Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i znów kolejny wyzełek, zgubiony? porzucony? zbłąkany? jest taki chudy że aż boli.:-(

Pies ma ok 4 lat, w schronie przebywa od października 06 r., został znaleziony w Ciechanowie. Nie ma z nim w schronie żadnych problemów. Teraz siedzi w boksie z mixem owczarka niemieckiego, a wcześniej w tym samym boksie był jeszcze jeden onek. Dogadują się. W stosunku do ludzi jest bardzo przyjazny. W schronisku jest smutny, zrezygnowany, opuszczony, czy tak ma być już na zawsze?:shake:

Niestety wczoraj nawet z budy nie chciał wyjść, musiał być troszeczkę do tego zmuszony (zdjęcie przy zielonej siatce), reszta zdjęć nienajlepsza, mało na nich widać, ale może wystarczy, żeby ktoś go pokochał??

[IMG]http://img250.imageshack.us/img250/8244/ciech1th1.jpg" class="ipsImage" alt="">

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro, prosze bardzo:lol: tylko jaki kontakt podawać?

ja nawet nie wiem gdzie jest to schronisko, adres, a moze ktoś z wolontariuszy mógłby podac swój tel i maila, to zawsze łatwiej .:lol:

Posted

W Ciechanowie mieszka tylko jedna dogomaniaczka, Mycha101, moze ją poproś o podanie kontaktu...
Tanitka, a skad masz te zdjęcia? Z jakiejś strony schroniska czy cuś?

Posted

Jestem, nawet nie wiedziałam, że Tanitka założyła psince wątek.
Kontakt jak najbardziej podawajcie do mnie. Mój numer 602 676 760, e-mail: [email protected] i [email protected] Ola Olszak
Tanitka bardzo Ci dziękuję:Rose: :Rose: :Rose: :buzi:
Czy ktoś pomoże z allegro, ja niestety nie potrafię. Może najwyższa pora się nauczyć:cool3:

Jeśli chodzi o schronisko, to znajduje się w Pawłowie ok. 15 km od Ciechanowa. Mogę podać numer do schronu, ale po pierwsze trudno się tam zadzwonić, a po drugie pracownicy nie są za bardzo kontaktowi.
Ja będę łącznikiem:p

No to podnoszę cię psinko, obyś zaznał jeszcze szczęścia w swoim życiu.