Jump to content
Dogomania

3 ONki - matka + 2 kilkumiesięczne podrostki w cudownych domach !!!!!!:))))

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rewelacja!!!:multi::multi:
Maluchy:eviltong: trafiły rewelacyjnie!!
Niesamowite jak Bras:lol: błyskawicznie się otworzył! Świetnie, że w socjalizacji pomaga też Mia.

DONnka napisał(a):
Naprawdę ??? :crazyeye:
I nic mi nie napisała :mad:
Super wieści :multi: :multi: :multi:
A ten domek to z ogłoszeń ???

Sorry ale wczoraj padłam;)
A akcja była błyskawiczna - Lu_Gosiak wymaga przeprowadzenia wizyty do góra 2 godzin po telefonie od ludzi:eviltong:
Dom wydaje się bardzo fajny, odpowiedzialny, świadomy i już zakochany:lol:
Państwo mieli dwa psiaki, które dożyły starości, były leczone, operowane, sunia walczyła z nowotworem; w zasadzie nie szukali jeszcze psa ale jak pan zobaczył ogłoszenie Negry to już nie mógł przestać o niej myśleć.
Negra zamieszkałaby w mieszkaniu na I piętrze, pani pracuje na pół etatu więc sunia zostawałaby tylko na kilka godzin sama; zgadzają się na natychmiastową sterylkę i sami po Negrę przyjadą.

Posted

Więcej wczorajszych zdjęć w naszym albumie:
https://picasaweb.google.com/112051516252974044350/BrasPierwszyDzienWNowymDomu?authuser=0&authkey=Gv1sRgCI39rteZl_-1vgE&feat=directlink

Nie wklejam tu bo za dużo, a pewnie będzie coraz więcej :)

Pochwalimy się jeszcze, że do teraz było tylko 1,5 siku w domu (jedno w nocy, a 0,5 z radości- nie utrzymane ;) ). Kupale ładnie wynoszone są na dwór. :D
Bras czeka na pochwały ;)

Trzymamy kciuki za dom dla mamusi i odnalezienie siostry...

Posted

[quote name='anett'].......A akcja była błyskawiczna - Lu_Gosiak wymaga przeprowadzenia wizyty do góra 2 godzin po telefonie od ludzi:eviltong:
.......
:stupid::stupid: wariatka!!:evil_lol:
[quote name='DONnka']No to tym bardziej się cieszę, że będę miała swój skromny udział (tffu, tffu żeby nie zapeszyć ;)) w znalezieniu domku dla Negry :multi: :multi: :multi:
nie taki skromny!! udzaił w domku 100% -dzikeujemy:multi:
[quote name='Silvana'].

Uploaded with ImageShack.us
.......!

sama słodycz:loveu::loveu::loveu: jaki mi ich brakuje takie misiaki kochane!!

a Bras to niesamowita metamorfoza - matko a tyle sie nagadałam do silvany czy sobie poradza, jakie to bedzie trudne Go zsocjalizowac, itp:) całe szczescie juz to nieaktualne

Posted

[quote name='Silvana']....
Bras czeka na pochwały ;)
...

no mądralina jest wielka!!!!:loveu::loveu::-D:-D

Oby jeszcze udało się znaleźć drugą sunię; na pewno jest w ciąży :shake:

Posted

Wieści z domku:
Bras poznał wczoraj doga Axela i dziś już byli całą czwórką godzinę na spacerze w lesie :)
O 6 rano , bo tyle Bras wytrzymuje, ale rano bardzo grzecznie przychodzi, daje najpierw Panu, a potem mi mokrego buziaka w nos i mówi, że już czas :)

Zaczął mieć apetyt, bo pierwszego dnia kiepsko z tym było. Umie siadać na komendę :)
Musimy tylko znaleźć coś co będzie dobre na nagrody, bo nasze psie przysmaki mu nie pasują.
Ale Pancio rano kupił prawie kilo ścinków mięsnych i to już pewnie będzie coś interesującego :D

Bawi się piłeczką, zaczepia duże psy i jest coraz bardziej radosny :D
Postaram się zrobić jakieś fotki po południu, obiecuje ;)

Posted

Bras jest słodki, piękny i słowo rozkoszny jak ulał pasuje, acz może zostać uznane za mało przyzwoite. A tak się ciotki martwiły, a on taki luzaczek :) Fantastyczny psiak.

Nieustannie trzymam kciuki za ostatnią sunię, aby się odnalazła, bo marny jej los.
No i hip hip hurra, że Negra trafi do domku. Niesamowite szczęście mają psiaki z tego wątku :)

Posted

Bras to ze zdjecia na zdjecie wyglada coraz piekniej!!! i jeszcze Mu ucho staneło:)..słodziak:loveu::loveu:

a Negra ma miec w piatek sterylke i Nowi Panstwo maja od razu p tem po Nia przyjechac

niestety po czwartej suczce slad zaginal:-(

Posted

Ja to bym Go nazwała Diablo ;) :diabloti:
Bo jest czarny i DIABELNIE piękny :loveu: :loveu: :loveu:
Cudowna metamorfoza :):):)
I to w tak krótkim czasie :crazyeye:

Lu_, rozmawiałam dziś z anett o Negrze :)
Cieszę się, że ta sterylka jednak się odbędzie :):):)
Wierzę, ze wszystko się uda a sunia będzie miała później wspaniałą opiekę :):):)

Posted (edited)

[quote name='hulan']oj Donka Donka jak juz za 100 lat za tenczowy most przejdziemy to ty piechta chodzic nie bedziesz musiala-wszystkie pieski, w podziekowniu, kwadryge ci zrobia i bedziesz jezdzic jak krolowa!!! ale wiesz co-nalezy ci sie!!!!!!!!!!!

To bardzo miłe hulan, naprawdę :):):)
Ale chyba mnie przeceniasz :roll:
Ja tylko klikam w klawiaturę i wiszę na telefonie :cool1:
Najwięcej robią dziewczyny w terenie i za to im się wielki szacun należy :):):)

Lu_, wiadomo już coś w sprawie Negry ???
Jak sterylka, no i czy Państwo po Nią przyjechali ???
Denerwuję się :roll:

Edited by DONnka
Posted

sterylka Negry dzisiaj o 16..Panstwo maja po nia przyjechac i odebrac - wszystko ok bo dzwonia dziennie i sie pytaja o Nia i juz nie moga sie doczekac
ja niestety dzisiaj nie podjade do weta na spotkanie z Nimi bo jestem chora:(

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']sterylka Negry dzisiaj o 16..Panstwo maja po nia przyjechac i odebrac - wszystko ok bo dzwonia dziennie i sie pytaja o Nia i juz nie moga sie doczekac
ja niestety dzisiaj nie podjade do weta na spotkanie z Nimi bo jestem chora:(

Zaraz czwarta :roll:
Negrusi trzymamy mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:
Będzie dobrze, musi być :)
A po wszystkim pojedziesz do domku :multi:

Lu_, zdrówka życzę :loveu:

Posted

Dostałam wczoraj takiego smsa od anett:
Negra już po sterylce, pojechała właśnie do domu :multi: :multi: :multi:
Zabieg w porządku, ładnie się wybudziła :multi: :multi: :multi:
Państwo bardzo przejęci :):):)

POWODZENIA NEGRUSI :loveu: :loveu: :loveu:
Żyj pełnym pyskiem a brzuszek niech się szybko zagoi :):):)

Posted

Super/kamień z serca:multi::multi::multi:Zajrzyj DONnko i Anett do wątku mojego Misia.Te szczeniolki ,które tam dałem na zdjęciu pojechały do nowego domku za Misia.Także też mam odrobinę radochy,że nie wszystko poszło na marne http://www.dogomania.pl/threads/223148-Wspania%C5%82y-m%C5%82odziutki-Mi%C5%9B-nie-%C5%BCyje/page5 .To także Wasza zasługa,bez Waszej pomocy nie byłoby z mojej strony mobilizacji.Negruniu oby adopcja była szczęśliwa i przepraszam za swoje trzy grosze:loveu:

Posted

[quote name='wolf122']Super/kamień z serca:multi::multi::multi:Zajrzyj DONnko i Anett do wątku mojego Misia.Te szczeniolki ,które tam dałem na zdjęciu pojechały do nowego domku za Misia.Także też mam odrobinę radochy,że nie wszystko poszło na marne http://www.dogomania.pl/threads/223148-Wspania%C5%82y-m%C5%82odziutki-Mi%C5%9B-nie-%C5%BCyje/page5 .To także Wasza zasługa,bez Waszej pomocy nie byłoby z mojej strony mobilizacji.Negruniu oby adopcja była szczęśliwa i przepraszam za swoje trzy grosze:loveu:

Byłam, widziałam :):):)
Fajne słodziaki :loveu:
Cieszę się, że trafiły do wspaniałego domku :multi:
Możesz mieć satysfakcję, że śmierć Misia

• choć wiem, że nadal Cię boli, obróciła się w coś dobrego...

Czekamy na dobre wieści z domku Negry :)

• Posted

Na razie wszystko OK, tylko Negra była bardzo zestresowana, nie chciała wychodzić z mieszkania, powolutku się ośmiela;
    W tym tygodniu będę u suni więc relacja będzie bardziej konkretna i moze udokumentowana fotkami;):lol:

Posted

Strasznie się cieszę, że mamusia mojego szczylka ma dobry dom :D

Ps. Bras całkiem już "niebojący" zaczyna urwisować i dokazywać jak szczeniak :D Wreszcie widać, że jest zdrowy :)

Posted

Jak na razie dziś przy poniedziałku same dobre wieści/super,że Negrusia powoli dochodzi do siebie i szczeniolek Bras taki wisus.Czekamy na fotki suni a i Brasa,bo strasznie fotogeniczny:lol: