Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nowe wieści.

Bill został wykastrowany.. oczywiście musiał jak zwykle coś nabroić :evil_lol: wyrwał sobie szwy czy coś takiego, musieli mu mocniejsze zakładać. :diabloti: jest na lekach uspokajających, bo to wulkan energii przecież. :diabloti: oczywiście jest w przytulisku, bo lecznice by rozniósł :cool3:

Więc w weekend dooopa z ćwiczeń. :D no ale są inne psy :cool3::loveu:

Posted

Wcale nie. :D Za każdym razem jak podnosisz mam nadzieje, że wejde i zobacze, że znowu zgłosił się jakiś domek, a tu za każdym razem nic. Szlak trafia normalnie. ;c

Dobrze, że Bill ciachnięty wreszcie. Jestem ciekawa obserwacji na temat jego zachowania po kastracji z wiadomych przyczyn. :P

Posted

paulaa. napisał(a):
Wcale nie. :D Za każdym razem jak podnosisz mam nadzieje, że wejde i zobacze, że znowu zgłosił się jakiś domek, a tu za każdym razem nic. Szlak trafia normalnie. ;c

Dobrze, że Bill ciachnięty wreszcie. Jestem ciekawa obserwacji na temat jego zachowania po kastracji z wiadomych przyczyn. :P

zobaczymy bede u niego za tydzien.:)

wiesz efektów nie bedzie z dnia na dzien, potrzeba pracy.. samo się nic nie zrobi.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
zobaczymy bede u niego za tydzien.:)

dobra, chociaż w tak krótkim czasie pewnie jeszcze nie będzie nic widać, hormony podobno długo schodzą.. ;)

Posted

Bil juz tak nie szaleje,bo musi chodzic w kolnierzu :shake: i jest obrazony na caly swiat,ze tatusiem nie bedzie:lol:
Paulina robila zdjecia moze wstawi?
A ja jeszcze tu poprosze o 1% podatku na ZNAJDKI

Posted

wydatki poniesione przez p. Jolę na Bila:
kastracja 203 zł
409,36zł za (rozwaloną i pozszywaną nogę w pachwinie, pozszywaną mordę, trzy kołnierze, które udało mu się zniszczyć, oraz poprawa szwu po kastracji, który ściągnął) to diabeł nie pies.
49,80zł za leki

BARDZO PROSIMY O POMOC W OPŁACENIU RACHUNKU BILA. DŁUGÓW W LECZNICY PRZYBYWA, ADOPCJE STOJĄ W MIEJSCU, A PSÓW NIESTETY CORAZ WIĘCEJ W PRZYTULISKU.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bil owszem jest ładny i w niektórych momentach mądry lub nawet za mądry, ale mam z nim same problemy i nie wiem co będzie z nim dalej, jak będzie tak się zachowywal. Skacze na mnie już parę razy mnie przewrócil, zdeptal, podrapał, próbuje gryzć, raz nawet ugryzł mnie do krwi. Zniszczyl drzwi garażowe, podrapał drzwi wejściowe, (moja córka jest wściekła, bo dopiero co były nowe), do tego muszę go wiązać na lince bo wyskakuje przez ogrodzenie i przyjeżdżaj policja, bo zgłaszają chamy ze wsi, właśnie widzą mojego, a inne które biegają po wsi, nikt nie zgłasza, ale Policja powiedziała, że następnym razem zapłacę mandat, a jeśli chodzi o inne biegające po wsi, to nikt się do nich nie przyzna, choćby miały jechać do schronu, a ja potwierdzam, że to jest moj pies. Potrzebny dom Bilowi i osoba, która miałaby czas na to aby go pouczyć, wybiegać i poświęcić mu dużo więcej czasu.