tanitka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 i znów kolejny wyzełek, zgubiony? porzucony? zbłąkany? jest taki chudy że aż boli.:-( Pies ma ok 4 lat, w schronie przebywa od października 06 r., został znaleziony w Ciechanowie. Nie ma z nim w schronie żadnych problemów. Teraz siedzi w boksie z mixem owczarka niemieckiego, a wcześniej w tym samym boksie był jeszcze jeden onek. Dogadują się. W stosunku do ludzi jest bardzo przyjazny. W schronisku jest smutny, zrezygnowany, opuszczony, czy tak ma być już na zawsze?:shake: Niestety wczoraj nawet z budy nie chciał wyjść, musiał być troszeczkę do tego zmuszony (zdjęcie przy zielonej siatce), reszta zdjęć nienajlepsza, mało na nich widać, ale może wystarczy, żeby ktoś go pokochał?? [IMG]http://img250.imageshack.us/img250/8244/ciech1th1.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Edi100 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy można poprosić jakąś Ciocię o allegro? Jest tak wielu miłośników Wyżełków. Musi mu się poszczęścić! Quote
tanitka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 allegro, prosze bardzo:lol: tylko jaki kontakt podawać? Quote
pati-c Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 to jakis koszmar z tymi wyzelkami.. co krok nowa bida.. :shake: :-( Quote
tanitka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 allegro, prosze bardzo:lol: tylko jaki kontakt podawać? ja nawet nie wiem gdzie jest to schronisko, adres, a moze ktoś z wolontariuszy mógłby podac swój tel i maila, to zawsze łatwiej .:lol: Quote
malagos Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 W Ciechanowie mieszka tylko jedna dogomaniaczka, Mycha101, moze ją poproś o podanie kontaktu... Tanitka, a skad masz te zdjęcia? Z jakiejś strony schroniska czy cuś? Quote
tanitka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 zdjęcia i info dostałam właśnie od mycha101. :lol: czekam na jej odpowiedz w sprawie ew kontaku do niej Quote
mycha101 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jestem, nawet nie wiedziałam, że Tanitka założyła psince wątek. Kontakt jak najbardziej podawajcie do mnie. Mój numer 602 676 760, e-mail: [email protected] i [email protected] Ola Olszak Tanitka bardzo Ci dziękuję:Rose: :Rose: :Rose: :buzi: Czy ktoś pomoże z allegro, ja niestety nie potrafię. Może najwyższa pora się nauczyć:cool3: Jeśli chodzi o schronisko, to znajduje się w Pawłowie ok. 15 km od Ciechanowa. Mogę podać numer do schronu, ale po pierwsze trudno się tam zadzwonić, a po drugie pracownicy nie są za bardzo kontaktowi. Ja będę łącznikiem:p No to podnoszę cię psinko, obyś zaznał jeszcze szczęścia w swoim życiu. Quote
tanitka Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 w takim razie wystawiam na allegro:lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=163916294 nazwałam go MANGO - może być?? Quote
mycha101 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Przepraszam, ale nie miałam wczoraj wieczorem netu. Imię jak najbardziej może być. Tanitka jeszcze raz bardzo dziękuję.:loveu: Wyżełek szuka domku, kto go pokocha? Quote
mycha101 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 I nikt do Mango nie zagląda:shake: a on biedak w schronisku czeka na swój prawdziwy domek:-( Quote
tanitka Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 pokazuje się światu Mango, smutny wyżełek z Ciechanowa:shake: Quote
mycha101 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nikt tu nie zagląda:shake: Nikt nie pyta o Mango:shake: Smutny Mango:shake: Quote
tanitka Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 taka bida, chudzinka jak mu musi być teraz zimno w te mrozy:-( Quote
mycha101 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Byłam dziś w schronie, ten psiak nadal czeka:shake: Quote
tanitka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 bidusia, chudzina, nadal czeka:shake: Quote
tanitka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 taki ladny piesek i nikt nie pyta???? Quote
Recommended Posts