Sonka95 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Bgra']jak na początku jadł wszystko... teraz :crazyeye: i broń Panie tylko nie monotematycznie:evil_lol:różnorodność sobie ceni :evil_lol:[/QUOTE] Sonka na szczęście teraz normalnie je karmę , a kiedyś to leżała nawet po 2 dni w misce , a teraz to jak wsypię to tak zjada szybko ;) a tak to trzeba było kupować co chwilę inną , aby zjadła ... Quote
Bgra Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Sonka95']Sonka na szczęście teraz normalnie je karmę , a kiedyś to leżała nawet po 2 dni w misce , a teraz to jak wsypię to tak zjada szybko ;) a tak to trzeba było kupować co chwilę inną , aby zjadła ...[/QUOTE] hmmm...Hana widzi,że Aleś je gotowane to i ona nie chce suchego więc co mi pozostało:evil_lol: a może za jakiś czas im się zmieni,zobaczymy:evil_lol: Quote
Bgra Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 dzisiaj Walenty [IMG]http://i47.tinypic.com/307nck9.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Witamy się w Walentynki [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_218v.gif[/IMG] Quote
Lili8522 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Walentynkowe buziaczki i przytulaski przesyłamy :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/715/walentynkivn.gif/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/5153/walentynkivn.gif[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
haliza Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Widzę, że walentynki królują :loveu: , a brak wiadomości to dobra wiadomość - mizianka dla maluszków ;) Quote
Bgra Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 (edited) hmmm kombinuję z nowym banerkiem...ale daj sobie babo spokój:diabloti: to na próbę,udało mi się podlinkować:crazyeye::multi: Edited February 16, 2013 by Bgra Quote
Patik Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Hejo! Brawo z,ę z banerkiem się udało ;D Pozdrów i wymiziaj swoje potworki :P Quote
Bgra Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Patik']Hejo! Brawo z,ę z banerkiem się udało ;D Pozdrów i wymiziaj swoje potworki :P[/QUOTE] jak tylko się obudzą:evil_lol:wymiziam oj wymiziam Quote
Bgra Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Aleś ostatnio upodobał sobie skarpetki,kradnie i zadowolony zwiewa,łobuz,na stare lata...oj synek,synek a niech no leży coś na kanapie z ubrania,ściąga i się kładzie:evil_lol:dobrze...naucz kogo trzeba porządku:loveu: Quote
Sonka95 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Banerek bardzo fajny ... taki wiosenny :loveu: Quote
marmosia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dziękujemy prześlicznie za walentynkę i caaaałe mnóstwo buziaków Alusiowi i Hanulce ślemy :) Quote
Bgra Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='marmosia']Dziękujemy prześlicznie za walentynkę i caaaałe mnóstwo buziaków Alusiowi i Hanulce ślemy :smile:[/QUOTE] dziękujemy i my:) [quote name='Sonka95']Banerek bardzo fajny ... taki wiosenny :loveu:[/QUOTE] mam sentyment do tego zdjęcia:razz: straszna rzecz się stała:-( kupiłam sobie nożyczki fryzjerskie i dzisiaj wieczorem ...no musiały mi wpaść w ręce a,że Hana była obok to postanowiłam ją troszeczkę z nimi zaprzyjaźnić:razz: no i tak symulowałam cięcie,do czasu..aż nie obcięłam kosmyka no to zaczęłam równać...i to co starałam się poprawić znowu musiałam wyrównać i tak cięłam i cięłam,aż zostawiłam jej tylko włoski na uszkach hmm... za dnia z nią z domku nie wyjdę,biedactwo jest jeden z tego pozytyw..Hana była cały cały czas spokojna,wręcz odprężona...zasnęła ale wygląda ehhh Quote
Sonka95 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Sierść jej odrośnie , na pewno nie wygląda aż tak źle ;) Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Sonka95']Sierść jej odrośnie , na pewno nie wygląda aż tak źle ;)[/QUOTE] o to chodzi,że tragicznie [IMG]http://i45.tinypic.com/2hyue5u.jpg[/IMG] -cóżeś mi matka uczyniła...a byłam gwiazdą...miss okolicy,czy to wróci? -Haneczko,nawet nie wiesz jak mi przykro Quote
Paulinka10 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nie jest tak źle;)szybciutko odrośnie,sama sobie tak wmawiam jak za bardzo przytne Tosie...;) pozdrawiamy i ślemy buziaki dla słodziaków:) Quote
Osa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [URL]http://i45.tinypic.com/2hyue5u.jpg[/URL] Bgra.....:lying: Ciotka przydałaby się owca aż nabierzesz wprawy...:roflt: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Paulinka10']Nie jest tak źle;)szybciutko odrośnie,sama sobie tak wmawiam jak za bardzo przytne Tosie...;) pozdrawiamy i ślemy buziaki dla słodziaków:)[/QUOTE] dziękujemy:) jedno w tym jest fajne,Hana jak widzi nożyczki,zaraz chce na rączki i wywala brzusiol:) [quote name='Osa'][URL]http://i45.tinypic.com/2hyue5u.jpg[/URL] Bgra.....:lying: Ciotka przydałaby się owca aż nabierzesz wprawy...:roflt:[/QUOTE] sama w to nie wierzę,tak oszpecić psa:razz: z owcą dobry pomysł,jak macie jakieś w KŚ to mogę podskoczyć:evil_lol:ewentulanie kózki przerobię :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Tosia jak widzi maszynke ucieka pod stół i siedzi ze spuszczoną głową,ale potem grzecznie leży albo śpi:) Quote
haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja też mam zamiar coś niecoś ciachnąć :diabloti: - Hanusia do wiosny porośnie to się poprawi ;) Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Paulinka10']Tosia jak widzi maszynke ucieka pod stół i siedzi ze spuszczoną głową,ale potem grzecznie leży albo śpi:)[/QUOTE] nosiłam się z zamiarem kupna maszynki,ale po nieudanym eksperymencie,rezygnuje:razz: Tosia pewnie nie lubi tego dźwięku,zawsze ma śliczną fryzurkę:loveu: [quote name='haliza']Ja też mam zamiar coś niecoś ciachnąć :diabloti: - Hanusia do wiosny porośnie to się poprawi ;)[/QUOTE] pewnie jak to zacznie odrastać to będzie jeszcze gorzej,dam jej chwilę i lecimy do fryzjera,może da się coś poprawić:cool3: Quote
haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Na wiosnę znowu będzie miss w okolicy ;):evil_lol:, teraz i tak nie bardzo się prezentuje :p u nas sypie śnieg, zima wróciła.... Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='haliza']Na wiosnę znowu będzie miss w okolicy ;):evil_lol:, teraz i tak nie bardzo się prezentuje :p u nas sypie śnieg, zima wróciła....[/QUOTE] zrobiła się jeszcze bardziej przytulaśna,nie wiem czy tym prosi,żeby nie ciąć więcej:evil_lol:czy jej się spodobało lubię ją w króciutkich włosach,taka jest cieplutka:loveu: Quote
marmosia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Bgra'] straszna rzecz się stała:-( kupiłam sobie nożyczki fryzjerskie i dzisiaj wieczorem ...no musiały mi wpaść w ręce a,że Hana była obok to postanowiłam ją troszeczkę z nimi zaprzyjaźnić:razz: no i tak symulowałam cięcie,do czasu..aż nie obcięłam kosmyka no to zaczęłam równać...i to co starałam się poprawić znowu musiałam wyrównać i tak cięłam i cięłam,aż zostawiłam jej tylko włoski na uszkach hmm... za dnia z nią z domku nie wyjdę,biedactwo jest jeden z tego pozytyw..Hana była cały cały czas spokojna,wręcz odprężona...zasnęła ale wygląda ehhh[/QUOTE] Oj tam, oj tam, słodka jest :) Wyglądałam dużo gorzej, jak mi mój chłop tylko grzywkę miał ociupinkę podrównać :) Centymetrowa się ostała i wyglądałam jak prawdziwa Balbina od Ptysia :) Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='marmosia']Oj tam, oj tam, słodka jest :) Wyglądałam dużo gorzej, jak mi mój chłop tylko grzywkę miał ociupinkę podrównać :) Centymetrowa się ostała i wyglądałam jak prawdziwa Balbina od Ptysia :)[/QUOTE] dziękuję za słowa otuchy:)jest nam to teraz w tym trudnym okresie bardzo potrzebne:evil_lol::loveu: i miej tu zaufanie do swojego TŻ:evil_lol:chciał dobrze Quote
Recommended Posts