Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, kurcze,kurcze :splat::(

1 ktoś się wybiera do przytuliska, byś może też wpadnę, ale co to zmieni ? :( pobawie się z nim, poćwiczę.. fajnie by było jakby ktoś mógł pojechać zrobić mu nowe zdjęcia.. byśmy ogłoszenia odnowili.;)

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze by było go umieścić w hotelu np. u Jamora (bierze "trudne" psy i szkoli), tylko za co? Dobrze by było zmienić tytuł wątku, może ktoś by zadeklarował jakąś wpłatę na hotel, może ktoś zgodziłby się go wziąć na DT (marzenia) i się nim zajął. On potrzebuje cierpliwego opiekuna, który będzie miał chęci i czas, aby się nim zająć. Bil nie jest agresywny, tylko czasem uparty, z psami, kotami się dogaduje, ale potrzebuje kogoś kto z nim popracuje. P. Jola przy tylu zwierzętach niestety nie może jemu jednemu poświęcić tyle czasu ile tego wymaga.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Olu prosze zmień tytuł, może cud sie zdarzy, może ktoś by go wziął na DT, może ktoś wspomoże jakąś wpłatą, lub bedzie miał czas, checi i doświadczenie z takimi psami, aby podjechac do p. Joli i z nim pracowac. bilu jest "wyjątkowym" psem. Owszem jest piekny, młody, mądry (na swój sposób), ale w przytulisku sprawia problemy, dlatego trzeba by go "przeszkolic".

Posted

Nareszcie, nareszcie, nareszcie Bill ma DS. Aż podskoczyłam z radości jak to przeczytałam. :lol: Ale może i racja poczekajmy jeszcze, chociaż pan podobno wielbiciel psów z adhd, więc mam dobre przeczucia. :multi:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...