Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorcia44 napisał(a):
Taki piękny chłopak a jeszcze nie ma chętnych ....kciuki za dobry domek .

Fakt chłopak cud, miód i orzeszki. Domek napewno znajdzie i to najlepszy pod słoncem , Asia juz odpowiedni wybierze. Trzymam kciuki.

Posted

bo to tak jak z kotami ..jeden kot prowadzi do drugiego itd ...:p
a niuniek zarąbisty :loveu:
wczoraj był bardzo obiecujący telefon ,już szykowałyśmy wizyte pa. ale telefon zamilkł na amen ..
jak by trudno było napisać sms rezygnujemy .
Nie rozumiem ludzi :shake:

Posted

[quote name='dorcia44']bo to tak jak z kotami ..jeden kot prowadzi do drugiego itd ...:p
a niuniek zarąbisty :loveu:
wczoraj był bardzo obiecujący telefon ,już szykowałyśmy wizyte pa. ale telefon zamilkł na amen ..
jak by trudno było napisać sms rezygnujemy .
Nie rozumiem ludzi :shake:

Nie Ty jedna, dorciu...

Posted

Mamy w tej chwili 3 domy do wyboru, w tym ten o którym piszesz Dorciu ;) Umawiamy wizyty przedadopcyjne i myślę,że niedługo wszystko się wyjaśni. Chico był wnętrem, więc decyzja o kastracji była bardzo dobra. Mały radzi sobie w kołnierzu, chociaż spuszczony ogonek wskazuje,że szczęśliwy to nie jest :(

Posted

[quote name='mshume']Mamy w tej chwili 3 domy do wyboru, w tym ten o którym piszesz Dorciu ;) Umawiamy wizyty przedadopcyjne i myślę,że niedługo wszystko się wyjaśni. Chico był wnętrem, więc decyzja o kastracji była bardzo dobra. Mały radzi sobie w kołnierzu, chociaż spuszczony ogonek wskazuje,że szczęśliwy to nie jest :(

A nawet bezwzględnie konieczna :)
W kołnierzu to chyba żaden pies nie jest najszczęśliwszy...

Jejku, weźcie go oddajcie szybko, bo mi chodzi po głowie myśl: "jednen chi, dwa chi...."

Posted

bardzo sie cieszę że domek sie odezwał ,pan który dzwonił z zapytaniem o niuńka miał bardzo sympatyczny głos i brzmiał rozsądnie ...;)
zobaczymy co z tego wyjdzie .
kciuki sobie potrzymam :razz:

ulv ,ja odliczam już do 6 :oops::p ale nie mam żadnego chihuahua,jedna sunia mnie kupiła ,ta chora ,malutka [']:-(:-(:-(
nie ,przepraszam ,jeszcze była jedna ,patyczak z kosteczkami na wierzchu ['] :-(:-(:-(

Posted

Ja wpadłam, jak jeszcze kiedyś moja ciocia przygarneła ze schronu porzuconą staruszkę Bunię (już niestety za TM)... no i w zeszłym roku takie stworzonko sobie wynalazłam:

...i okazało sie, że to niestety choroba postępująca :evil_lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ja wpadłam, jak jeszcze kiedyś moja ciocia przygarneła ze schronu porzuconą staruszkę Bunię (już niestety za TM)... no i w zeszłym roku takie stworzonko sobie wynalazłam:

...i okazało sie, że to niestety choroba postępująca :evil_lol:

O Jezusie.... jaka cudna!!! Nie mogę ...:)
Ile ona ma lat?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
On, tym razem to on ;) Ma na imię Żubr ;) i ma 2 lata....

Żubr :evil_lol:, haahhhaaaaahhaaa:loveu:
Qrde, jak fajnie! Nie wiem, dlaczego myslałam, że to dziewczyna...
Chyba ten usmiech mnie zmylił! Czaderski gość!

Posted

Bardzo podoba mi się ten chłopczyk
Chico

imię śliczne z miłą chęcią bym się nim zaopiekowała ale niestety nie jestem z W-wy, mieszkam na pomorzu mam domek jednorodzinny i szukam cziłki dla siebie i dzieci.:loveu:

Posted

Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu:
Chwilę mnie nie było, a tu takie cudne sesje;)

Ulv, powiem tak, "jeden chi... dwa chi... trzy chi...":lol: ciężko nad tym zapanować, aż Ci się dziwię, że dajesz radę:evil_lol: przecież one takie malutkie i bezproblemowe:diabloti: