Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jhet napisał(a):
tyle czasu mnie nie było, myślałam że Lala już w domu, a tu co..??? No jak to tak, gdzie ten domek dla suńki?? Lala weź ty się dziewczyno nie chowaj tylko promuj, jak cię ktoś ma dojrzeć jak w budzie siedzisz no :roll: Kciuki wciąż zaciśnięte, w końcu się TEN domek przecież musi znaleźć :thumbs::thumbs::thumbs:

Musi się znaleźć! :) Nie ma innej opcji! :)

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam do Laluni i zapewniam o swojej pamięci!!!
Wyjeżdżam na kilka dni (nie wiem, jak to będzie z dostępem do netu, pewnie tak, ale w bardzo okrojonym czasie), więc proszę o usprawiedliwienie:)
Przytulam więc dziewczynkę na kilka dni na zapas i posyłam najcieplejsze całuski:buzi::buzi::buzi:!!!

Posted

Przykro mi bardzo,ale moja sąsiadka się uparła i wzięła jednak szczeniaczka,sunię ze schronu.

No cóż,ta maleńka też potrzebowała domu.

Laluni życzę najlepszego domku na świecie.

Posted

azalia napisał(a):
Przykro mi bardzo,ale moja sąsiadka się uparła i wzięła jednak szczeniaczka,sunię ze schronu.

No cóż,ta maleńka też potrzebowała domu.

Laluni życzę najlepszego domku na świecie.

Rozumiem. :) Najważniejsze jest to, że jakiś psiak znalazł nowy domek.. Na Lalunię przyjdzie jeszcze kolej. :) Na pewno będzie to najwspanialszy domek na świecie. :)

Posted

Basieńka1997 napisał(a):
Lalunia ostatnie ogłoszenia miała robione jakiś miesiąc temu. :)

Lala ma zrobione ogłoszenia. Jedna z cioteczek wykupiła dla naszych psiaczków ogłoszenia i podesłałam m.in. Lalę. :)

Posted (edited)

Paula95 napisał(a):
Lala ma zrobione ogłoszenia. Jedna z cioteczek wykupiła dla naszych psiaczków ogłoszenia i podesłałam m.in. Lalę. :)

Bardzo Ci dziękuję! :) Podziękuj też ode mnie cioteczce, która wykupiła ogłoszenia! :)

Edited by Basieńka1997