Rudzia-Bianca Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Ania-tygrysiczka napisał(a):Bianeczka pojechała do swojego domku na Tarchomin. zamieszkała w bloku z panią i jej córeczkami 8 i 9-letnią. Psinka przyjęła panie bardzo ciepło i wzajemnie, poza tym Kasia mówiła, że pasują do siebie, Bianka i dziewczynki oraz pani filigranowe blondyneczki :-) Pani z wielką miłością mówiła o Biance. W najbliższych dniach Ola złoży im wizytę poadopcyjną. Co robimy z zebranymi pieniążkami? Jeśli się zgodzicie, mogłyby iść na jeszcze jedną uratowaną przez Olę szczeniorkę, owczarkowatą Awarię, która też jest w tym samym hoteliku. Puszeczki Bianki przekazałam już na Awarię. Zdecydujcie co mam zrobić z resztą pieniążków? Rozliczenie jest w 1 poście. O jakie super wieści :) Jak się strasznie cieszę :) Bianeczko kochana szczęścia szczęścia i jeszcze raz szczęścia w nowym domku :) Ja wstyd przyznać nie wpłaciłam jeszcze pieniędzy z bazarku dla Bianeczki,ale skoro ma domek i jeszcze jakaś kasa została to mam nadzieję nie macie nic przeciwko ze całość wpłacę na sunię Albinkę na którą była druga połowa bazarku :) Quote
Mazowszanka13 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Cieszę się, że tak szybko Bianka znalazła dom :multi: Co do finansów to Ty Aniu wiesz najlepiej jak je spożytkować. Quote
azalia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Powodzenia w nowym domku Bianeczko,bądź zawsze już szczęśliwa. Quote
Nadziejka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 :loveu::loveu::thumbs::iloveyou::thumbs:szczescia malutka cudna:multi::loveu::loveu::loveu:szczescia i wszelkiego zdrowenka:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts