Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 cuuuuuuuudne pysio:loveu: netti wyściskaj go od nas:lol: Quote
Bella11 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jaka śliczna mordka , mój pies też ma na imię Julek i też jest ze Schroniska , aż się nie chce wierzyć że ktoś porzuca te poczciwe boksiowe mordki :shake: :shake: Quote
joaaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jaki cuuuuuuuuuuuudny!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Neti, wstawimy go na stronę, tylko jaki kontakt podać? Quote
boksiedwa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 wie skubaniec co dobre, quper przy kaloryferze grzeje :) Quote
netti1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 kontakt moze byc do mnie-512 581 586 lub mail [email protected] Boksio jest cudny.grzeczny,w domku nie brudzi,ładnie chodzi na smyczy,chce sie bawic z moim psem i kotem(choc z kotem to tak ostroznie)jest wesoły i przytulasny.jednak musze odwołac to co pisałam wczesniej bo na łózko uwielbia wchodzic:):):),panicznie boi sie wchodzic na gładkie powierzchnie,panele,płytki.. Quote
Moriaaa Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Boksio już wysłany do pierwszych chętnych na adopcje, jeśli się zdecydują, będziemy prosić o ewentualną kontrolę przedadopcyjną na śląsku...jeśli nie szukamy dalej:) Ewcia proszę o tekst na allegro:) Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A co tu taka cisza? Co u Julka słychać? Quote
netti1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Julcio wczoraj pojechał do hoteliku,bardzo się wszystkim podobał,od razu mu się tam spodobało.podjełysmy decyzję o wykastrowaniu go jak tylko dojdzie do siebie ,bo jest bardzo pobudzony .ponoc juz w sobotę chce go ktoś obejrzec ,kto mysli o jego adopcji,także proszę się spieszyc bo Julek ma powodzenie:evil_lol: Quote
Agniest Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Juleczku, cieszę się, że już jesteś w hoteliku ;) Tak jak obiecałam, wysyłam troszkę pieniążków, jeśli zdąże do banku to dziś, jeśli nie to w poniedziałek. Nie mogłam wcześniej, bo dopiero dzisiaj mi wpłynęła wypłata na konto ( :angryy: szef oczywiście nie zawsze pamięta, że wypłaty są 31.01 !!). Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej ! Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Julek pokaż się na pierwszej i jak z domkiem, coś wiadomo? Quote
netti1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Julek bardzo pilnie szuka kochającego domu!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Teraz tylko prosimy domek o pokazanie się! Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak finanse Juleczka? Kto prowadzi jego księgowość? Quote
Moriaaa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ja prowadzę..na Juleczka wpłynęło 70 zł od Imbir. Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Gdyby udało się uzbierać jeszcze troszkę (koszt hotelu to 300zł) plus weterynarz...to prosiłabym o bezpośrednie przelanie na konto hoteliku. Quote
Recommended Posts