Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bgra']jak na początku jadł wszystko... teraz :crazyeye: i broń Panie tylko nie monotematycznie:evil_lol:różnorodność sobie ceni :evil_lol:[/QUOTE]

Sonka na szczęście teraz normalnie je karmę , a kiedyś to leżała nawet po 2 dni w misce , a teraz to jak wsypię to tak zjada szybko ;) a tak to trzeba było kupować co chwilę inną , aby zjadła ...

Posted

[quote name='Sonka95']Sonka na szczęście teraz normalnie je karmę , a kiedyś to leżała nawet po 2 dni w misce , a teraz to jak wsypię to tak zjada szybko ;) a tak to trzeba było kupować co chwilę inną , aby zjadła ...[/QUOTE]

hmmm...Hana widzi,że Aleś je gotowane to i ona nie chce suchego
więc co mi pozostało:evil_lol:
a może za jakiś czas im się zmieni,zobaczymy:evil_lol:

Posted

Walentynkowe buziaczki i przytulaski przesyłamy :)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/715/walentynkivn.gif/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/5153/walentynkivn.gif[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted (edited)

hmmm kombinuję z nowym banerkiem...ale daj sobie babo spokój:diabloti:

to na próbę,udało mi się podlinkować:crazyeye::multi:

Edited by Bgra
Posted

[quote name='Patik']Hejo!
Brawo z,ę z banerkiem się udało ;D
Pozdrów i wymiziaj swoje potworki :P[/QUOTE]

jak tylko się obudzą:evil_lol:wymiziam oj wymiziam

Posted

Aleś ostatnio upodobał sobie skarpetki,kradnie i zadowolony zwiewa,łobuz,na stare lata...oj synek,synek
a niech no leży coś na kanapie z ubrania,ściąga i się kładzie:evil_lol:dobrze...naucz kogo trzeba porządku:loveu:

Posted

[quote name='marmosia']Dziękujemy prześlicznie za walentynkę i caaaałe mnóstwo buziaków Alusiowi i Hanulce ślemy :smile:[/QUOTE]

dziękujemy i my:)

[quote name='Sonka95']Banerek bardzo fajny ... taki wiosenny :loveu:[/QUOTE]

mam sentyment do tego zdjęcia:razz:

straszna rzecz się stała:-(
kupiłam sobie nożyczki fryzjerskie i dzisiaj wieczorem ...no musiały mi wpaść w ręce
a,że Hana była obok to postanowiłam ją troszeczkę z nimi zaprzyjaźnić:razz:
no i tak symulowałam cięcie,do czasu..aż nie obcięłam kosmyka
no to zaczęłam równać...i to co starałam się poprawić znowu musiałam wyrównać i tak cięłam i cięłam,aż zostawiłam jej tylko włoski na uszkach
hmm... za dnia z nią z domku nie wyjdę,biedactwo
jest jeden z tego pozytyw..Hana była cały cały czas spokojna,wręcz odprężona...zasnęła
ale wygląda ehhh

Posted

[quote name='Sonka95']Sierść jej odrośnie , na pewno nie wygląda aż tak źle ;)[/QUOTE]

o to chodzi,że tragicznie

[IMG]http://i45.tinypic.com/2hyue5u.jpg[/IMG]
-cóżeś mi matka uczyniła...a byłam gwiazdą...miss okolicy,czy to wróci?
-Haneczko,nawet nie wiesz jak mi przykro

Posted

[quote name='Paulinka10']Nie jest tak źle;)szybciutko odrośnie,sama sobie tak wmawiam jak za bardzo przytne Tosie...;)
pozdrawiamy i ślemy buziaki dla słodziaków:)[/QUOTE]

dziękujemy:)
jedno w tym jest fajne,Hana jak widzi nożyczki,zaraz chce na rączki i wywala brzusiol:)

[quote name='Osa'][URL]http://i45.tinypic.com/2hyue5u.jpg[/URL]
Bgra.....:lying:
Ciotka przydałaby się owca aż nabierzesz wprawy...:roflt:[/QUOTE]

sama w to nie wierzę,tak oszpecić psa:razz:
z owcą dobry pomysł,jak macie jakieś w KŚ to mogę podskoczyć:evil_lol:ewentulanie kózki przerobię :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulinka10']Tosia jak widzi maszynke ucieka pod stół i siedzi ze spuszczoną głową,ale potem grzecznie leży albo śpi:)[/QUOTE]

nosiłam się z zamiarem kupna maszynki,ale po nieudanym eksperymencie,rezygnuje:razz:
Tosia pewnie nie lubi tego dźwięku,zawsze ma śliczną fryzurkę:loveu:

[quote name='haliza']Ja też mam zamiar coś niecoś ciachnąć :diabloti: - Hanusia do wiosny porośnie to się poprawi ;)[/QUOTE]

pewnie jak to zacznie odrastać to będzie jeszcze gorzej,dam jej chwilę i lecimy do fryzjera,może da się coś poprawić:cool3:

Posted

[quote name='haliza']Na wiosnę znowu będzie miss w okolicy ;):evil_lol:, teraz i tak nie bardzo się prezentuje :p u nas sypie śnieg, zima wróciła....[/QUOTE]

zrobiła się jeszcze bardziej przytulaśna,nie wiem czy tym prosi,żeby nie ciąć więcej:evil_lol:czy jej się spodobało
lubię ją w króciutkich włosach,taka jest cieplutka:loveu:

Posted

[quote name='Bgra']
straszna rzecz się stała:-(
kupiłam sobie nożyczki fryzjerskie i dzisiaj wieczorem ...no musiały mi wpaść w ręce
a,że Hana była obok to postanowiłam ją troszeczkę z nimi zaprzyjaźnić:razz:
no i tak symulowałam cięcie,do czasu..aż nie obcięłam kosmyka
no to zaczęłam równać...i to co starałam się poprawić znowu musiałam wyrównać i tak cięłam i cięłam,aż zostawiłam jej tylko włoski na uszkach
hmm... za dnia z nią z domku nie wyjdę,biedactwo
jest jeden z tego pozytyw..Hana była cały cały czas spokojna,wręcz odprężona...zasnęła
ale wygląda ehhh[/QUOTE]

Oj tam, oj tam, słodka jest :) Wyglądałam dużo gorzej, jak mi mój chłop tylko grzywkę miał ociupinkę podrównać :) Centymetrowa się ostała i wyglądałam jak prawdziwa Balbina od Ptysia :)

Posted

[quote name='marmosia']Oj tam, oj tam, słodka jest :) Wyglądałam dużo gorzej, jak mi mój chłop tylko grzywkę miał ociupinkę podrównać :) Centymetrowa się ostała i wyglądałam jak prawdziwa Balbina od Ptysia :)[/QUOTE]

dziękuję za słowa otuchy:)jest nam to teraz w tym trudnym okresie bardzo potrzebne:evil_lol::loveu:
i miej tu zaufanie do swojego TŻ:evil_lol:chciał dobrze