiny z wyrokiem to i litość wspaniałe uczucie ,jak nic nie bedzie to bierze te 2 onki do siebie ;) tylko ,ze ma już 9 onków.... ale propozycja jest ,a ja nie mam dalej kontaktu do nikogo ! Quote
mimblunka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ojej, to jakiś miłośnik onków :) ale dobrze wiedzieć w ostateczności, że jest ktoś kto może je awaryjnie zabrać. Ocelot proszę podaj mi na pw nr do siebie w sprawie tych ogłoszeń. Quote
managua Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Bardzo wszystkim dziękujemy. Ocelotowi wyłączyli internet i prosiła mnie, żeby podziękować szczególnie kasiek. Jeżeli chodzi o ogłoszenia to może w sprawie suki niech będzie do mnie 509-425-257, w sprawie psa do ocelot 604-416-873. Quote
ocelot Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Kasiek bardzo Ci dziękuję za pomoc. Mimo róznicy zdań jaka między nami była na wątku czarodziejki pomogłaś. To bardzo cenne. dziekuję i jestem pełna szacunku. Internet mi płata figle raz jest, raz nie ma. Quote
kasiek. Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ocelot napisał(a):Kasiek bardzo Ci dziękuję za pomoc. Mimo róznicy zdań jaka między nami była na wątku czarodziejki pomogłaś. To bardzo cenne. dziekuję i jestem pełna szacunku. Internet mi płata figle raz jest, raz nie ma. Ocelot tu moja rola sie konczy ,ma któras fb ? bo ja mam tylko namiar na fb ,napisałam p/w ,ale to nie ktos ma dzwonić ,bo to nam zależy ,wiec kontakt musi wyjśc od nas ,ja nie jestem w temacie ,więc kontaktujcie ,poproszę o tel ,jak nie macie fb Quote
ocelot Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 kasiek. napisał(a):Ocelot tu moja rola sie konczy ,ma któras fb ? bo ja mam tylko namiar na fb ,napisałam p/w ,ale to nie ktos ma dzwonić ,bo to nam zależy ,wiec kontakt musi wyjśc od nas ,ja nie jestem w temacie ,więc kontaktujcie ,poproszę o tel ,jak nie macie fb mam fb i napisałam pod postem pana. No jak poda tel. będziemy dzwonić to pewne. Quote
kasiek. Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ocelot napisał(a):mam fb i napisałam pod postem pana. No jak poda tel. będziemy dzwonić to pewne. Ocelot i managua wysyłam na p/w tel do pana Krzysztofa Quote
ocelot Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Rzomawiłam z Panem Krzysztofem z fb. Stawia kojec, ale wolałby zabrać tylko suczkę. Nadal pilne miejsce dla psa. Quote
Recommended Posts