bico Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Murka']No i co, był jakiś odzew po filmie? A wiecie, że Rudaskowi ten wyłysiały nosek pięknie zarasta? :)[/QUOTE] ja nie ma żadnych wieści o tym, by ktoś o Rudaska pytał:( sądzę, że jakby Becia Lublin coś wiedziała na ten temat, to by od razu nam tu dała znać... napiszę na fb do Kasi Pisarskiej, to będą wiadomości z pierwszej ręki, choć sądzę, że ona w razie czego też by od razu nas informowała, więc pewnie nikt się nie odzywał:( to super, że Rudaskowi nosek zarasta, po prostu odżywa nam chłopak w dobrych warunkach:) Quote
bico Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Kasia Pisarska mówiła mi dziś, że nikt nie pytał o Rudaska:( ale jakby się coś zmieniło, to od razu da znać. Quote
basiaaap Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Czasem trzeba długo czekać, aż odezwie się w końcu ten właściwy człowiek... Dobrze, że piesek bezpieczny i szczęśliwy. Quote
Murka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ten odcinek jest powtarzany przez cały tydzień, więc może ktoś się jeszcze odezwie :) Szkoda, że Jarci i Maksia nie pokazali, bo w lecie stuknie im 2 lata pobytu u nas :( Quote
bico Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Murka']Ten odcinek jest powtarzany przez cały tydzień, więc może ktoś się jeszcze odezwie :) Szkoda, że Jarci i Maksia nie pokazali, bo w lecie stuknie im 2 lata pobytu u nas :([/QUOTE] Szkoda, że nie udało się z Jarą i Maksiem:( Muszę w necie ten odcinek obejrzeć, jak już będzie. Murko, a ta Pani co ma w weekend Rudaska obejrzeć, to skąd dokładnie jest? W razie co, będzie potrzebna wizyta PA Quote
Murka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Nie martw się nie wydam Rudaska bez porozumienia z Tobą :) Nic o tej pani nie wiem, ale jak przyjedzie to ją wybadam i jakby brzmiała ok i była zainteresowana Rudaskiem to zadzwonię do Ciebie. Quote
bico Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Murka']Nie martw się nie wydam Rudaska bez porozumienia z Tobą :) Nic o tej pani nie wiem, ale jak przyjedzie to ją wybadam i jakby brzmiała ok i była zainteresowana Rudaskiem to zadzwonię do Ciebie.[/QUOTE] Dobrze. Dziękuję Murko:) W razie czego, będziemy w kontakcie. Quote
Murka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Miały być dwa domki zainteresowane psiakami i nikogo nie było... nawet fachman miał w sobotę przyjechać i zrobić mi kosztorys remontu boksów wewn. i jego też nie było. Nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje, wiosna chyba. Quote
bico Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Murka']Miały być dwa domki zainteresowane psiakami i nikogo nie było... nawet fachman miał w sobotę przyjechać i zrobić mi kosztorys remontu boksów wewn. i jego też nie było. Nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje, wiosna chyba.[/QUOTE] co za pech:( Quote
Becia Lublin Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 trzymaj się Rudasku, to nie był domek odpowiedni dla Ciebie Quote
bico Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 zamówiłam kolejny pakiet 130 ogłoszeń dla Rudaska... nie możemy odpuszczać;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-ogłoszeń-)-Szybko-i-solidnie-Dochód-na-rzecz-kotów-wolnożyjących/page6 Quote
Ra_dunia Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Że też nikt się jeszcze nie zakochał w Rudasku? Quote
bico Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Ra_dunia napisał(a):Że też nikt się jeszcze nie zakochał w Rudasku? no niestety:( Quote
__Lara Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 bico napisał(a):no niestety:( A to znaczy, że trafi mu się jeszcze świetny dom :) Quote
Murka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Zakochać to się zakochał, np. dzisiaj był u nas pan, któremu Rudasek bardzo się spodobał i wziąłby go od razu, ale musi sprawę skonsultować z żoną. W domu są jeszcze dzieci, ale te akurat nie miałyby nic a nic przeciwko :) No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Zakrapiałam dziś całe zoo przeciwko pchełkom i kleszczom i Rudaskowi też się dostało (koszt 4 zł). A tymczasem parę Rudasków z zarośniętym noskiem :) Quote
bico Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Ależ ten Rudasek radosny, dobrze mu u Murki, to i nosek zarósł:):):) a skąd ten Pan jest? żeby w razie czego zorganizować wizytę PA. mieszka w bloku czy w domku jednorodzinnym? ciągle się boję, że zostawiony sam na podwórku, Rudasek coś wykombinuje i zwieje... Murko, dolicz proszę te 4 zł do rozliczenia na koniec miesiąca, bo pewnie zaraz się pojawi, to hurtem zapłacę. Quote
Murka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Pan jest z naszych okolic, baaardzo sympatyczny, dom z ogrodem... ale znając życie pewnie się już nie pojawi, bo ostatnio jakaś taka moda jest... Ale w każdym razie nic nie obiecywał, mówił po prostu, że przedstawi sprawę żonie. Jak się uda ją namówić to wtedy przyjadą wszyscy. Quote
bico Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Murka napisał(a):Pan jest z naszych okolic, baaardzo sympatyczny, dom z ogrodem... ale znając życie pewnie się już nie pojawi, bo ostatnio jakaś taka moda jest... Ale w każdym razie nic nie obiecywał, mówił po prostu, że przedstawi sprawę żonie. Jak się uda ją namówić to wtedy przyjadą wszyscy. Pozostaje mieć nadzieję, że może jednak namówi żonę;) a tymczasem czekamy na bazarkowe ogłoszenia Rudaska i ogłoszenie adopcyjne w lipcowym "Przyjacielu Psie" :) Quote
Murka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Dzisiaj był pan z córką (na oko 8-10 lat), żeby zobaczyła Rudaska :) Próbowałam im "sprzedać" parę innych mniejszych psiaków, ale jednak Rudasek i tylko Rudasek ;) Pan oznajmił, że przekonał już teściową, ale nad żoną jeszcze pracuje :) Wypytał już o formalności adopcyjne. No zobaczymy... Quote
bico Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Murka napisał(a):Dzisiaj był pan z córką (na oko 8-10 lat), żeby zobaczyła Rudaska :) Próbowałam im "sprzedać" parę innych mniejszych psiaków, ale jednak Rudasek i tylko Rudasek ;) Pan oznajmił, że przekonał już teściową, ale nad żoną jeszcze pracuje :) Wypytał już o formalności adopcyjne. No zobaczymy... a razie czego jest możliwiość byś Ty Murko i bianka udały się na wizytę przedadopcyją do tych państwa? Quote
Murka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 bianka0 jest ostatnio jakoś mało dostępna, ale my bez problemu możemy podjechać tam, sprawdzić płot itd. Jeśli Ci ludzie przyjadą po Rudaska (pan powiedział, że zależy mu, aby decyzja była już podjęta na amen, bo jak go wezmą to nie ma mowy o oddaniu), to zadzwonię do Ciebie i ustalimy co i jak. Quote
bico Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Murka napisał(a):bianka0 jest ostatnio jakoś mało dostępna, ale my bez problemu możemy podjechać tam, sprawdzić płot itd. Jeśli Ci ludzie przyjadą po Rudaska (pan powiedział, że zależy mu, aby decyzja była już podjęta na amen, bo jak go wezmą to nie ma mowy o oddaniu), to zadzwonię do Ciebie i ustalimy co i jak. Dobrze, tak tak się umówmy:) A jak ci ludzie się, że na pewno na Rudaska zdecydują, to poproszę Ciebie Murko o wizytę. Będziemy w kontakcie;) Quote
Recommended Posts