Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak ma już załatwiony nocleg:)
Więc już tylko lepiej będzie:)
Dzisiaj najpierw pojedziemy do weta, żeby chłopaka przebadać, ewentualnie zaaplikować jakieś lekarstwa;) A jutro do hoteliku:)

Posted

To moze jak on nie ma imienia nazwiemy go Hektor;)????
ja jak tylko bede mogla to obiecuje ,ze wespre go finansowo!
caly czas odkad go zobaczylam mysle jak mu mozna pomoc???
nie moze mi ta kochana mordka wyjsc z glowy!!!

Posted

Julka juz obejrzał lekarz,dostał leki ,zastrzyki zjadł wielką michę jedzenia.ma wadę wrodzoną ,takie zwęzenie dziurek od nosa i nie moze przez to swobodnie oddychac,sapie.poza tym jest niezwykle posłuszny,nie próbuje nawet wejsc na łózko,czekał az rozłoze mu kocyk.jest po prostu CUDNY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

netti1, please uważaj na Julka i jego jedzenie pełnej michy.. piszę po strasznych doświadczeniach z moją Sienką.
Sienkowa jadła strasznie łapczywie i przy tym łykała dużo powietrza; nie jakieś wielkie porcje, ale pewnie większe niż przedtem.. nie biegała po jedzeniu kilka godzin, ani przed.. i w ogóle uważałam na babcię, a i tak miała rozszerzenie żoładka :( i była bliska skrętu.
Teraz je mało a często i super namoczone na wszelki wypadek!!! Broń Boże się nie wymądrzam, tylko te kochane biedaki chuderlaki są takie głodne, że zjadłyby nawet miskę... i jak zobaczyłam, że napisałaś "wielką michę", to od razu pomyślałam o przejściach Sienki

Uściski dla Julka :)

Posted

bulabez napisał(a):
netti1, please uważaj na Julka i jego jedzenie pełnej michy.. piszę po strasznych doświadczeniach z moją Sienką.
Sienkowa jadła strasznie łapczywie i przy tym łykała dużo powietrza; nie jakieś wielkie porcje, ale pewnie większe niż przedtem.. nie biegała po jedzeniu kilka godzin, ani przed.. i w ogóle uważałam na babcię, a i tak miała rozszerzenie żoładka :( i była bliska skrętu.
Teraz je mało a często i super namoczone na wszelki wypadek!!! Broń Boże się nie wymądrzam, tylko te kochane biedaki chuderlaki są takie głodne, że zjadłyby nawet miskę... i jak zobaczyłam, że napisałaś "wielką michę", to od razu pomyślałam o przejściach Sienki

Uściski dla Julka :)

dokładnie tak jak pisze Ola, on jest zagłodzony i spragniony normalnego jedzenie. Trzeba uważać, lepiej podzielić na kilka mniejszych porcji żeby żołądek mógł się przyzwyczaić do regularnych posiłkoów. Trzymam kciuki za Julka :kciuki: