UlaFeta Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Cantadorra napisał(a):Ja czasem podczytuję, ale nic nie wiem. Co się dzieje dobrego? Podzielcie się dziewczynki....... Jak juz dojedzie to napiszemy.:lol:A w podroz wybiera sie dzis.Spakowany czeka na transport.:multi: Quote
Cantadorra Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 UlaFeta napisał(a):Jak juz dojedzie to napiszemy.:lol:A w podroz wybiera sie dzis.Spakowany czeka na transport.:multi: No to szczęśliwej drogi piesku! Quote
Aleksa. Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='paros']Bill w nowym domu mieszka z niewielką sunią i kotem. Sunia pierwszego dnia chciała go zjeść ale teraz Bill jest jej kolegą do zabaw. Muszą śmiesznie wyglądać :lol: Z kotem jeszcze nie zaprzyjaźnił się, Bill usuwa mu się z drogi. kopiuje z innego watku .:) Quote
UlaFeta Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Cantadorra napisał(a):A jakie obywatelstwo ma teraz Bill? :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:dobre, nie wiemy Trzeba miec nadzieje,ze nie wroci.Za daleko:lol: Quote
Aleksa. Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Czekajcie, on w Belgii zamieszkał, czy pomyliłam ? :) Quote
UlaFeta Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Czekajcie, on w Belgii zamieszkał, czy pomyliłam ? :) nie pomylilas:lol: Quote
Kejciu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 I pozdrowienia od Billa z Belgii :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
UlaFeta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 No prosze nie trzeba nic pisac.Zdjecia sa, to jest git:loveu:Na pewno o takim domku Bilus marzyl.:multi: Quote
Cantadorra Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Piękne zdjęcia oczy cieszą. Zawsze mnie fascynuje, jak ludzie radzą sobie z tak długimi smyczami i jak jest więcej niż jeden pies. A jak jeden psiak postanowi iść w lewo, a drugi w prawo? :) Bill, ucz się francuskiego i nie wracaj tutaj :) Quote
Kejciu Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Cantadorra napisał(a):Piękne zdjęcia oczy cieszą. Zawsze mnie fascynuje, jak ludzie radzą sobie z tak długimi smyczami i jak jest więcej niż jeden pies. A jak jeden psiak postanowi iść w lewo, a drugi w prawo? :) Bill, ucz się francuskiego i nie wracaj tutaj :) Ja mam dwa ogony i zawsze wychodzę na dwóch smyczach takich długich:) smycze w jedną rękę i już tak mam poogarniane że sms pisać mozna hehe drugą na spokojnie :) kazdy wie w którą stronę ma iśc i Cygan po lewej zawsze a Saba po prawej :) jakbym paliła fajki a nie palę to jeszczei fajka bym dala radę ogarnąć heheheheh :) Quote
Recommended Posts