Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie miałam telefon. W schronisku bokser szkielet, poszedł na boksy ogólne co jak wiemy przy tej pogodzie i już z katarem, nie daje małemy wielkich sznas na przeżycie, a właściciwe mu jej odbiera:placz::placz::placz:
Wszystko mamy zapchane...POMOCY!!!!!

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieczynki próbowałam się dodzwonić, na razie nie odbierają:(
Imbir tylko że z kaska u nas bardzo marnie prze ten nieszczęsny styczeń:( Poza tym psika ma gila, tam go zapewne nie będą wozić do weta codziennie:( Cholera :(

Posted

czy w Złotnikach zmieniły się ceny? czy są takie same? jeśli takie same, to tydzień pobytu narazie macie odemnie, załatwiajcie proszę, ja najwyżej ewie bym dzisiaj po pracy podrzuciła kaskę

Posted

Dziewczyny puście wszędzie w Łodzi, gdzie sie da, ogłoszenia:

"Pilnie dom tymczasowy dla psa na okres leczenia - Bokser w potrzebie!
i nr telefonu"

...nic więcej, wszędzie gdzie sie da.
WSZĘDZIE!!!!

Ja puszczam u nas, nie mamy innego wyjścia. A wydadzą go wogóle przed upływem kwarantanny?

Posted

Jeżeli wszystko będzie tak jak chcemy, wyciągamy chłopaka do hotelu. Miejsce już załatwiłam.
Dziewczynki jeżeli się uda bardzo prosimy o wsparcie...kiepsko z kasą:(

Posted

Imbir,dzięki za pomoc!!w takim razie boksio jedzie do złotnik.czy ktos jeszcze mógłby się dołozyc???a moze ktos chce zaadoptowac go wirtualnie??

Boksio prosi o pomoc i imię!

Posted

Dzisiaj wyciągamy psiak, bo niestey stan jest cięzki, Julka boi się że psiak nie przetrzyma przez noc, ona jest na miejscu więc zna stan psa najlepiej)
Teraz tylko kombinujemy tymczas na jedną noc...jutro dopiero możemuy go zawieźć do hotelu.