Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż mi głupio...:cool1:
Nic nie załatwiłam z tym domem tymczasowym. Chłopak jeździ do pracy daleko, całe dnie poza domem, a matka się nie zgadza na kolejnego psa...

Mycha, a jak on sobie daje radę w schronie? Nadal taki chudzieńki i zagubiony?

Posted

mycha101 napisał(a):
Może pojedzie do DT, ale nie zapeszajmy:lol:

Nie zapeszamy, wszystko w zasadzie dogadane, w sobote jedziemy do Ciechanowa, zabieramy Myche i jedziemy do schronu. Dla pewnosci zabieramy z nami przewodniczke naszego psiego stada, w zasadzie wszystko w jej czuciu, jesli bedzie akceptacja to mamy tymczas. Dla pocieszenia dodam ze ona jest bardzo zgodnym psiakiem :D.
Ale tez nie zapeszam ;)

Posted

Gemsi jesteś kochana!:bigcool: dziękuję:loveu:

no to trzymam kciuki za przewodniczkę stada no i Mango! mam nadzieję, ze w sobotę nastąpi pierwszy krok do lepszego życia tego pieska.

Posted

Tak jak napisał gemsi wszystko się okaże w sobotę. Jak wrócę ze schronu to od razu będzie relacja.
Ja trzymam kciuki mocno zaciśnięte.
Ale Wy jesteście kochani:loveu:

Posted

[quote name='tanitka']Gemsi:oops: , przepraszam kochany, to chyba przez ten wczorajszy Dzień Kobiet;)

Spoko, Kopernik tez była kobieta i Curie-Skłodowska tez :D

Posted

no i "wpuscic chlopa" do sieci - i klopoty gotowe.....

Spiesze uprzedzic, ze nasza suka wcale taka ugodowa nie jest :mad:
Dlatego musimy ja zabrac i sprawdzic jak wychodzi pierwszy kontakt na gruncie neutralnym.
Juz cala jestem w strachu...

A ja tu mu pod bokiem szykowalam szczeniaka na tymczas, i glupia myslalam, ze bedzie niespodzianka :evil_lol:

Posted

jayo napisał(a):
no i "wpuscic chlopa" do sieci - i klopoty gotowe.....

no i masz... nawet nie mozna sie powypowiadac na forum ;), ja tem dobrej mysli jednak jestem