Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dla Was dobre wiadomości
Suczka dla której robiłam bazarek- Bella z Pułtuska, znalazła ( dzięki Figu ) dom.
Dlatego mogę już teraz wspomóc Biankę kwotą 300 zł.

Podaj mi Aniu Wasz numer konta na PW, kiedyś go miałam ale gdzieś zawieruszyłam.
Rozliczenia z bazarków wymagają przejrzystości dlatego proszę Cię abyś wpisała wpłatę do postu z rozliczeniami na początku wątku Bianki
oraz o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym.

Link do bazarku: www.dogomania.pl/threads/223951-KUP-SOBIE

Posted (edited)

:crazyeye::iloveyou::B-fly::iloveyou::B-fly:Ale cudne wiesci od Mazowszanki:multi::loveu::multi:pozdrawiamy , cioteczko i ja prosze o num konta i dokladny adres na pw , bedzie pieniazek z bazarenku zakonczonego http://www.dogomania.pl/threads/224420-koniec-rozliczamy!-ktora-cudem-wyciagnely-dobre-rece-z-koszmaru!od11.03-19.03godz.22.?p=18807805#post18807805
:thumbs::thumbs:

Edited by ewa gonzales
Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
A ja zdjęcie Bianeczkowej siostry bym chciała zobaczyć ;)
I na zakładkowy kuferek zapraszam- podnoszenie i reklamowanie bazarku mile widziane :)

Ale z tego co pisała Ania, zrozumiałam, że siostra jest z niezależnym od Ani BDT, więc nie bardzo jest jak dostac zdjęcia. Suni nie ma chyba nawet na dogo, musi Ci wystarczyć Bianka:-)

Posted

Kochani, nie miałam czasu pisać przez kilka dni, urwanie głowy w pracy i w domu. U Bianki wszystko dobrze, coraz bardziej się otwiera. Mam nowe fotki, wstawię :-)
Serdeczne dzięki za bazarki, spytam Kasi, co trzeba na już, dam Wam znać jutro.
Siostra Bianki jest w zupełnie innym BDT, nie mam fotek.

Posted

Mazowszanko, doszło 300 zł z bazarku od Ciebie, serdeczne dzięki.
Dziś przelałam dla Bianki za hotelik 200 zł, za pozostałe 100 zł kupię karmę z wysyłką od razu do Kasi.
Gdy już zakupię karmę, wkleję tutaj potwierdzenie.
Bianeczka dziękuje za pomoc.
Ziuteńko czy możesz jej zrobić ogłoszenia z moim numerem tel?
Kasia mówi, że śmiało może już iść do adopcji. Jest pieskiem kieszonkowym więc idealnie nadaje się do bloku.