agula Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 domku, domku gdzie jesteś???????????????:-( Quote
malagos Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ja jeszcze nic nie załatwiłam....choruję, nie wychodzę z domku...:oops: A moze te fotki obiecane pomogą?.... Quote
mycha101 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Małgosiu, zdrówka życzę. Podnoszę biedaka!!! Quote
mycha101 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Czy nikt sie nim nie interesuje..?? :( Chyba nikt, niestety:-( Quote
malagos Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Aż mi głupio...:cool1: Nic nie załatwiłam z tym domem tymczasowym. Chłopak jeździ do pracy daleko, całe dnie poza domem, a matka się nie zgadza na kolejnego psa... Mycha, a jak on sobie daje radę w schronie? Nadal taki chudzieńki i zagubiony? Quote
tanitka Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 wstawiłam go na pogrubione ogłoszenie na allegro, może teraz go ktoś dojrzy:lol: Quote
malagos Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tak mi lezy na sercu ten wyzełek.... Mycha, choć pogłaszcz go od nas..... Quote
tanitka Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 mycha101 ode mnieteż go pogłaszcz i powiedź że o nim nie zapomnimy;) Quote
mycha101 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dziękuję Wam dziewczyny. Na niego też przyjdzie czas, znajdzie w końcu swój domek. Quote
tanitka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 biedaczek, chudzinek prosi o pomoc ludzi dobrego serca! Quote
mycha101 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Może pojedzie do DT, ale nie zapeszajmy:lol: Quote
gemsi Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mycha101 napisał(a):Może pojedzie do DT, ale nie zapeszajmy:lol: Nie zapeszamy, wszystko w zasadzie dogadane, w sobote jedziemy do Ciechanowa, zabieramy Myche i jedziemy do schronu. Dla pewnosci zabieramy z nami przewodniczke naszego psiego stada, w zasadzie wszystko w jej czuciu, jesli bedzie akceptacja to mamy tymczas. Dla pocieszenia dodam ze ona jest bardzo zgodnym psiakiem :D. Ale tez nie zapeszam ;) Quote
tanitka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Gemsi jesteś kochana!:bigcool: dziękuję:loveu: no to trzymam kciuki za przewodniczkę stada no i Mango! mam nadzieję, ze w sobotę nastąpi pierwszy krok do lepszego życia tego pieska. Quote
gemsi Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='tanitka']Gemsi jesteś kochana!:bigcool: Ja tylko w kwestii formalnej, powinno byc: "jestes kochanY" :) Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mocno wierzymy i trzymamy kciuki więc oby się udało a wyżełek się dziewczynce spodobał :razz: Quote
mycha101 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tak jak napisał gemsi wszystko się okaże w sobotę. Jak wrócę ze schronu to od razu będzie relacja. Ja trzymam kciuki mocno zaciśnięte. Ale Wy jesteście kochani:loveu: Quote
tanitka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Gemsi:oops: , przepraszam kochany, to chyba przez ten wczorajszy Dzień Kobiet;) Quote
gemsi Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='tanitka']Gemsi:oops: , przepraszam kochany, to chyba przez ten wczorajszy Dzień Kobiet;) Spoko, Kopernik tez była kobieta i Curie-Skłodowska tez :D Quote
jayo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no i "wpuscic chlopa" do sieci - i klopoty gotowe..... Spiesze uprzedzic, ze nasza suka wcale taka ugodowa nie jest :mad: Dlatego musimy ja zabrac i sprawdzic jak wychodzi pierwszy kontakt na gruncie neutralnym. Juz cala jestem w strachu... A ja tu mu pod bokiem szykowalam szczeniaka na tymczas, i glupia myslalam, ze bedzie niespodzianka :evil_lol: Quote
gemsi Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jayo napisał(a):no i "wpuscic chlopa" do sieci - i klopoty gotowe..... no i masz... nawet nie mozna sie powypowiadac na forum ;), ja tem dobrej mysli jednak jestem Quote
Recommended Posts