Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja mam cale stado aligatorow zazdrosnych...

Pierwsze co nalezy pokazac psiakom to to ze agresja jest niekaceptowalna. Zadne tolerowanie i dawanie czasu na oswojenie. Nie i juz!
Druga rzecz to udowodnienie psiakom ze jak oba naraz grzecznie to i mizianko jest i wszystko...jakakolwiek zaczepka z jakiejkolwiek strony i koniec pieszczot i separacja...Maja im sie wspolnie dobre chwile zakodowac a zle...jak ktorys z nich zaczepki szuka. Nie mozna karac tylko jednego- bo zazdrosc sie powiekszy.Oba maja kare i oba razem sa nagradzane.

I jakos to u mnie dziala.
Ps. zazdrosc pokonuje bariery plci- nie raz sunie z psami wojowaly o czlowieka.
Powyzszy sposob doskonale sie sprawdza.

Posted

słuchajcie - potrzebuję jak najwięcej info o Melonie - chcę go przedtsawić pewnemu domkowi :-)

Wiek, choroby, stan zdrowia, historia jakaś ...
Będę wdzięczna :-)

Posted

myszon napisał(a):
słuchajcie - potrzebuję jak najwięcej info o Melonie - chcę go przedtsawić pewnemu domkowi :-)

Wiek, choroby, stan zdrowia, historia jakaś ...
Będę wdzięczna :-)

a widzisz, zapomnialem, czesc info poszla na priva,
ale zapomniałem,
wiek okolo 2-3 lata, chetny do zabawy, lubi biegac, ladnie chodzi na smyczy, ogolny stan zdrowia dobry, apetyt tez jak najbardzie. je rownie chetnie sucha karme jak i robione jedzonko, na poczatku mial tendencje do oznaczania terenu (tzn obsikiwal w domu sciany i meble), ale juz mu przeszlo. Historia nieznana, zostal odłowiony we wrzesniu 2006 i w schronie przebywal do 2 tygodnie temu ;). Jest juz po pierwszej kąpieli, czeka go nastepna, o jutrzejszej kastracji tez juz napisalem. Mily psiak, raczej do domu bez zwierząt, interesuje sie kotami. Odpowiem na wszelkie pytania, najszybciej telefonicznie, na forum moga byc opoznieniea kilkugodzinne

Posted

tanitka napisał(a):
no i kciuki były trzymane, ale wyczytałam gdzie inndziej, ze NICI:-(

buu, no to pracujemy dalej, Meln juz po zabiegu, czuje sie dobrze, apetyt jest,
Domu dla Melonaaaa

Posted

tanitka napisał(a):
pewnie szuka nadal:-(

No niestety szuka dalej, dzwoniła jedna osoba, ale nic z tego nie wyszło,
Melon jest juz po zabiegu jak to juz pisałem i czuje sie dobrze, jest bardzo czujny i czuje sie odpowiedzialny za pilnowanie domu :D

Posted

mycha101 napisał(a):
Trzeba trochę czasu, na pewno znajdzie się domek. Melon jest ogłoszony w tylu miejscach, ktoś go w końcu zauważy.

wczoraj wysłałem ogloszenia do papierowych gazet, pod koniec tygodnia ukaza sie w "Zyciu Warszawy" i "Dzienniku Zachodnim"