Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i się doczekaliście :loveu: Chicuś pojechał do super Pańciostwa (zupełnie zmiękłam,jak się dowiedziałam,że wzięli urlop na ten tydzień, żeby się zajmować synusiem). Mam nadzieję mieć regularne wieści o malutkim, bo pokochałam tego smyka. Pańciostwo zwrócili koszty zabiegu malucha, dziękuję :loveu:

paula87273 napisał(a):
Od wczoraj odliczam minuty ... już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Chicusia :)

Posted

mshume napisał(a):
No i się doczekaliście :loveu: Chicuś pojechał do super Pańciostwa (zupełnie zmiękłam,jak się dowiedziałam,że wzięli urlop na ten tydzień, żeby się zajmować synusiem). Mam nadzieję mieć regularne wieści o malutkim, bo pokochałam tego smyka. Pańciostwo zwrócili koszty zabiegu malucha, dziękuję :loveu:

Bardzo dobrze to o tych ludziach świadczy.Jeszcze ten urlop.... oby więcej takich domków było.Powodzenia maluszku i bądź szczęśliwy.

Posted

Mam niestety do konca tygodnia ograniczony dostep do internetu :-( maluch ma sie dobrze, wczoraj w domku byl zdezorientowany sytuacja, za to dzis nadrabia zaleglosci, zwiedza bada teren, chodzi za mna ale wciaz jest nieufny jak sie odwracam to wykorzystuje sytuacje i psoci, probuje zdjac kolniez. ... Jak na niego patrze to szybko zmyka do swojego kojca i udaje ze nie wie o co chodzi ;-) moze w piatek uda mi sie wrzucic jakies fotki. Pozdrawiamy wszystkich trzymajacych kciuki za chicusia

Posted

To ja tak po znajomości ... zapraszam na wątek Luka - nie mam pomysłu jak pomóc , dziewczyna u której jest nie może go długo trzymać bo pies rezydent ( adoptowany na początku tego roku ) atakuje Luka :-( a na wątku cisza ...
[SIZE=2]LUKA- proszę o pomoc w szukaniu domu KLIK