Aleksa. Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 kurcze, kurcze,kurcze :splat::( 1 ktoś się wybiera do przytuliska, byś może też wpadnę, ale co to zmieni ? :( pobawie się z nim, poćwiczę.. fajnie by było jakby ktoś mógł pojechać zrobić mu nowe zdjęcia.. byśmy ogłoszenia odnowili.;) Quote
paula82 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Dobrze by było go umieścić w hotelu np. u Jamora (bierze "trudne" psy i szkoli), tylko za co? Dobrze by było zmienić tytuł wątku, może ktoś by zadeklarował jakąś wpłatę na hotel, może ktoś zgodziłby się go wziąć na DT (marzenia) i się nim zajął. On potrzebuje cierpliwego opiekuna, który będzie miał chęci i czas, aby się nim zająć. Bil nie jest agresywny, tylko czasem uparty, z psami, kotami się dogaduje, ale potrzebuje kogoś kto z nim popracuje. P. Jola przy tylu zwierzętach niestety nie może jemu jednemu poświęcić tyle czasu ile tego wymaga. Quote
paula82 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Olu prosze zmień tytuł, może cud sie zdarzy, może ktoś by go wziął na DT, może ktoś wspomoże jakąś wpłatą, lub bedzie miał czas, checi i doświadczenie z takimi psami, aby podjechac do p. Joli i z nim pracowac. bilu jest "wyjątkowym" psem. Owszem jest piekny, młody, mądry (na swój sposób), ale w przytulisku sprawia problemy, dlatego trzeba by go "przeszkolic". Quote
bric-a-brac Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Podniosę Billa... Ładny i mądry, szkoda psa, przytuliska nie stać na dt z behawiorystą. A znalezienie deklaracji jest teraz bardzo trudne :( Quote
Annaa4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Zapraszam na bazar dla Znajdkowych psiaków :smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Dla-znajdkowych-psiaków-i-psów-z-Gorzyc-filmy-torby-biżuteria-do-08-06-godz-21 Quote
Aleksa. Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 ja poczekam jeszcze tydzien trzymajmy kciuki błagam:kciuki: tak mooocno.:) Quote
paulaa. Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nareszcie, nareszcie, nareszcie Bill ma DS. Aż podskoczyłam z radości jak to przeczytałam. :lol: Ale może i racja poczekajmy jeszcze, chociaż pan podobno wielbiciel psów z adhd, więc mam dobre przeczucia. :multi: Quote
Aleksa. Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 lepiej dmuchać na zimne.:) poczekajmy jeszcze trochę czasu.:) Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 ciekawe co tam u Billa ? jakieś wieści z domku ? Quote
Aleksa. Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Ja bym zobaczyła jakąś nową fotkę Billa i kilka słów od właściciela przeczytała.:) Quote
Aleksa. Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 po sześciu miesiącach Bill wraca z adopcji. :( Quote
DOG Line Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Na fejsie poudostępniany na maxa ode mnie. Trzymajmy kciuki... Quote
Igam Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):po sześciu miesiącach Bill wraca z adopcji. :( ????????:shake: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Igam, z tego co się dowiedziałam od jednej wolontariuszki, to państwo wzięli rozwód i nie ma kto wziąć psa :( Quote
DOG Line Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Liczba udostępnień na fejsie szybko dochodzi do setki. Samo w sobie domku to nie da, ale na pewno ułatwi jego znalezienie Quote
Recommended Posts