dorcia44 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Taki piękny chłopak a jeszcze nie ma chętnych ....kciuki za dobry domek . Quote
Abrakadabra Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A ja mam jeszcze takie z dzisiaj :) Maluch troszkę się zestresował... Muszę jeszcze coś napisać... Zwierzuś - kocham Cię :) Quote
mshume Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Ja też :loveu::loveu::loveu: Abra, dzwonił ktoś do Ciebie? Quote
Abrakadabra Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 mshume napisał(a):Ja też :loveu::loveu::loveu: Abra, dzwonił ktoś do Ciebie? Nie.. czekam :) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ale milusi puciu puciu.. na pewno szybko ktoś się zakocha Quote
moni12 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 dorcia44 napisał(a):Taki piękny chłopak a jeszcze nie ma chętnych ....kciuki za dobry domek . Fakt chłopak cud, miód i orzeszki. Domek napewno znajdzie i to najlepszy pod słoncem , Asia juz odpowiedni wybierze. Trzymam kciuki. Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Kurcze, a mówili mi, że jak sie ma jednego chi, to człowiek marzy o następnym...... ;) Quote
dorcia44 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 bo to tak jak z kotami ..jeden kot prowadzi do drugiego itd ...:p a niuniek zarąbisty :loveu: wczoraj był bardzo obiecujący telefon ,już szykowałyśmy wizyte pa. ale telefon zamilkł na amen .. jak by trudno było napisać sms rezygnujemy . Nie rozumiem ludzi :shake: Quote
vega36 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='dorcia44']bo to tak jak z kotami ..jeden kot prowadzi do drugiego itd ...:p a niuniek zarąbisty :loveu: wczoraj był bardzo obiecujący telefon ,już szykowałyśmy wizyte pa. ale telefon zamilkł na amen .. jak by trudno było napisać sms rezygnujemy . Nie rozumiem ludzi :shake: Nie Ty jedna, dorciu... Quote
mshume Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Mamy w tej chwili 3 domy do wyboru, w tym ten o którym piszesz Dorciu ;) Umawiamy wizyty przedadopcyjne i myślę,że niedługo wszystko się wyjaśni. Chico był wnętrem, więc decyzja o kastracji była bardzo dobra. Mały radzi sobie w kołnierzu, chociaż spuszczony ogonek wskazuje,że szczęśliwy to nie jest :( Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='mshume']Mamy w tej chwili 3 domy do wyboru, w tym ten o którym piszesz Dorciu ;) Umawiamy wizyty przedadopcyjne i myślę,że niedługo wszystko się wyjaśni. Chico był wnętrem, więc decyzja o kastracji była bardzo dobra. Mały radzi sobie w kołnierzu, chociaż spuszczony ogonek wskazuje,że szczęśliwy to nie jest :( A nawet bezwzględnie konieczna :) W kołnierzu to chyba żaden pies nie jest najszczęśliwszy... Jejku, weźcie go oddajcie szybko, bo mi chodzi po głowie myśl: "jednen chi, dwa chi...." Quote
mshume Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 dla Ciebie byłoby pierwszeństwo, to jasne :) Quote
dorcia44 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 bardzo sie cieszę że domek sie odezwał ,pan który dzwonił z zapytaniem o niuńka miał bardzo sympatyczny głos i brzmiał rozsądnie ...;) zobaczymy co z tego wyjdzie . kciuki sobie potrzymam :razz: ulv ,ja odliczam już do 6 :oops::p ale nie mam żadnego chihuahua,jedna sunia mnie kupiła ,ta chora ,malutka [']:-(:-(:-( nie ,przepraszam ,jeszcze była jedna ,patyczak z kosteczkami na wierzchu ['] :-(:-(:-( Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ja wpadłam, jak jeszcze kiedyś moja ciocia przygarneła ze schronu porzuconą staruszkę Bunię (już niestety za TM)... no i w zeszłym roku takie stworzonko sobie wynalazłam: ...i okazało sie, że to niestety choroba postępująca :evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='ulvhedinn']Ja wpadłam, jak jeszcze kiedyś moja ciocia przygarneła ze schronu porzuconą staruszkę Bunię (już niestety za TM)... no i w zeszłym roku takie stworzonko sobie wynalazłam: ...i okazało sie, że to niestety choroba postępująca :evil_lol: O Jezusie.... jaka cudna!!! Nie mogę ...:) Ile ona ma lat? Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 On, tym razem to on ;) Ma na imię Żubr ;) i ma 2 lata.... Quote
Abrakadabra Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ulvhedinn napisał(a):On, tym razem to on ;) Ma na imię Żubr ;) i ma 2 lata.... Żubr :evil_lol:, haahhhaaaaahhaaa:loveu: Qrde, jak fajnie! Nie wiem, dlaczego myslałam, że to dziewczyna... Chyba ten usmiech mnie zmylił! Czaderski gość! Quote
dorcia44 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ale uśmiech :D cudo no i faktycznie niezły z niego Żubr ;) Quote
tomkat Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Bardzo podoba mi się ten chłopczyk Chico imię śliczne z miłą chęcią bym się nim zaopiekowała ale niestety nie jestem z W-wy, mieszkam na pomorzu mam domek jednorodzinny i szukam cziłki dla siebie i dzieci.:loveu: Quote
paula87273 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Od wczoraj odliczam minuty ... już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Chicusia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu: Chwilę mnie nie było, a tu takie cudne sesje;) Ulv, powiem tak, "jeden chi... dwa chi... trzy chi...":lol: ciężko nad tym zapanować, aż Ci się dziwię, że dajesz radę:evil_lol: przecież one takie malutkie i bezproblemowe:diabloti: Quote
mshume Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Proszę o trzymanie kciuków za Chico dziś późnym popołudniem :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 paula87273 napisał(a):Od wczoraj odliczam minuty ... już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Chicusia :) Witamy na dogomani:):) Quote
Recommended Posts