Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja czasem podczytuję, ale nic nie wiem. Co się dzieje dobrego? Podzielcie się dziewczynki.......

Jak juz dojedzie to napiszemy.:lol:A w podroz wybiera sie dzis.Spakowany czeka na transport.:multi:

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paros']Bill w nowym domu mieszka z niewielką sunią i kotem. Sunia pierwszego dnia chciała go zjeść ale teraz Bill jest jej kolegą do zabaw. Muszą śmiesznie wyglądać :lol: Z kotem jeszcze nie zaprzyjaźnił się, Bill usuwa mu się z drogi.

kopiuje z innego watku .:)

Posted

Cantadorra napisał(a):
A jakie obywatelstwo ma teraz Bill?

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:dobre, nie wiemy
Trzeba miec nadzieje,ze nie wroci.Za daleko:lol:

Posted

Piękne zdjęcia oczy cieszą. Zawsze mnie fascynuje, jak ludzie radzą sobie z tak długimi smyczami i jak jest więcej niż jeden pies. A jak jeden psiak postanowi iść w lewo, a drugi w prawo? :) Bill, ucz się francuskiego i nie wracaj tutaj :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Piękne zdjęcia oczy cieszą. Zawsze mnie fascynuje, jak ludzie radzą sobie z tak długimi smyczami i jak jest więcej niż jeden pies. A jak jeden psiak postanowi iść w lewo, a drugi w prawo? :) Bill, ucz się francuskiego i nie wracaj tutaj :)

Ja mam dwa ogony i zawsze wychodzę na dwóch smyczach takich długich:) smycze w jedną rękę i już tak mam poogarniane że sms pisać mozna hehe drugą na spokojnie :) kazdy wie w którą stronę ma iśc i Cygan po lewej zawsze a Saba po prawej :) jakbym paliła fajki a nie palę to jeszczei fajka bym dala radę ogarnąć heheheheh :)