tomkat Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Na pewno chico będzie szczęśliwy, że znalazł nowy domek. Wszystkiego najlepszego dla niego i nowej właścicielki :D Quote
mshume Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 No i się doczekaliście :loveu: Chicuś pojechał do super Pańciostwa (zupełnie zmiękłam,jak się dowiedziałam,że wzięli urlop na ten tydzień, żeby się zajmować synusiem). Mam nadzieję mieć regularne wieści o malutkim, bo pokochałam tego smyka. Pańciostwo zwrócili koszty zabiegu malucha, dziękuję :loveu:paula87273 napisał(a):Od wczoraj odliczam minuty ... już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Chicusia :) Quote
Jota67 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mój yorkuś to też Chicuś! Wszystkie Chicusie to słodziaki:):). Quote
Syla Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 mshume napisał(a):No i się doczekaliście :loveu: Chicuś pojechał do super Pańciostwa (zupełnie zmiękłam,jak się dowiedziałam,że wzięli urlop na ten tydzień, żeby się zajmować synusiem). Mam nadzieję mieć regularne wieści o malutkim, bo pokochałam tego smyka. Pańciostwo zwrócili koszty zabiegu malucha, dziękuję :loveu: Bardzo dobrze to o tych ludziach świadczy.Jeszcze ten urlop.... oby więcej takich domków było.Powodzenia maluszku i bądź szczęśliwy. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Asiu super :) czekamy na wieści z pierwszej ręki - mam nadzieję;) Quote
Abrakadabra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Świetnie! Czekamy na wiadomości, jak przebiega aklimatyzacja w nowym domku. Quote
dorcia44 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) maluch już u siebie ? suuuper :multi: Edited March 19, 2012 by dorcia44 Quote
paula87273 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Mam niestety do konca tygodnia ograniczony dostep do internetu :-( maluch ma sie dobrze, wczoraj w domku byl zdezorientowany sytuacja, za to dzis nadrabia zaleglosci, zwiedza bada teren, chodzi za mna ale wciaz jest nieufny jak sie odwracam to wykorzystuje sytuacje i psoci, probuje zdjac kolniez. ... Jak na niego patrze to szybko zmyka do swojego kojca i udaje ze nie wie o co chodzi ;-) moze w piatek uda mi sie wrzucic jakies fotki. Pozdrawiamy wszystkich trzymajacych kciuki za chicusia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Super, że jesteś tu z nami:) mamy wieści z pierwszej ręki;) Chico się zadomowi i pewnie rozkręci jak ściągniecie mu kołnierz:) Już się nie mogę doczekać fotek. Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja tez się bardzo cieszę... dopiero do niego zaglądałam a tu..... już domek .. wiedziałam on jest przesłodki Quote
barbara.h Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']U mnie tym rozsądkiem jest TZ... gdyby nie on... miałabym ciut więcej psiaków:D PS. Psinka z Avatarka PIĘKNA!:) He,he to tak jak u mnie:lol: a tak przy okazji:oops:, zapraszam do mojej bidy szukającej domek. http://www.dogomania.pl/threads/224585-BEZDOMNA-BEZIMIENNA-szuka-sta%C5%82ego-domu-i-pana?p=18867632#post18867632 Quote
mshume Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 U Chicusia wszystko super, co wiem z licznych smsów ;) Czekamy na nowe fotki :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 To ja tak po znajomości ... zapraszam na wątek Luka - nie mam pomysłu jak pomóc , dziewczyna u której jest nie może go długo trzymać bo pies rezydent ( adoptowany na początku tego roku ) atakuje Luka :-( a na wątku cisza ... [SIZE=2]LUKA- proszę o pomoc w szukaniu domu KLIK Quote
Recommended Posts