Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka śliczna mordka , mój pies też ma na imię Julek i też jest ze Schroniska , aż się nie chce wierzyć że ktoś porzuca te poczciwe boksiowe mordki :shake: :shake:

Posted

kontakt moze byc do mnie-512 581 586 lub mail [email protected]

Boksio jest cudny.grzeczny,w domku nie brudzi,ładnie chodzi na smyczy,chce sie bawic z moim psem i kotem(choc z kotem to tak ostroznie)jest wesoły i przytulasny.jednak musze odwołac to co pisałam wczesniej bo na łózko uwielbia wchodzic:):):),panicznie boi sie wchodzic na gładkie powierzchnie,panele,płytki..

Posted

Boksio już wysłany do pierwszych chętnych na adopcje, jeśli się zdecydują, będziemy prosić o ewentualną kontrolę przedadopcyjną na śląsku...jeśli nie szukamy dalej:) Ewcia proszę o tekst na allegro:)

Posted

Julcio wczoraj pojechał do hoteliku,bardzo się wszystkim podobał,od razu mu się tam spodobało.podjełysmy decyzję o wykastrowaniu go jak tylko dojdzie do siebie ,bo jest bardzo pobudzony .ponoc juz w sobotę chce go ktoś obejrzec ,kto mysli o jego adopcji,także proszę się spieszyc bo Julek ma powodzenie:evil_lol:

Posted

Juleczku, cieszę się, że już jesteś w hoteliku ;) Tak jak obiecałam, wysyłam troszkę pieniążków, jeśli zdąże do banku to dziś, jeśli nie to w poniedziałek. Nie mogłam wcześniej, bo dopiero dzisiaj mi wpłynęła wypłata na konto ( :angryy: szef oczywiście nie zawsze pamięta, że wypłaty są 31.01 !!).
Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej !

Posted

Ja prowadzę..na Juleczka wpłynęło 70 zł od Imbir. Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
Gdyby udało się uzbierać jeszcze troszkę (koszt hotelu to 300zł) plus weterynarz...to prosiłabym o bezpośrednie przelanie na konto hoteliku.