mycha101 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 http://www.eoferty.com.pl/id31232.html i tu Melonik jest. Teraz jest wszędzie:p Tomek, ten mail to z pineska.pl Quote
gemsi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ale tego narobilas, dzieki, to ja nowe foty to pewnie nie ostatnia sesja zdjeciowa :) Quote
tanitka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 no na reszcie coś na tych zdjęciach widać z psa!;) a wygląda na nich tak nobliwie:evil_lol: Quote
Katcherine Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no ja mam cale stado aligatorow zazdrosnych... Pierwsze co nalezy pokazac psiakom to to ze agresja jest niekaceptowalna. Zadne tolerowanie i dawanie czasu na oswojenie. Nie i juz! Druga rzecz to udowodnienie psiakom ze jak oba naraz grzecznie to i mizianko jest i wszystko...jakakolwiek zaczepka z jakiejkolwiek strony i koniec pieszczot i separacja...Maja im sie wspolnie dobre chwile zakodowac a zle...jak ktorys z nich zaczepki szuka. Nie mozna karac tylko jednego- bo zazdrosc sie powiekszy.Oba maja kare i oba razem sa nagradzane. I jakos to u mnie dziala. Ps. zazdrosc pokonuje bariery plci- nie raz sunie z psami wojowaly o czlowieka. Powyzszy sposob doskonale sie sprawdza. Quote
mycha101 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Teraz zobaczcie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=177205900 Melon jest piękny. Jestem pod ogromnym wrażeniem. A te oczki są takie łagodne:evil_lol: Quote
gemsi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='mycha101']Teraz zobaczcie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=177205900 Melon jest piękny. Jestem pod ogromnym wrażeniem. A te oczki są takie łagodne:evil_lol: bo to jednak łagodny psiak, miłości mu potrzeba Quote
tanitka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Melon, przypomina się wszystkim swoim kibicom!:lol: Quote
myszon Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 słuchajcie - potrzebuję jak najwięcej info o Melonie - chcę go przedtsawić pewnemu domkowi :-) Wiek, choroby, stan zdrowia, historia jakaś ... Będę wdzięczna :-) Quote
gemsi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 myszon napisał(a):słuchajcie - potrzebuję jak najwięcej info o Melonie - chcę go przedtsawić pewnemu domkowi :-) Wiek, choroby, stan zdrowia, historia jakaś ... Będę wdzięczna :-) a widzisz, zapomnialem, czesc info poszla na priva, ale zapomniałem, wiek okolo 2-3 lata, chetny do zabawy, lubi biegac, ladnie chodzi na smyczy, ogolny stan zdrowia dobry, apetyt tez jak najbardzie. je rownie chetnie sucha karme jak i robione jedzonko, na poczatku mial tendencje do oznaczania terenu (tzn obsikiwal w domu sciany i meble), ale juz mu przeszlo. Historia nieznana, zostal odłowiony we wrzesniu 2006 i w schronie przebywal do 2 tygodnie temu ;). Jest juz po pierwszej kąpieli, czeka go nastepna, o jutrzejszej kastracji tez juz napisalem. Mily psiak, raczej do domu bez zwierząt, interesuje sie kotami. Odpowiem na wszelkie pytania, najszybciej telefonicznie, na forum moga byc opoznieniea kilkugodzinne Quote
mycha101 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Domku, domku zobacz jaki Melonek jest wspaniały i jaki piękny. Trzymam kciuki, a teraz ciiisza, żeby nie zapeszać. Quote
tanitka Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Melonek dobry na podwieczorek się przypomina:lol: Quote
tanitka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 no i kciuki były trzymane, ale wyczytałam gdzie inndziej, ze NICI:-( Quote
gemsi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 tanitka napisał(a):no i kciuki były trzymane, ale wyczytałam gdzie inndziej, ze NICI:-( buu, no to pracujemy dalej, Meln juz po zabiegu, czuje sie dobrze, apetyt jest, Domu dla Melonaaaa Quote
mycha101 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dawnoe mnie nie było, ale już jestem i przypominam, że Melon szuka domu. Quote
tanitka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 a jak idą postępy Melonka w aklimatyzacji?:lol: Quote
mycha101 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Tomek, czy ktoś dzwonił w sprawie Melona? Na allegro jest jedna obserwująca osoba. Melon szuka domu, a może już go ma tylko my nic nie wiemy:cool3: Quote
gemsi Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 tanitka napisał(a):pewnie szuka nadal:-( No niestety szuka dalej, dzwoniła jedna osoba, ale nic z tego nie wyszło, Melon jest juz po zabiegu jak to juz pisałem i czuje sie dobrze, jest bardzo czujny i czuje sie odpowiedzialny za pilnowanie domu :D Quote
mycha101 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Trzeba trochę czasu, na pewno znajdzie się domek. Melon jest ogłoszony w tylu miejscach, ktoś go w końcu zauważy. Quote
gemsi Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mycha101 napisał(a):Trzeba trochę czasu, na pewno znajdzie się domek. Melon jest ogłoszony w tylu miejscach, ktoś go w końcu zauważy. wczoraj wysłałem ogloszenia do papierowych gazet, pod koniec tygodnia ukaza sie w "Zyciu Warszawy" i "Dzienniku Zachodnim" Quote
tanitka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 może wieczorem cie jeszcze dziś ktoś zobaczy:razz: Quote
Recommended Posts