Aleksa. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 ciszaaaa, tak mnie to denerwuje...:( Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 nowe wieści. Bill został wykastrowany.. oczywiście musiał jak zwykle coś nabroić :evil_lol: wyrwał sobie szwy czy coś takiego, musieli mu mocniejsze zakładać. :diabloti: jest na lekach uspokajających, bo to wulkan energii przecież. :diabloti: oczywiście jest w przytulisku, bo lecznice by rozniósł :cool3: Więc w weekend dooopa z ćwiczeń. :D no ale są inne psy :cool3::loveu: Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Bill, ciotki o tobie chyba zapomniały...:( Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Wcale nie. :D Za każdym razem jak podnosisz mam nadzieje, że wejde i zobacze, że znowu zgłosił się jakiś domek, a tu za każdym razem nic. Szlak trafia normalnie. ;c Dobrze, że Bill ciachnięty wreszcie. Jestem ciekawa obserwacji na temat jego zachowania po kastracji z wiadomych przyczyn. :P Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 paulaa. napisał(a):Wcale nie. :D Za każdym razem jak podnosisz mam nadzieje, że wejde i zobacze, że znowu zgłosił się jakiś domek, a tu za każdym razem nic. Szlak trafia normalnie. ;c Dobrze, że Bill ciachnięty wreszcie. Jestem ciekawa obserwacji na temat jego zachowania po kastracji z wiadomych przyczyn. :P zobaczymy bede u niego za tydzien.:) wiesz efektów nie bedzie z dnia na dzien, potrzeba pracy.. samo się nic nie zrobi.:D Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Aleksandra95 napisał(a):zobaczymy bede u niego za tydzien.:) dobra, chociaż w tak krótkim czasie pewnie jeszcze nie będzie nic widać, hormony podobno długo schodzą.. ;) Quote
Ziutka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ja też cały czas podczytuję i czekam na dobre wieści...ale narazie ich brak, buuu :( Quote
Igam Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 :( szkoda, ale dla niego domek musi być na prawdę najlepszy :) Quote
motyleqq Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 fajnie, że ciachnięty. pewnie niewiele to zmieni, bo to wariat i już ;) czy ma ogłoszenia? Quote
Aleksa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 motyleqq napisał(a):fajnie, że ciachnięty. pewnie niewiele to zmieni, bo to wariat i już ;) czy ma ogłoszenia? ma ogłoszenia ma.:D Quote
UlaFeta Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Bil juz tak nie szaleje,bo musi chodzic w kolnierzu :shake: i jest obrazony na caly swiat,ze tatusiem nie bedzie:lol: Paulina robila zdjecia moze wstawi? A ja jeszcze tu poprosze o 1% podatku na ZNAJDKI Quote
paula82 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Przyznam, że Bila mam bardzo mało, raczej przypadkiem gdzieś się zaczepił bo on od Oli ma piękne zdjęcia. Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 jaka tam gromadka na słonku się wygrzewa :) zeroo telefonów.:placz: Quote
paula82 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 wydatki poniesione przez p. Jolę na Bila: kastracja 203 zł 409,36zł za (rozwaloną i pozszywaną nogę w pachwinie, pozszywaną mordę, trzy kołnierze, które udało mu się zniszczyć, oraz poprawa szwu po kastracji, który ściągnął) to diabeł nie pies. 49,80zł za leki BARDZO PROSIMY O POMOC W OPŁACENIU RACHUNKU BILA. DŁUGÓW W LECZNICY PRZYBYWA, ADOPCJE STOJĄ W MIEJSCU, A PSÓW NIESTETY CORAZ WIĘCEJ W PRZYTULISKU. Quote
Aleksa. Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Paula spóźniony plakat http://desmond.imageshack.us/Himg845/scaled.php?server=845&filename=bill2u.jpg&res=medium Quote
zoja. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kołnierze pancerne trzeba zacząć produkować.. ;) Vega na zdjęciach -piękna jak zwykle :) Quote
paulaa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Aleksandra95']Paula spóźniony plakat http://desmond.imageshack.us/Himg845/scaled.php?server=845&filename=bill2u.jpg&res=medium Oki, super jest. Jutro postaram się wydrukować i w weekend będe rozwieszać w psiej okolicy. ;) Quote
Annaa4 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Witam. Zaproszę na bazarek dla Znajdek, bardzo proszę o podrzucanie :smile:) Linki w sygnaturce :smile: Quote
zoja. Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Bill jesteś bankrutem! Bezdomny Bankrut Bill do góry! Zbieraj pieniądze na weta i co najważniejsze SZUKAJ DOMU! :) Quote
bajk21. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Bil owszem jest ładny i w niektórych momentach mądry lub nawet za mądry, ale mam z nim same problemy i nie wiem co będzie z nim dalej, jak będzie tak się zachowywal. Skacze na mnie już parę razy mnie przewrócil, zdeptal, podrapał, próbuje gryzć, raz nawet ugryzł mnie do krwi. Zniszczyl drzwi garażowe, podrapał drzwi wejściowe, (moja córka jest wściekła, bo dopiero co były nowe), do tego muszę go wiązać na lince bo wyskakuje przez ogrodzenie i przyjeżdżaj policja, bo zgłaszają chamy ze wsi, właśnie widzą mojego, a inne które biegają po wsi, nikt nie zgłasza, ale Policja powiedziała, że następnym razem zapłacę mandat, a jeśli chodzi o inne biegające po wsi, to nikt się do nich nie przyzna, choćby miały jechać do schronu, a ja potwierdzam, że to jest moj pies. Potrzebny dom Bilowi i osoba, która miałaby czas na to aby go pouczyć, wybiegać i poświęcić mu dużo więcej czasu. Quote
Recommended Posts